Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Real Estate Virtual Assistant - Kostenvergelijking van virtuele assistent voor onroerend goed met werknemer


Wat zijn de salariskosten van een voltijdwerknemer ?:

Elke poging om dit tot een klein bereik te beperken, wordt gecompliceerd door lokale loonpercentages en andere factoren. Laten we echter een snelle reeks berekeningen uitvoeren om een ​​idee te krijgen (met een overheadkost van 30% ** van het uurloon of salaris):

  • ($ 12 / uur loon x 40 x 52) / 0,70 = $ 35,657 jaarlijkse kosten
  • $ 24.000 salaris / 0.70 = $ 34.286 jaarlijkse kosten
  • $ 15 / uur loon x 40 x 52) / 0.70 = $ 44.571 jaarlijkse kosten
  • $ 30.000 salaris / 0.70 = $ 42.857 jaarlijkse kosten

** De Amerikaanse Kamer van Koophandel heeft de kosten op meer dan 40% gebracht. Om de kosten van het nettoloon te krijgen, delen we het omgekeerde van 0,30 of 0,70.

Andere personeelskosten moeten worden beschouwd:

Overweeg andere kosten die niet zo voor de hand liggen of eenvoudig te kwantificeren zijn. Je tijd om een ​​medewerker te trainen, kosten om te adverteren en ze te verwerven, niet-productieve tijdskosten, herscholing en andere kosten als ze weggaan, etc. Er is ook een kwestie van je toekomstige competitie trainen.

Wat zijn de kosten van een virtuele assistent voor onroerend goed ?:

Uurtarieven voor virtuele assistenten van onroerend goed met de vereiste expertise lopen over het algemeen tussen $ 30 en $ 70. Veel anderen geven korting op hun tarieven als u ze op een soort van gegarandeerde retainer plaatst of van tevoren blokken van tijd aanschaft. Gebruik je $ 45 / uur en $ 40.000 in het kader van onze voorbeelden van werknemerskosten, hoeveel tijd krijgen we van een VA ?:

  • $ 40.000 / $ 45 = 889 uur
  • 889 uren / 52 weken = 17 uren per week

Vanaf hier is het alleen maar een beslissing of je alles kunt krijgen wat je wilt in de tijd dat je koopt en als je gelooft dat je de controle en kwaliteit hebt die je wenst.

Wees realistisch in uw vergelijking:

De meeste van de Virtual Assistant-bedrijven zullen de vergelijking tussen medewerker en assistent maken en dezelfde werkuitvoer tonen met aanzienlijk lagere kosten. Er wordt verondersteld dat de VA niet alleen sneller en efficiënter kan werken vanwege hun expertise, maar ook dat er niet-productieve of "make-work" -tijd is met intern personeel.

Dit is waarschijnlijk in veel gevallen waar. Zorg er echter voor dat uw tijd die gemoeid is met coördinatie en informatieoverdracht van en naar de VA niet alleen de plaats inneemt van de verspilde tijd van de werknemer. Met andere woorden, het zou uw managementtijd om een ​​virtuele assistent in te huren niet moeten vergroten.

Het gaat echter niet alleen om de kosten

Hoeveel controle wilt u hebben over de werktijden en prestaties van deze persoon? Virtuele assistenten worden doorgaans ingehuurd als onafhankelijke contractanten en u vertelt hen vrijwel precies wat u nodig hebt en zij zijn vrij om hun diensten en producten naar eigen goeddunken te leveren. Dit kan prima zijn voor jou. Als u echter antwoorden of responsmaterialen rechtstreeks aan klanten of contactpersonen wilt laten zien wanneer ze dat willen, kan dit een probleem vormen.

Noteer de dingen die je wilt en nodig hebt van een virtuele assistent en zie hoeveel items in de lijst kunnen lijden als je hun acties niet kunt besturen. Als hun taken voornamelijk marketing zijn, zou het in orde moeten zijn. Als ze echter reageren op klanten, moet u zorgen voor een tijdige en kwaliteitsvolle service.

Meer informatie hier: Beslissingsstappen - Virtuele assistent of medewerker onroerend goed?


Video Van De Auteur: Century of Enslavement: The History of The Federal Reserve

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De huidige Cupcake-trend

✔ - Verantwoordelijkheden van huurders volgens paragraaf 8

✔ - De waarde van TIPS-training voor restaurantmedewerkers


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!