Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Fototour van het 2011 HGTV Dream Home in Stowe, Vermont


 • 01

  Buitenkant van het 2011 HGTV Dream Home

  Foto van de buitenkant van de HGTV Dream Home 2011

  Bekijk de mooiste delen van de HGTV Dream Home 2011

  Het 2011 HGTV Dream Home bevindt zich in de bergen van Stowe, Vermont, en is ontworpen om de rustieke elegantie van de Adirondack Great Camps te vangen. Lees voor meer informatie over het ontwerp en de instelling van het huis het HGTV Dream Home 2011-overzicht.

  Maar woorden kunnen alleen zoveel overbrengen. Deze fotorondleiding leidt je door de hoofdruimten van het 2011 Dream Home, zodat je de ontwerpfuncties voor jezelf kunt bekijken. Klik op elke afbeelding voor meer informatie over elke kamer of elk gebied.

  Bekijk de buitenkant van de HGTV Dream Home in Stowe, Vermont. Deze foto toont de rustieke ski-lodge-stijl huis in zijn mooie bergachtige omgeving. Lees meer details onder de foto.

  De 2011 Hgtv Dream Home haalt zijn ontwerp inspiratie uit zijn prachtige bergachtige omgeving. Deze woning met twee niveaus biedt plaats aan een groep gasten op een lager niveau, met een logeerkamer, een slaapkamer in slaapzaal voor 8 kinderen of jonge volwassenen, een aparte badkamer en een vergaderruimte en een kitchenette.

  De bovenverdieping is ontworpen als een comfortabel onderkomen voor de huiseigenaren. Er is een grote slaapkamer met een eigen badkamer en een eigen balkon, een centrale keuken en een eethoek, perfect voor entertainment en kamerhoge ramen die een prachtig uitzicht op de bergen bieden.

  Bekijk elke pagina van deze fotorondleiding om de ontwerpfuncties en details van elke kamer van de 2011 HGTV Dream Home te lezen.

 • 02

  2011 HGTV Dream Home Terrasfoto

  Foto van het terras van de HGTV Dream Home 2011

  Om beter te kunnen genieten van het bergachtige uitzicht rondom de HGTV Dream Home 2011, beschikt de woning over een prachtig terras. Lees meer over het terras van Dream Home 2011 onder de foto.

  Het terras op de begane grond van het HGTV Dream Home 2011 strekt zich uit langs de hele achterkant van het huis en biedt een prachtig uitzicht op de bergen. Het is op een helling gebouwd om u een geweldig uitkijkpunt te bieden. Het terras is ontworpen om te dienen als een buitenkeuken, of gewoon om lekker buiten te loungen met een goed boek. Deze kamer beschikt over een eettafel met marmeren blad, een grillstation met balies voor het bereiden van maaltijden, een vuurplaats en een geweldige hot tub, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van het uitzicht op het terras. Een trap leidt naar het houten dek op de tweede verdieping.

 • 03

  Zie de logeerkamer van de HGTV Dream Home 2011

  Foto van de 2011 HGTV Dream Guest-slaapkamer.

  Het 2011 HGTV Dream Home biedt een gezellige logeerkamer op de begane grond. Lees meer informatie over de logeerkamer onder de foto.

  Alle Dream Homes van HGTV zijn gebouwd voor entertainment, maar als u graag overnachtende gasten wilt ontvangen, is het 2011 Dream Home echt uitzonderlijk. Een voorbeeld hiervan is deze gezellige logeerkamer op de begane grond, met uitzicht op het terras en de bergen daarachter.

  De logeerkamer is ontworpen om het gevoel te hebben van een luxe 5-sterrenhotel. Er is een eigen badkamer, een eigen zithoek, een flatscreen-tv en een luxe bed. Het kleurenpalet is ontworpen als een rustgevende weerspiegeling van het natuurlijke terrein rond het droomhuis.

  Zie de Dream Home Guest Suite Tour op de Hgtv-website voor meer informatie.

  Ga door voor meer details over de 2011 HGTV Dream Home.

 • 04

  Ski Dorm Slaapkamer van het HGTV Dream Home 2011

  Foto van de slaapkamer met skidslaapzaal van het HGTV Dream Home 2011.

  De slaapkamer met skidslaapkamer van het HGTV Dream Home 2011 biedt slaapcomfort voor acht personen. Lees meer informatie over de slaapzaal slaapkamer onder de foto.

