Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De voor- en nadelen van het nemen van een Home Office-aftrek


Als u vanuit huis werkt en u voldoet aan de vereisten om een ​​aftrekpost voor thuiskantoren te nemen, lijkt het misschien een goed idee om de aftrek op uw federale inkomstenbelastingen in rekening te brengen. Minder belastingen zijn goed, toch?

Maar pas op. Een thuiskantooraftrek is niet altijd in ieders belang. Overweeg de voor- en nadelen van een aftrek voor thuiswerk. En als u twijfelt, raadpleeg dan een belastingspecialist voor uw specifieke omstandigheden.

Hier zijn enkele dingen die u moet overwegen voordat u een aftrekpost voor uw thuiskantoor inlegt op uw inkomstenbelasting.

De status van de tewerkstelling kan van invloed zijn op de aftrek van uw thuiskantoor

Het maakt verschil of u werknemer of een zelfstandige bent. Voor tewerkgestelde telewerkers gelden andere regels dan voor onafhankelijke contractanten. Als u een werknemer bent die thuis werkt, vindt u deze aftrek mogelijk niet in uw voordeel.

Ten eerste zijn telewerkende werknemers onderworpen aan meer beperkingen dan onafhankelijke contractanten. Telewerkers moeten vanuit een thuiskantoor werken voor het gemak van hun werkgever.

Ook is alleen het deel van de niet-vergoede zakelijke kosten van de werknemer (inclusief het thuiskantoor) dat groter is dan 2 procent van het aangepaste bruto inkomen van de werknemer aftrekbaar. In totaal zal de aftrek waarschijnlijk een kleinere impact hebben op de belastingvoordelen van werknemers in de telewerkomgeving dan voor degenen die een schema C indienen.

Is het een winst of verlies met uw thuiskantoor Inhoudingen?

Als u een onafhankelijke contractant bent, onthoud dan dat uw kantoor aan huis geen verlies voor uw bedrijf mag veroorzaken. Dat betekent dat onafhankelijke contractanten die een schema C indienen eerst moeten berekenen of hun bedrijf winst of verlies heeft. Dan kunnen ze de aftrek van het thuiskantoor aftrekken, zolang het geen verlies oplevert.

Uw thuiskantooraftrek kan veranderen als u uw huis verkoopt

Voordat u ooit een aftrekpost voor thuiskantoren neemt, moet u nadenken over de langetermijnmogelijkheden.

Wanneer u uw huis verkoopt, na de aftrek van het thuiskantoor te hebben opgeëist, kan de aftrek van invloed zijn op uw vermogenswinstbelasting. De uitsluiting van vermogenswinstbelasting die is toegestaan ​​bij de verkoop van uw hoofdverblijfplaats kan worden verlaagd met het bedrag dat u hebt aangevraagd voor afschrijving op uw thuiskantoor.

Als u echter altijd de vereenvoudigde thuiskantooraftrek hebt gebruikt, die in 2013 is ingesteld, is dit niet van toepassing. Maar je moet de manier kiezen waarop je het bestand gaat opslaan en je eraan houden.

De mogelijkheid van een IRS-audit met een thuiskantooraftrek

Er is een overtuiging dat afname van een thuiskantoor mogelijk de kans op een IRS-audit verhoogt.

Hoewel de belastingexpert van The Balance, William Perez, denkt dat dit stukje conventionele wijsheid misschien niet zo waar is als het ooit was, hoewel hij merkt dat het indienen van een schema C je kans op een audit kan vergroten.

Natuurlijk neemt niet iedereen die een schema C opmaakt ook de aftrek voor thuiswerk toe. Om veilig te zijn houdt u altijd een goede administratie bij van alle zakelijke uitgaven, inclusief die voor uw kantoor.


Video Van De Auteur: #AskGaryVee Episode 185: Seth Godin on Thought Leaders, Psychics & The Future of the Internet

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe u uw Facebook-pagina voor kleine bedrijven kunt noteren

✔ - EBay-handelsassistenten

✔ - Redenen om uw bedrijf te integreren


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!