Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

QuickBooks Sneltoetsen: Algemene QuickBooks Sneltoetsen

Algemene QuickBooks sneltoetsen


Je moet nooit snelkoppelingen maken als het gaat om je werk. De uitzondering op deze regel komt echter met QuickBooks sneltoetsen. U kunt de sneltoetsen van QuickBooks gebruiken om uw efficiëntie te verbeteren met dit boekhoudsoftware-programma. Als u bekend bent met de snelkoppelingsknoppen in andere Windows-producten zoals Microsoft Word en Microsoft Excel, bent u een stap voor in het spel. Veel van deze sneltoetsen zijn QuickBooks hetzelfde als de sneltoetsen in andere Windows-gebaseerde applicaties.

Door deze QuickBooks-sneltoetsen in het geheugen vast te leggen, kunt u aangepaste boekhoudrapporten opslaan, QuickBooks-facturen gemakkelijk bewerken en snel schakelen tussen meerdere vensters.

Wat is een sneltoets?
Sneltoetsen helpen bij het instellen en eenvoudiger (en meestal sneller) van de navigatie door en het gebruik van softwareprogramma's.

Hoe sneltoetsen te gebruiken
Sneltoetsen kunnen meestal worden gebruikt door CTRL of SHIFT te gebruiken in combinatie met één letter. Dus wanneer een sneltoets die wordt beschreven als "CTRL + E" aangeeft dat u op de knop moet drukken en terwijl u de controle blijft houden, drukt u op de "E" -toets om de snelkoppeling uit te voeren.

Algemene QuickBooks sneltoetsen
U kunt de volgende sneltoetsen van QuickBooks op verschillende punten in dit kleine boekhoudsoftwareprogramma gebruiken om te helpen met taken zoals het weergeven van informatie over QuickBooks, het openen van een nieuw bedrijfsdossier en het annuleren van processen.

Functie: Om QuickBooks te starten zonder een bedrijfsdossier
snelkoppeling: CTRL + dubbelklik (tijdens openen)

Functie: De bureaubladvensters onderdrukken (in het venster Open Bedrijf)
snelkoppeling: ALT (tijdens opening)

Functie: Informatie weergeven over QuickBooks
snelkoppeling: F2

Functie: Om het huidige proces te annuleren
kortere weg: ESC

Functie: Om het actieve venster te sluiten
kortere weg: ESC of CTRL + F4

Functie: Record (wanneer zwarte rand rond OK, Volgende of Prev-knop is)
kortere weg: ENTER

Functie: Record (altijd)
kortere weg: CTRL + ENTER

Functie: Close QuickBooks
kortere weg: ALT + F4

Zullen deze sneltoetsen van QuickBooks in alle QuickBooks-versies werken?
Ja, deze sneltoetsen werken in alle versies van QuickBooks. U kunt QuickBooks Pro, QuickBooks Premier, QuickBooks for Contractors of een andere versie gebruiken en deze sneltoetsen werken.

Meer QuickBooks-snelkoppelingen
U kunt andere sneltoetsen voor QuickBooks vinden om u bij veel andere taken te helpen:

  • QuickBooks Datums Sneltoetsen
  • QuickBooks Sneltoetsen bewerken
  • QuickBooks Help Venster Sneltoetsen

Zoals u kunt zien, zijn er QuickBooks-sneltoetsen voor alle functies van het QuickBooks-programma, dus als u bekend raakt met één reeks snelkoppelingen, moet u terugkomen en het volgende gebied opnieuw bezoeken. Over het algemeen leer je beter als je een van deze gebieden tegelijkertijd aanpakt. U kunt ook een bladwijzer maken voor deze pagina of deze aan uw favorieten toevoegen, als u vaak QuickBooks gebruikt. Het is ook goed om regelmatig deze snelkoppelingen op te halen, zodat u uzelf kunt herinneren aan de snelkoppelingen in QuickBooks die zijn ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken.

Deze snelkoppelingen hebben tijd nodig om te leren
QuickBooks-sneltoetsen kunnen zeer nuttig zijn, hoewel ze de tijd nemen om zich aan het geheugen te binden en te leren wanneer het de beste tijd is om ze te gebruiken voor de taken die u moet uitvoeren. Als u de tijd neemt om deze sneltoetsen in het geheugen vast te leggen, zult u merken dat QuickBooks eenvoudiger te gebruiken zullen zijn en soms bent u zelfs sneller dan voordat u deze sneltoetsen leerde kennen. Deze snelkoppelingen in QuickBooks kunnen er zelfs voor zorgen dat u uw werk zo vroeg gedaan krijgt dat u uw dag vroegtijdig kunt stopzetten om naar huis te gaan - oke, misschien niet, maar u zult efficiënter worden met het gebruik van QuickBooks om tijd vrij te maken voor andere taken.


Video Van De Auteur: QuickBooks Desktop Hidden Keyboard Shortcuts

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Voordelen niet-winststijging van Social Media Marketing

✔ - Voorbeelden van interne voicemail-begroeting

✔ - Operaties en succes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!