  Heb je ooit een groot logeerpartijtje gehad, voor jezelf of voor je kinderen, en vroeg je je af waar je alle gasten zou neerzetten? Welnu, de HGTV Dream Home 2011 lost dat probleem op, met een gezellige slaapkamer in slaapzaalstijl voor acht personen.

  De ski-slaapzaal in het Dream Home biedt plaats aan een groot aantal mensen in een gezellige ruimte. Acht stapelbedden bieden slaapruimte. Er zijn ook flexibele zitplaatsen, veel opbergruimte en duurzaam beddengoed dat gemakkelijk te onderhouden is tussen bezoeken.

  Lees verder voor meer informatie over de 2011 HGTV Dream Home.

 • 05

  Foto van de Ski Dorm-badkamer van het 2011 HGTV Dream Home

  Foto van de ski-slaapzaal van de HGTV Dream Home 2011.

  Als je acht mensen hebt die in de slaapzaal slapen, moet je een badkamer hebben met voldoende ruimte. Lees meer over de ski-slaapzaal van het HGTV Dream Home 2011 onder de foto.

  Als je acht mensen in de slaapzaal hebt geslapen, heb je waarschijnlijk 's ochtends een haast naar de badkamer. De badkamer in de slaapzaal van de HGTV Dream Home 2011 is perfect ontworpen om de ochtendspits te beheren.

  Er is voldoende opbergruimte voor handdoeken en badaccessoires, drie spoelbakken, drie douchestallen en twee privé-kraampjes. Dat is een manier om een ​​groep in een haast te krijgen!

  Blijf deze fotogalerij bekijken voor meer informatie over de HGTV Dream Home 2011 in Stowe, Vermont.

 • 06

  Woongedeelte van de 2011 HGTV Dream Home

  Foto van de benedenverdieping van het HGTV Dream Home 2011.

  Niet alleen heeft de begane grond van de HGTV Dream Home 2011 ruimte voor uw gasten om te slapen, ze kunnen ook vermengen en ontspannen in de woonkamer met kitchenette. Meer details onder de foto.

  Op de begane grond van het HGTV Dream Home 2011 kunnen uw gasten zich ontspannen en zich in deze woonruimte mengen. Deze rustieke woonkamer is voorzien van een thuisbioscoop en zitplaatsen, waar uw gasten films kunnen kijken of een praatje kunnen maken.

  De woonruimte van The Dream Home heeft ook een eigen kitchenette, die een ontbijt- of lunchruimte biedt, of een hal voor buitenfeesten op het terras.

  De grote tafel in het midden van de woonkamer is eigenlijk in doorsnede, wat betekent dat gasten er bordspellen mee kunnen spelen, of secties naar de bank kunnen slepen om lekker met een laptop te eten.

  Ga door met de galerij voor meer informatie over de HGTV Dream Home 2011.

 • 07

  Modderkamer van het HGTV Dream Home 2011

  Foto van de modderruimte van de HGTV Dream Home 2011.

  Als je net thuis bent na een lange dag sporten, is deze modderkamer de perfecte plek om spullen op te bergen en op te ruimen. Lees meer informatie over de modderruimte van de Dream Home onder de foto.

  Als je de HGTV Dream Home 2011 optimaal gebruikt, profiteer je waarschijnlijk van alle geweldige buitensporten die Stowe, Vermont te bieden heeft. Skiën, wandelen, rodelen en schaatsen zijn allemaal populaire activiteiten - en ze hebben allemaal veel outdoor-uitrusting nodig.

  Het HGTV Dream Home 2011 biedt toegang tot de modderruimte van het huis. De modderkamer is de perfecte plek om veel outdoor-spullen op te bergen, van ski's en wandelschoenen tot jassen, sjaals en jassen voor het hele gezin.

  De modderkamer van The Dream Home beschikt over heel veel opbergruimte, een gootsteen en ijdelheid om op te frissen zodra je thuis bent, en duurzame vloeren die niet worden beschadigd als je sneeuw of modder volgt.

  Ga verder met de afbeeldingengalerij om meer te lezen over de 2011 HGTV Dream Home Sweepstakes.

 • 08

  Vergaderruimte van het 2011 HGTV Dream Home

  Foto van de Gathering Room van het HGTV Dream Home 2011.

