Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Pinnacle Foods - Armor Sweepstakes (Verlopen)


Opmerking: deze sweepstakes zijn verlopen, maar je kunt veel sweepstakes vinden met vergelijkbare prijzen op de Cash Sweepstakes List.

Omschrijving:

Pinnacle Foods 'Armor Sweepstakes geeft prijzen prijs waar racefans dol op zullen zijn. Ga naar binnen en je kunt een van de twee reizen winnen voor een race ter waarde van $ 10.000 of $ 3000. Bovendien ontvangen maandelijkse winnaars ook Armor-prijzenpakketten ter waarde van $ 75 per stuk. Deze sweepstakes is verlopen.

Sweepstakes Links:

  • Inkoopformulier sweepstakes: //armourpitstop.com/
  • Sweepstakes-regels: //armourpitstop.com/
  • Sweepstakes-homepage: //armour.com/

Categorie:

NASCAR Sweepstakes, Sports Sweepstakes, Free Ticket Sweepstakes, US Vacation Sweepstakes, Big Sweepstakes, One Entry Sweepstakes

In aanmerking te komen:

VS, 18+

Begin datum:

15 februari 2018

Einddatum:

30 september 2018 om 23:59 uur ET

Entry frequentie:

Eenmalig per persoon / e-mail / huishouden

Sweepstakes-prijzen:

Hoofdprijs: Een zesdaagse reis voor twee personen om deel te nemen aan een grote autosportrace in september 2018. De prijs is inclusief vliegticket naar een locatie die wordt aangekondigd, een hotelovernachting van vijf nachten, een meet & greet met Dale Earnhardt, Jr., een "Ride Along" met Dale Earnhardt, Jr., in het weekend gereserveerde zitplaatsen voor twee grote motorsportraces, twee kaartjes voor een grote motorsport-tentoonstelling en racekleding en / of swag. (ARV: $ 10.000)

1e prijs: een vierdaagse reis voor twee naar een lokale grote autosportrace in 2018, inclusief vliegticket, een hotelovernachting van drie nachten, een meet and greet met Elliott Sadler, twee gereserveerde zitplaatsen voor een weekend voor een grote motorsportrace en racekleding.

(ARV: $ 3.000)

Maandelijkse prijzen (40 - 5 per maand): een Armor-prijzenpakket met producten die de sponsor heeft geselecteerd. (ARV: $ 75)


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Meer informatie over enveloppen met bedrijfsgrootte # 10

✔ - Fuel Partnerships - Resoluties Made Easy Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Milwaukee Tools - National Apprenticeship Week Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!