Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

PCH - $ 5,000 per week voor altijd Sweepstakes (11000)


Omschrijving:

Heb je er ooit van gedroomd de gelukkige persoon te zijn om de PCH Prize Patrol met een te grote cheque op je voordeur te laten verschijnen? Dit is je kans.

Voer je kans in om $ 5.000 per week te winnen voor de rest van je leven en voor de levensduur van een erfgenaam die je aanwijst van PCH's SuperPrize Giveaway No. 11000 OF een tweede-kansprijs van een miljoen dollar. Een van die twee prijzen wordt gegarandeerd toegekend.

Zie de PCH Sweepstakes FAQ voor details over hoe PCH zijn winnaars kiest.

Opmerking: het kopen van producten van Publishers Clearing House is NIET verplicht om deel te nemen aan, en ZAL NIET UW kans om te winnen verbeteren.

Oplichters proberen vaak hoopvolle winnaars te misleiden door zich voor te doen als Publishers Clearing House. Zorg ervoor dat u weet hoe u PCH-zwendel kunt herkennen en voorkomen.

Sweepstakes Links:

Klik hier om deze Sweepstakes in te voeren
Klik hier voor de officiële Sweepstakes-regels
Klik hier voor de startpagina van Sweepstakes

Opmerking: als de toegangslink voor sweepstakes niet werkt, probeer dan via de startpagina naar een link naar de sweepstakes te zoeken.

Categorie:

Cash Sweepstakes, Mail-in Sweepstakes, Mega Sweepstakes, Canadese Sweepstakes

In aanmerking te komen:

Open voor inwoners van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada (nietig in Quebec). Canadese inwoners kunnen niet online, 18+

Einddatum:

25 februari 2019 om 23:59 uur ET

Entry frequentie:

Onbeperkte toegang per persoon

Sweepstakes-prijzen:

Hoofdprijs: $ 5.000 per week voor uw leven en de levensduur van een erfgenaam. (ARV: minimum $ 1.000.000)

Second-Chance Prize (als het winnende nummer niet wordt teruggegeven): $ 1.000.000. (ARV: $ 1.000.000)

Aanvullende opmerkingen:

Uitgevers Clearing House biedt een verscheidenheid aan manieren om deze weggeefactie in te voeren, ook per e-mail, per e-mail, online en meer.

U kunt zo vaak als u wilt per e-mail invoeren. Zie mijn artikel, beste manieren om te winnen van PCH voor meer toegangsmethoden (sommige daarvan zijn erg leuk).

Wanneer u invoert, krijgt u willekeurig een nummer toegewezen. Als dat aantal overeenkomt met een willekeurig getrokken winnend nummer, wordt de hoofdprijs toegekend. Anders krijgt een willekeurig getrokken winnaar de herkansingsprijs. Lees meer over de Special Early-Look TCH's van PCH voor meer informatie.

Hoewel deze weggeefactie open staat voor inwoners van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada (nietig in Quebec), kunnen inwoners van Canada alleen per post binnenkomen.

Door via PCH.com in te voeren, kom je ook in aanmerking om tegelijkertijd andere weggeefacties te winnen. Zie de regels voor details.

GEEN AANKOOP is ooit verplicht om ELKE Cleaships van Publishers Clearing House in te voeren, en een aankoop doen heeft GEEN invloed op uw winkansen. Heb niet het gevoel dat je tijdschriften of iets anders moet kopen om binnen te komen.

Voordelen en nadelen van PCH Sweepstakes:

PCH biedt ongelooflijk grote prijzen die iedereen graag zou willen winnen. Een PCH SuperPrize kan u voor een leven lang maken. Er zijn echter ook een aantal nadelen.

Uitgevers Clearing House is zo beroemd en de sweepstakes zijn zo populair dat de kansen om te winnen extreem laag zijn.

Je kijkt naar kansen van 2,4 miljard naar één om de SuperPrize te winnen. Ter vergelijking: de kansen om een ​​Powerball-jackpot te winnen zijn "slechts" ongeveer 292,2 miljoen tegen één. Maar vergeet niet dat je geld moet betalen om Powerball te spelen, wat je risico's aanzienlijk verhoogt.

Een ander nadeel van PCH-sweepstakes is dat het toegangsproces meerdere pagina's met advertenties en aanbiedingen bevat. U kunt een hoog volume aan ongewenste e-mail ontvangen als u de opt-out-opties over het hoofd ziet, dus neem de tijd om door te lezen waar u het mee eens bent bij het invoeren.

Clearinghouse Sweepstakes Scams van Publisher:

Veel mensen vragen zich af: zijn sweepstakes oplichterijen van Publishers Clearing House? Dat zijn ze niet. PCH-weggeefacties worden nauwlettend in de gaten gehouden door regelgevende commissies van de staat en juridische agentschappen, en de tekeningen worden gemaakt door een onafhankelijke derde partij om te zorgen dat alles eerlijk wordt gedaan.

Hoewel het bedrijf in strijd is met overheidsinstanties om niet duidelijk te maken dat aankopen de winstkansen niet zouden beïnvloeden, heeft Publishers Clearing House hun procedures gewijzigd en biedt ze nu meer prijzen dan ooit.

Hoewel sweepstakes van Publishers Clearing House legitiem zijn, proberen een aantal oplichters in te spelen op de populariteit van deze sweepstakes door de PCH-naam te gebruiken om slachtoffers te lokken. Als je een prijsmelding van PCH hebt ontvangen en niet zeker weet of het legitiem is of niet, kijk dan eens naar Did I Really Win from PCH? voor tips om uw winst te verifiëren.

Heeft u meer vragen over Publishers Clearing House?

Veel van de meest gestelde vragen over PCH-sweepstakes worden beantwoord in mijn veelgestelde vragen over het uitgeverscentrum.

Als u de tweedekanstekening van miljoen dollar wint, ontvangt u uw winst als een annuïteit.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Goodguys - 2018 Ford Performance Mustang Giveaway (Verlopen)

✔ - CruiseCritic - Romantic River Cruise Getaway Sweepstakes

✔ - Wat "Age of Majority" betekent: de definitie en het gebruik


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!