Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Een presentatie over onroerend goed voorbereiden


Het gooien van "Top Producer" -instructies of knipperende eerder verkochte tekens is niet de beste benadering bij het maken van een aanbiedingspresentatie. Doorgaan over kwalificaties of diensten die uw verkopers vooruitzicht van geen interesse vinden, is verspilling van uw tijd en die van hen ook. Door aandacht te schenken aan wat verkopers hebben aangegeven in een enquête, weet u hoe u zich moet voorbereiden op een discussie die is toegespitst op hun behoeften.

In deze wereld van internetmarketing kun je alles hebben over hoe goed je bent op je site, waar ze het kunnen lezen als ze dat willen. Zorg er echter voor dat informatie over verkoop, aanbieding, voorbereiding en prijzen zeer prominent is, zodat ze kunnen zien wat belangrijk voor hen is. Wanneer u bij de presentatie komt, gaat het allemaal om HUN THUIS en hun behoeften.

Doe je onderzoek

Wat weet u van de aanbieding, de woning, hun motivatie, etc.? Hoe meer je weet als je de presentatie ingaat, hoe beter je zult zijn. Hier moet je een relatie beginnen met wat vertrouwen, omdat je de waarheid wilt over hun tijdlijn en urgentie.

  • Praat met de prospect wanneer je de afspraak maakt. Stel vragen over de redenen om te verkopen. Het is zelfs OK om te vragen wat ze monetair willen realiseren van de verkoop.
  • Ontvang de belastinggegevens.
  • Kijk of de woning in eerdere MLS-records is verkocht.
  • Doe een drive-by foto. We zullen het later gebruiken.
  • Vraag hen hoeveel makelaars die ze interviewen en vraag om de laatste afspraak te zijn.

Voer een vergelijkende marktanalyse uit voor een lijst met prijslijsten

Als u denkt dat u een noteringsovereenkomst sluit over deze afspraak, moet u een gedetailleerde Comparative Market Analysis (CMA) opstellen. Met zeer vergelijkbare huizen of flatgebouwen, kan dit een haalbare optie zijn.

Omdat ze het huis nog niet gezien hebben, zou de meer adviserende benadering zijn om een ​​CMA te hebben die breed is met een bereik voor de prijs. Je zou met deze kennis aankomen, maar dan het huis bekijken en met de verkopers praten. Meer informatie krijgen en terugkeren met een verfijnde adviesprijsaanbeveling zou het plan zijn.

Doe echter niet zomaar een CMA. Doe een tweede met behulp van de catalogusprijzen van de momenteel genoemde vergelijkbare woningen. Markten veranderen voortdurend, en je verkochte comps kunnen al een beetje muf zijn.

Laat een pakket voor professionele aanbieding marketing voorbereid zijn

Als u gelooft dat een deel van uw waarde voor uw verkopersklant ligt in hoe u hun huis in print en andere media gaat verpakken en op de markt brengen, hoe kunt u dan verwachten dat dit wordt overgebracht met marketingmateriaal van slechte kwaliteit dat uw makelaardij en diensten presenteert?

We hebben het hier niet over de CMA, maar meer over het afdrukmateriaal of online displaymateriaal dat u gebruikt om uw services en die van uw makelaardij te promoten. Het is beter om heel weinig te brengen dan om minderwaardige brochures of minder-dan-professioneel marketingmateriaal te brengen.

Ken je sterke punten en wees er klaar voor om ze te communiceren

Doe geen "honden- en pony-show", maar wees comfortabel in de waarde van uw kennis, expertise en middelen. Merk op dat middelen deel uitmaken van dit pakket. Als u nieuw bent in het bedrijf, hoeft u zich daarvoor niet te verontschuldigen. Middelen omvatten de ondersteuning en kennis van uw makelaar en / of mentor.

Als het een Feature-service is, laat dan een demo als dit mogelijk is

Aangezien vastgoedmakelaars technologie in hun bedrijfsvoering en marketing omarmen, worden enkele innovatieve marketingdiensten voor lijsten gebruikt. Als u van plan bent om bijvoorbeeld gratis een hotline-opname, sms-berichten op de website of een ander nieuw gadget te gebruiken, heeft u een demo klaarstaan, bij voorkeur met het daadwerkelijke huis dat u als demo wilt laten weergeven.

Als u een service aanbiedt, controleert u of deze wordt aangeboden

Als je het gevoel wilt hebben dat je het hebt verpest, laat een prospect je vertellen dat ze met een ander bedrijf zijn gegaan omdat "ze een virtuele rondleiding toevoegen aan de lijst in de MLS."

Je hebt ze je virtuele rondleiding laten zien, en natuurlijk voeg je deze toe aan de aanbieding. Is dat niet duidelijk? Nee, omdat u de vermelding bent verloren door ze niet te laten weten wat voor de hand ligt. Uw marketingmateriaal moet alles bevatten wat u voor uw klanten doet, ongeacht hoe alledaags u denkt dat het is. Ze zijn niet in de business en het is misschien helemaal niet duidelijk voor hen.

Update uw gegevens als de presentatie is uitgesteld

Ervan uitgaande dat u uw vergelijkende marktanalyse zo dicht mogelijk bij de presentatie van de aanbiedingspresentatie had uitgevoerd, zou een uitstel u moeten vragen om uw gegevens indien nodig te vernieuwen.

Kijken naar het warme vel voor nieuwe activiteiten kan je wat schaamte besparen en je er goed uit laten zien door de nieuwste informatie over het huis van de buren die net de dag ervoor is genoteerd te hebben.

De duivel is in de details

Als u een aanbiedingspresentatie indient zonder dat al uw bases zijn gedekt, mag u niet het beste resultaat verwachten. Planning en voorbereiding maken deel uit van een succesvolle zakelijke onderneming of marketingpresentatie.

Als makelaar bent u verantwoordelijk voor het succes van uw bedrijf, dus stel een presentatieplan en een pakket samen waarin al uw diensten in het beste licht worden doorverwezen naar de verkoper. Als je komt opdagen en ze zien je als voorbereid, professioneel en bekwaam, heb je een voorsprong op de concurrentie. Meer informatie over het instellen van een Android Office. Het wordt steeds eenvoudiger om een ​​geweldige presentatie voor een computerlijst te maken.


Video Van De Auteur: De 5 valkuilen van investeren in vastgoed.

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De beste goedkope franchises om te kopen

✔ - Hoe het gebruik van eBay Analytics uw verkopen kan verbeteren

✔ - Wanneer is een milieubeoordeling nodig?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!