  De vergaderruimte van de HGTV Dream Home 2011 is ontworpen als een comfortabele plek voor het hele gezin om samen te komen. Lees meer details onder de foto.

  De vergaderruimte van het HGTV Dream Home is ontworpen als een informele en comfortabele ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Overvolle banken, een open haard op gas en kamerhoge ramen met een prachtig uitzicht maken dit een plaats waar elk gezinslid van zou kunnen genieten.

  De meubels zijn ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, zodat uw familie niet het gevoel hoeft te hebben dat ze hun huis als een showcase moeten behandelen.

  Het 2011 Dream Home heeft een open plattegrond, dus het verzamelgebied is gemakkelijk bereikbaar vanuit de eetkamer, het glazen bijgebouw en de keuken.

  Blijf de galerij bekijken voor meer informatie over de HGTV Dream Home 2011.

 • 09

  Bijlage van het 2011 HGTV Dream Home

  Foto van de Glassed-in Annex van de HGTV Dream Home.

  Met dit glazen interieur kunt u genieten van de natuurlijke schoonheid van Stowe. Lees meer details over het bijgebouw van het Dream Home onder de foto.

  Het 2011 HGTV Dream Home heeft een werkelijk prachtige natuurlijke omgeving en deze glazen bijlage helpt je er optimaal van te genieten. Volledig omringd door glas aan drie zijden en het plafond, kunt u de schoonheid van elk van de vier seizoenen bekijken vanuit de comfortabele zitplaatsen in het bijgebouw.

  Ga verder met de fotogalerij voor meer informatie over de 2011 HGTV Dream Home.

 • 10

  Eetkamer van het HGTV Dream Home 2011

  Foto van de eetzaal van de HGTV Dream Home 2011.

  De eetkamer van het HGTV Dream Home 2011 is een informele ruimte die is ontworpen om te profiteren van een prachtig uitzicht op de bergen. Lees meer over de eetkamer van Dream Home onder de foto.

  De eetkamer van het HGTV Dream Home 2011 is ontworpen als een informele eetzaal die profiteert van het adembenemende uitzicht op de bergen rondom het huis. Een mooie tafel van esdoornhout en comfortabele lederen stoelen worden geplaatst voor de ramen van vloer tot plafond met uitzicht op het houten dek en de bergen daarbuiten.

  Verlichting wordt verzorgd door heldere kristallen hangers, die het uitzicht vanuit de nabijgelegen keuken niet verstoren.

  Ga door met het bekijken van de galerij voor meer informatie over de 2011 HGTV Dream Home.

 • 11

  Keuken van het HGTV Dream Home 2011

  Foto van de keuken van de HGTV Dream Home 2011.

  De keuken van de 2011 Hgtv Dream Home is perfect geschikt voor iedereen die van koken houdt. Lees meer details onder de foto.

  Heb je ooit een feest gehad waar mensen de neiging hadden om samen te komen in de keuken? Het lijkt elke keer te gebeuren. Maar gelukkig heeft de HGTV Dream Home 2011 hierop geanticipeerd door een extra grote keuken in het hart van het huis te plaatsen.

  De keuken van de 2011 Dream Home beschikt over alle apparatuur die een gourmand of een vurige entertainer zou willen, waaronder twee wastafels, koelkastladen en warmhoudladen voor het bereiden van bereide gerechten, een Wolf-gasfornuis en afzuigkap, een Sub-Zero koelkast en veel meer.

  Het beste van alles is dat de keuken van het Dream Home een ononderbroken uitzicht biedt op het dek en de bergen daarbuiten. Het biedt een heerlijke sfeer om te koken en te entertainen.

  Ga door met de galerij voor meer informatie over de 2011 HGTV Dream Home.

 • 12

  Hoofdslaapkamer van het HGTV Dream Home 2011

  Foto van de slaapkamer van het HGTV Dream Home 2011.

  De hoofdslaapkamer van het 2011 HGTV Dream Home is een privésuite met een prachtig uitzicht. Lees meer details onder de foto.

  De hoofdslaapkamer van het HGTV Dream Home 2011 is een mooie privésuite waar u kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuurlijke omgeving van het huis. De suite omvat de slaapkamer zelf, een mooie grote badkamer en een eigen balkon.

