Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Schatbare belastingen betalen op bedrijfsinkomsten


Als u een bedrijfseigenaar bent, bent u geen werknemer en heeft u geen inhouding op uw loon omdat u geen salaris hebt. U kunt niet wachten totdat u uw belastingaangifte indient om uw inkomstenbelasting te betalen, dus u moet de geschatte belasting op kwartaalbasis betalen. De geschatte betalingen moeten ook de betaling voor zelfstandige belasting (sociale zekerheid / Medicare) omvatten.

Meer informatie over wanneer u geschatte belastingen moet betalen, hoeveel u moet betalen en de boetes voor niet-betaling. Ook inbegrepen zijn enkele vragen die u misschien niet hebt gesteld, maar die u moet vragen, zoals wat een betaalrekening moet gebruiken voor geschatte belastingbetalingen.

 • 01

  Bepaal eerst of u geschatte belastingen moet betalen

  Kleverige nota's over bestandsmappen

  Als u meer dan een bepaald bedrag aan belastingen verschuldigd bent over uw belastingaangifte, moet u het volgende jaar geschatte belastingen betalen. Hier is een overzicht van de minimumbedragen die u moet betalen om geschatte belastingen te vermijden.

 • 02

  Vervaldatums voor betaling van geschatte belastingen

  De geschatte belastingbedragen zijn gebaseerd op het bedrag van de inkomsten voor elk kwartaal en de vervaldatum is de 15e van de maand volgend op het einde van het kwartaal. Als u vorig jaar niet voldoende belastingen betaalde (inclusief belastingen voor eigen gebruik) en u niet genoeg had ingehouden om de onderbetaling te dekken, dan zou u bestraft kunnen worden omdat u niet genoeg geschatte belastingen betaalde.

 • 03

  Hoe geschatte belastingen te berekenen

  U kunt een ruwe berekening maken van het bedrag dat u een jaar verschuldigd bent aan geschatte belastingen. De IRS heeft een invulbare vorm om deze berekening te doen; u kunt belastingsoftware gebruiken of een berekening van papier en potlood maken.

 • 04

  Betaalmethoden voor geschatte belastingen

  U moet op kwartaalbasis geschatte belastingen betalen als u tijdens het jaar niet voldoende inkomstenbelasting betaalt. De meeste bedrijfseigenaars zijn geen werknemers (behalve in bedrijven), dus ze hebben geen inhouding voor bedrijfsinkomsten, dus in veel gevallen moeten de geschatte belastingen elk kwartaal worden betaald.

 • 05

  Welke controle account te gebruiken voor geschatte zakelijke belastingen

  Het antwoord op deze vraag is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Voordat u beslist om geschatte belastingen te betalen van uw bedrijf of uw persoonlijke account, moet u eerst bepalen waar de belastingaanslag vandaan komt.

 • 06

  Onderbetaling van geschatte belastingen en boetes voor te weinig betaalde bedragen

  Als u niet genoeg geschatte belastingen betaalt en uw belastingaanslag nog steeds te hoog is, kunt u worden bestraft voor deze onderbetaling. U kunt formulier 2210 gebruiken om te zien of u genoeg geschatte belastingen betaalt en meer te weten te komen over de boetetarieven. Dit is een berekening waarvoor u mogelijk hulp van uw belastingbereider nodig hebt om te voltooien.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Reverse Logistics - Retouren van klanten

  ✔ - Onrechtmatige dood en aansprakelijkheidsbeleid

  ✔ - Inleiding tot de groene toeleveringsketen


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!