Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Populaire menu-items en trends

Populaire menupunten onder klanten


Eten lijkt veel op mode. Items kunnen voor een korte tijd populair zijn of kunnen voor onbepaalde tijd bestaan. Om klanten geïnteresseerd te houden, is het belangrijk om te bepalen welke populaire gerechten uw menu gaat aanbieden. Voedseltrends zoals lokaal geteeld of biologisch voedsel zullen de menu's nog vele jaren blijven beïnvloeden. Hoewel niet elk klassiek menu-item in elk restaurantconcept past, kan het toevoegen van enkele items aan uw menu de aantrekkingskracht van de klant vergroten. Ook, klassiek eten is niet hetzelfde als saai eten, want er zijn veel manieren om oude favorieten op nieuwe manieren te introduceren.

Klassiek comfortvoer

Gehaktbrood, herderspastei, stoofvlees en jus, en macaroni en kaas staan ​​al decennia op de menukaart van het restaurant. Klanten krijgen de ervaring om te dineren op geruststellende, zelfgemaakte gerechten die ze zelf niet hoeven te bereiden. De aantrekkingskracht van deze hartige, vullende voeding zal waarschijnlijk niet snel verdwijnen, zelfs niet als de aandacht steeds meer uitgaat naar gezondere eetgelegenheden in restaurants.

Lokaal geteeld voedsel

In de afgelopen jaren heeft lokaal geteeld voedsel dat in restaurants wordt aangeboden, aan populariteit gewonnen, vooral onder een toenemend aantal gezondheidsbewuste mensen. Dit lokale voedsel wordt vaak 'van boer tot bord' genoemd en laat de consument weten wat de oorsprong en kwaliteit is van het voedsel dat ze eten.

Hamburgers

De hamburger is een van 's werelds populairste voedingsmiddelen. Het kan eenvoudig worden geserveerd of worden aangekleed om aan verschillende smaken te voldoen. Een van 's werelds duurste burgers werd verkocht door een foodtruck in New York City, met een gastronomische hamburger ter waarde van $ 666, gegarneerd met foie gras, kaviaar, kreeft, truffels en oude gruyere-kaas. Zelfs de fastfoodketen Wendy's in Japan creëerde een gastronomische hamburger van $ 16 met kreeft, kaviaar, foie gras en truffelsaus.

Pizza

Pizza is een andere favoriete menu dat kan worden geserveerd met kaas en tomatensaus of bekroond met een verscheidenheid aan items. Traditionele toppings zijn onder andere, pepperoni, worst en groenten; terwijl de meer trendy toppings buffelorkip, frieten en salade omvatten. Voor degenen met duurdere smaken zijn er gastronomische pizza's beschikbaar met truffels, kaviaar, goud en diamanten. Over het algemeen is pizza een goedkoop, gemakkelijk bereid menu-item dat goed geschikt is voor een informeel diner elke avond van de week.

Olijfolie

Olijfolie is de laatste jaren aangeprezen vanwege zijn gezondheidsvoordelen. Natuurlijk hebben Mediterraneans dit al eeuwenlang geweten. Net zoals pizza voet aan de grond heeft in de Verenigde Staten, is koken met olijfolie en serveren als kruiderij of dipsaus in veel restaurants gebruikelijk geworden.

Een populaire trend die waarschijnlijk blijft, zijn gezonde menu-opties voor kinderen. Fastfoodketens bieden nu veel opties voor gezond eten, zoals gegrilde kipwikkelingen, yoghurt en appelschijfjes. Bedenk manieren om uw eigen kindermenu bij te werken, zodat het zowel ouders als kinderen aanspreekt. Het moet het voedsel van populaire kinderen in evenwicht brengen met voedzame alternatieven die ouders zullen waarderen.

Taart

Fruittaarten zijn nog steeds een populair ingrediënt op dessertmenu's. Voor het aankleden van een eenvoudige taart bieden bakkerijen en restaurants decadente vullingen en toppings. Voor een leuke afwisseling, probeer zoete aardappel meringue taart of Berry appel-boter taart.

Salads

Salades staan ​​al lang op de menukaart als aperitief, hoofdgerecht of bijgerecht. Salades doen een beroep op klanten die op zoek zijn naar een gezonde lichte maaltijd of iets dergelijks. Ze zijn geëvolueerd van ijsbergsla, komkommers en tomaten tot exotische selecties met alles van truffels tot kaviaar.

Eiergerechten

Eieren zijn zeer veelzijdig en kunnen op vele manieren worden aangeboden als ontbijt- of brunchitem. Ze kunnen eenvoudig worden geserveerd of worden aangekleed door vullingen of toppings toe te voegen. Eieren kunnen ook een rol spelen in lunch- en dinermenu's. Quiche of Eggs Benedict zijn twee populaire gerechten die op elk moment van de dag geserveerd kunnen worden.

Bier

Amerikanen houden van hun bier, en ambachtelijke brouwerijen blijven groeien in de Verenigde Staten. Afhankelijk van uw restaurantconcept kan een degelijk biermenu de belangstelling van klanten vergroten.

Menustrends komen en gaan voor de meeste restaurants. Wat is hot een jaar is misschien een food-fad het volgende jaar. Maar bepaalde trends, zoals gezondere voedselopties, zullen waarschijnlijk in de toekomst worden voortgezet. In het licht van deze trends is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw restaurantmenu vers blijft en de klanten aanspreekt om herhaalbezoeken te stimuleren.


Video Van De Auteur: Best Spring Menu Item Trends & Ideas - 2018

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Tekenen van muizen in uw huurobject

✔ - Fiber Cement Siding Installatie Tips

✔ - Wurf Board Review; een leuk en ergonomisch accessoire voor een stilstaand bureau


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!