  Een hele muur van de slaapkamer wordt ingenomen door een kamerhoog raam dat uitkijkt over Mount Mansfield, de hoogste top van Vermont. Er is ook een zithoek, zodat u kunt genieten van het uitzicht zodra u uit bed bent. Op deze foto zie je ook het Doggy Dream Home bij het raam.

  Het kleurenpalet van de kamer combineert mannelijke en vrouwelijke accenten met een felrode muur en meubels bedekt met stoffen geïnspireerd op herenkleding. Deze kamer ziet er geweldig uit, ongeacht het weer.

  Ga door met de fototour voor meer informatie over de HGTV Dream Home 2011.

 • 13

  Hoofdbadkamer van het HGTV Dream Home 2011

  Foto van het Master Bath van het HGTV Dream Home 2011.

  De hoofdbadkamer van het 2011 Hgtv Dream Home heeft een spa-sfeer met een prachtig uitzicht. Lees meer details onder de foto.

  De hoofdbadkamer van de 2011 HGTV Dream Home is ontworpen met een neutraal kleurenpalet om de prachtige uitzichten nog meer te laten uitkomen. De kamer is ontworpen om alle voorzieningen van een luxe spa te hebben, in uw eigen huis.

  Kies tussen een hightech thermostaatdouche of een lange geniet in een antiek bad voor een kamerhoog raam met uitzicht op de bergen.

  Toen ik de hoofdbadkamer voor het eerst zag, vond ik het niet prettig dat het alleen door een gordijn van de hoofdslaapkamer was gescheiden. Ik hou meer van privacy dan dat! Maar op het tweede gezicht zag ik dat de badkamerruimte een eigen deur heeft, zodat u het beste krijgt van een open indeling en voldoende privacy voor comfort.

  Er is ook een ruime ijdelheid met twee wastafels, waardoor het gemakkelijk is voor een paar om op hetzelfde moment klaar te zijn. Een energiezuinige tankloze boiler maakt de Dream Home 2011 nog milieuvriendelijker.

  Ga door met het bekijken van de galerij voor meer informatie over de 2011 HGTV Dream Home.

 • 14

  Doggie Dream Home van het HGTV Dream Home 2011

  Foto van het Doggie Dream Home 2011.

  Een van de extra functies van de 2011 HGTV Dream Home is dit Doggie Dream Home voor hem en haar. Meer details onder de foto.

  Als je de gelukkige winnaar bent van de 2011 HGTV Dream Home Sweepstakes, zul je niet alleen in luxe leven, maar ook je huisdieren. En niet alleen omdat ze uw nieuwe huis met u delen. Ze ontvangen ook hun eigen luxe woning, met het Doggie Dream Home.

  Het 2011 Doggie Dream Home is een zijn-en-haar-editie waarin twee gelukkige huisdieren worden geslapen. Personaliseer uw droomhuis met foto's van uw eigen huisdieren.

  Ga verder met de fototour voor meer informatie over de 2011 HGTV Dream Home.

 • 15

  2011 GMC Acadia Denali, Onderdeel van de 2011 HGTV Dream Home Sweepstakes Prize

  Foto van de GMC Acadia Denali 2011.

  Een deel van de $ 2 miljoen prijs in de 2011 HGTV Dream Home Sweepstakes is een 2011 GMC Acadia Denali. Lees meer details onder de foto.

  De winnaar van de HGTV Dream Home Sweepstakes 2011 ontvangt niet alleen het prachtige huis zelf, maar ook verschillende extra functies, waaronder het Doggie Dream Home, $ 500.000 contant geld en een 2011 GMC Acadia Denali, hier afgebeeld.

  De 2011 GMC Acadia Denali is een cross-over SUV die de besneeuwde bergwegen van de locatie van de Dream Home aankan. De Denali is uitgerust met veiligheidsvoorzieningen en heeft een indrukwekkende brandstofefficiëntie voor zijn klasse.

  Als je de gelukkige winnaar bent, kun je ook genieten van het parkeren in de auto schuur, die is verbonden aan de Dream Home.

  Mis je secties van de Dream Home 2011 Fototour? Ga terug naar de index om alle details van dit fantastische huis te bekijken.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Bridal Guide - 2019 Gift Registry Survey Sweepstakes

  ✔ - Bassett Furniture - Sweepstakes voor klantmeubilair

  ✔ - Bob Vila - $ 5,000 Alles voor de keukengootsteen Giveaway


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!