Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Populaire babyartikelen om te verkopen op eBay


Een eBay-bedrijf is perfect voor ouders van elke leeftijd. Vooral ouders van baby's en peuters omdat ze hebben wat lijkt op een eindeloze stroom van kleding, speelgoed en uitrusting die om de paar maanden verouderd raakt. Als u een verzameling babyartikelen bij u thuis hebt die u niet langer nodig heeft, overweeg ze dan op eBay te verkopen om uw huis te ontsleutelen en deze zacht gebruikte artikelen door te geven aan een andere familie die ze kan gebruiken.

Niet alle gebruikte babyartikelen moeten online worden verkocht. Wees voorzichtig bij het verkopen van gebruikte babyspullen inclusief autostoelen, rollators, bedhekken, poorten of alle uitrusting die wordt gebruikt voor veiligheid of beperking. Zorg ervoor dat alle riemen, gespen, grendels of andere bevestigingsartikelen in goede staat verkeren en goed werken. Als een autostoel ooit is betrokken bij een auto-ongeluk, verkoop het dan niet. De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission (CPSC) heeft een handige gids genaamd "Resellers Guide to Selling Safer Products" die gratis kan worden gedownload.

De meest aangrijpende verklaring die de CPSC maakt, is:

"In geval van twijfel, gooi het weg! Producten die in de kinderkamer worden gebruikt, met name kribben en bassinets, hebben doden veroorzaakt en zijn het voorwerp geweest van vele terugroepacties van miljoenen eenheden. Verkoop geen gebroken of wiebelig kindermeubilair of duurzaam babyproduct dat is ontbrekende onderdelen, zelfs als het niet is teruggeroepen. Het leven van een baby kan ervan afhangen Het risico is te hoog. "

Controleer altijd de CPSC-website voor recente terugroepacties. Neem de verantwoordelijkheid om te controleren of het product dat u verkoopt veilig is - u wilt niet verantwoordelijk zijn voor de verkoop van een product dat een baby of kind verwondt. De lijst CPSC Recent Recall is te vinden op CPSC.com/recalls.

Hier is een lijst met zes babyartikelen die goed verkopen op gebruikte staat eBay, gemakkelijk te verzenden zijn en bij u thuis kunnen zijn of te vinden zijn in de garage of in kringloopwinkels.

Bumbo babyzitje

Het Bumbo-zitje is een gegoten, zacht rubberen zitje, ontworpen om de baby te helpen leren rechtop te zitten. Het is ook geweldig voor eten of spelen. Om veiligheidsredenen moet het worden verkocht met de heupgordel. De stoelen verkopen goed met of zonder de lade. Prijzen voor de Bumbo-stoel in goede gebruikte staat gemiddeld $ 25- $ 30. Dit item kan heel gemakkelijk worden verzonden omdat het niet kapot gaat - stop het gewoon in een doos, druk het verzendlabel van eBay af en je bent klaar. De accessoires inclusief covers, trays en zuigspeeltjes zijn ook geweldige verkopers. Zoek naar de Bumbo-stoel in kringloopwinkels voor tussen $ 1 en $ 5.

Bekijk voltooide verkochte aanbiedingen voor tweedehands Bumbo-stoelen op eBay.

Boppy Nursing Pillow

De Bobby is een cirkelvormig kussen dat past om de taille van mama, zodat de baby comfortabel kan liggen tijdens het voeden. Het werkt ook voor baby's die flesvoeding krijgen en bevordert de hechting en nabijheid van baby en ouder. Naarmate de baby groeit, helpt het kussen in verschillende ontwikkelingsstadia, zoals propping up, sitting en floor playtime. Het kussen van Boppy verkoopt voor ongeveer $ 40 en verkoopt in goede gebruikte staat op eBay voor ongeveer $ 25. De slipcovers zijn ook goede verkopers en kunnen tot $ 20 verkopen, afhankelijk van het karakter, het dierenpatroon of de kleur.

$ 3 is een redelijke prijs om te betalen voor een Bobby in een kringloopwinkel.

JJ Cole BundleMe kinderwagenhoes

JJ Cole is een lijn van stijlvolle babyspullen inclusief wandelwagenhoezen, autostoelhoezen, luiertassen, dragers en reisaccessoires. Ze zijn het best bekend voor de populaire wandelwagenkleedjes in slaapzakkenstijl die in originele, stedelijke en polaire stijlen voorkomen. De verkoopprijzen voor de wandelwagenhoezen beginnen bij $ 39 voor het origineel en gaan helemaal omhoog naar $ 119 voor het poolbiljart. De bundel Me is gevoerd met een warme fleece aan de binnenkant en houdt baby's en peuters tot 2 jaar oud warm en comfortabel wanneer ze buiten zijn. Moeders houden van dit product omdat de baby de hoes niet kan schoppen zoals bij een gewone deken, maar als de baby het te warm krijgt, ritst u de hoes gewoon genoeg open om de baby comfortabel te maken.

De wandelwagenhoes van Bundle Me verkoopt tussen de $ 20 - $ 50 op eBay in zacht gebruikte staat, afhankelijk van de stijl. eBay toont meer dan 200 voltooide verkochte aanbiedingen voor de BundleMe in zijn oorspronkelijke staat. Het lijkt misschien een klein bedrag. Er zijn echter slechts 180 actieve vermeldingen, dus deze cijfers duiden op een nichemarkt.

Tula draagzakken en slings

Draagkleding is nu een rage en nog modieuzer met luxe draagzakken, wikkels en stroppen. De producten van Tula zijn verkrijgbaar voor een prijs tot $ 150 en hebben een uitstekende inruilwaarde op eBay. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke stoffen en in prachtige patronen. De op maat gemaakte Tula-wraps kunnen in gebruikte staat voor meer dan $ 500 op eBay worden verkocht. Tulas zijn duurzaam, modieus en ergonomisch. Moeders houden van ze omdat ze geen "kruisdwangers" zijn en de heupen van de baby niet zullen beschadigen.

Alles gemaakt door Pottery Barn

Controleer voltooide verkochte aanbiedingen op prijsinformatie, maar de meeste items in potten van potten houden hun waarde. Zoek naar spullen zoals beddengoed, wollen tapijten, wandkleden, lampen, mobiele telefoons, raambekleding en wanddecoraties. Beddengoed kan goed in een set of individueel worden verkocht en het beddengoed kan gemakkelijk worden verzonden omdat het niet kapot gaat. De kleine karpetten kunnen voor meer dan $ 500 worden verkocht en houden hun waarde op eBay goed in. Tapijten zijn erg gemakkelijk te verzenden en worden vaak over het hoofd gezien bij kringloopwinkels, garageverkoop en de verkoop van kinderzendingen.

eBay toont 1.200 babyartikelen van Pottery Barn die in gebruikte staat zijn verkocht.

Babyartikelen zijn geweldig om door te verkopen op eBay, omdat veel nieuwe ouders een beperkt budget hebben en de kwaliteitsmerken willen hebben, maar dan zonder de verkoopprijzen. Maak altijd alle gebreken, vlekken of defecten bekend, zowel in de foto's als in de geschreven beschrijving, en kijk of u de CPSC-website terugroept. De meeste duurdere merken verkopen zelfs met een kleine fout, zolang het geen veiligheidsprobleem is. Geef altijd volledige informatie over elk product dat u op eBay verkoopt.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Restaurants met ontbijt

✔ - Waar hout logs te koop zoeken

✔ - Bedrijfsmissie Verklaringen Retail Drogisterijen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!