Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Perkins Resturant eClub-kortingen en andere promoties


De Perkins-keten ontstond in 1958, toen Matt en Ivan Perkins het Perkins Pancake House in Cincinnati, Ohio, opende. In de jaren zestig breidde de keten zich uit als een franchise en tegenwoordig staat het bekend als een alledaagse ontbijtfranchise met een speciale nadruk op kinderen. De keten staat ook bekend om hun royale kortingsprogramma's en promoties als een manier om klanten te binden en te behouden. Dit wordt bereikt via hun eClub-kortingen, Kids Club, eClub en andere promoties.

Het eClub-voordeel van Perkins

Als je lid wordt van de Perkins eClub, ontvang je het hele jaar door lokale specials en promoties via e-mail om te gebruiken in de restaurants van Perkins. Je ontvangt ook een speciaal cadeau voor zowel je verjaardag als jubileum door je te registreren in de eClub.

Hoe deel te nemen aan de eClub van Perkins Bakery Restaurant

Vul gewoon het online formulier in om u te registreren voor de eClub van Perkins Bakery Restaurant en u ontvangt kortingsbonnen, kortingen en andere freebies.

Meer kortingen, kortingsbonnen en gratis spullen voor Perkins Bakery Restaurant-klanten

Perkins heeft ook een Bakery Buddies Kids 'Birthday Club. U kunt informatie krijgen over de verjaardagsclub.

Marketingprogramma's die zich richten op kinderen bouwen aan generatieloyaliteit

Naast verjaardagsfeestjes heeft Perkins een speciaal Kid Perks Meals Menu gecreëerd. Als kinderen een maaltijd bestellen via dit menu, krijgen ze een gratis drankje en een gratis "traktatie", ofwel twee mini-chocoladekoekjes, 2 minisuikerkoekjes of verse druiven.

Het op kinderen gerichte menu 'Kids Perks' is een van de manieren waarop Perkins zijn restaurants een gezinsvriendelijke keuze maakt om uit eten te gaan. "Gratis" is een belangrijke motivatie voor veel zuinige gezinnen, dus de gratis extra's die Perkins weggeeft met elke Kids Perk-maaltijd, houden het merk Perkins Restaurant als een go-to-choice voor zowel ouders als kinderen.

Perkins streeft ernaar zich te positioneren als een volledig Amerikaans familierestaurant en gebruikt het kindermenu als een nostalgisch loyaliteitsprogramma van de volgende generatie.

 • Brioche French Toast Tower. Franse toast wordt gesneden in stokken en geserveerd in een gestapelde "toren" gewoon voor de lol.
 • City Slicker. Een klassiek ontbijt met spek, eieren en toast in porties voor kinderen.
 • Kid's Lunch. Kid's Grilled Cheese, Kid's Cheeseburger en Kid's Chicken Strips hebben kleinere porties klassieke lunch- en dinermaaltijden voor kinderen.
 • Heerlijk passen maaltijden.Deze menu-items voor Kid Perks zijn geschikt omdat ze minder dan 500 calorieën bevatten.
 • Rainbow Pancakes. Wat deze pannenkoeken "regenboog" maakt, zijn de regenboogkleurige hagelslag bovenop.
 • Parmantig Bear-pannenkoeken. Deze pannenkoeken worden bestrooid met chocoladeschilfers en geserveerd in de vorm van een beer die er eigenlijk uitziet als Mickey Mouse.
 • Silver Dollar Short Stack. Deze drie mini-pannenkoeken zijn leuk formaat voor kinderen
 • Kinderen mini chef-kok salade.Een kid-sized versie van de volwassen klassieker.
 • Kinderen Kraft Mac & Cheese. Er is niets restaurant-chique aan; het is net alsof je het thuis uit de doos haalt.

Meer kortingen en speciale aanbiedingen voor klanten van Perkins Restaurant

Mensen ouder dan 13 jaar kunnen zich aanmelden voor de eClub van MyPerkins Restaurant.

Nieuwe leden ontvangen een kortingsbon van 20% alleen voor deelname. Leden ouder dan 13 krijgen ook een 'verjaardagscadeau'.

Omdat eClubs specifiek zijn gemaakt voor e-mailmarketing, kunnen leden van MyPerkins verwachten dat ze het hele jaar door regelmatig per e-mail op de hoogte worden gesteld van nieuwe menu-items en speciale aanbiedingen. Dit is echter standaard in de Amerikaanse restaurantindustrie.

Hoe lid te worden van het Perkins Restaurant MyPerkins Customer Loyalty eClub

Vul het online formulier in om lid te worden van de eClub, de e-Club voor klantloyaliteit van Perkins Restaurant.

Meer freebies, kortingen en specials

Senioren korting. Perkins biedt een speciaal menu en scherp geprijsde prijzen voor zowel lunch als diner voor senioren. Perkins definieert een "senior" als persoon van 55 jaar of ouder.

Online couponcodes. Af en toe verschijnen Perkins-aanbiedingen en kortingsbonnen op internetkortingsites zoals RetailMeNot.com

Perkins Fun Fact By Numbers

1958 - Het jaar dat het allemaal begon voor Perkins en momenteel nog steeds wordt beschouwd als een uitstekende plek om te dineren.
25.000 - Het aantal fulltime en parttime werknemers dat in dienst is.
280+ - Het aantal franchiselocaties voor Perkins
150 - Het minimum aantal stoelen dat beschikbaar is in een restaurant van Perkins, op basis van de locatie
132 - Het aantal restaurants dat eigendom is van het bedrijf
100 - Het percentage klanten dat door Perkins gegarandeerd wordt, wordt vervuld wanneer ze in een Perkins-restaurant dineren

Speciale promoties bij Perkins Canada

Canada is het enige land buiten de Verenigde Staten waar Perkins Restaurants actief is. Momenteel zijn de Canadese provincies met Perkins-restaurantfranchises:

 • Alberta
 • British Columbia
 • Manitoba
 • Ontario
 • Saskatchewan

De gratis geschenken, geschenken, steekproeven en kortingen die worden aangeboden aan Perkins Birthday Club-leden, Senioren en eClub-leden in de Verenigde Staten worden niet gehonoreerd in Canada.

Het menu voor de Perkins Canadian restaurants is overwegend hetzelfde, inclusief het Kid Perks-menu. Een voorbeeld van een Canadese variant is het Pierogies Supreme-voorgerecht, een knoedel gevuld met aardappelen, gesmoord in gebakken uien, spek en zure room.

Meer Loyalty Clubs van het restaurant

 • Kinderen eten gratis met Chevy's Loyalty Club
 • Hardee's mobiele app beloont klantentrouw


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Oak Creek Factory Outlets is Sedona Vista Village geworden

✔ - Besparen bij Walgreens: hoe gebruik je kortingsbonnen, registreer beloningen en onmiddellijke besparingen

✔ - The Outlet Shoppes at Gettysburg in Gettysburg, Pennsylvania


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!