Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Echte Sweepstakes-winnaars poseren voor foto's met hun prijzen


Heb je je ooit afgevraagd wie er echt een prijs wint? Veel mensen gaan geen prijsvragen in omdat ze geloven dat niemand ooit wint of dat de kansen om winnaar te worden te lang zijn. Dus hier is een verzameling foto's van echte winnaars en hun prijzen, ingezonden door lezers van deze pagina.

In dit prijsfotoalbum kunt u echte mensen zien poseren met hun prijzen voor sweepstakes, groot en klein. Als je de winnaars ziet met hun prijzen, kun je je voorstellen hoe opwindend het moet zijn geweest om te winnen. Gebruik dat als motivatie om binnen te gaan en vandaag geweldige prijzen te winnen.

 • 01

  Alexander Clark's iPad Win van de Facebook-pagina van IHOP Florida

  Foto van de 13-jarige Alexander Clark die een gratis iPad wint.

  Ooit gedroomd van het winnen van een iPad? Alexander Clark deed het, en hij maakte die droom waar door een weggevertje in te gaan.

  De 13-jarige Alexander Clark heeft een iPad van IHOP gewonnen voor deelname aan een wedstrijd op Facebook. IHOP daagde Facebookfans uit om hun ideale IHOP-dag te beschrijven.

  Dit is wat Alexander te zeggen had over zijn overwinning:

  "Ik was aan het surfen op internet toen ik erachter kwam dat IHOP Florida een wedstrijd op Facebook hield en dat de prijs een iPad was. Ik vond hun Facebook-pagina leuk en diende mijn idee van een IHOP-dag in. Aan het eind van de maand informeerde IHOP me dat ik hun wedstrijd won en ze e-mailde.Ik was erg opgewonden, vooral sinds ik 13 jaar oud ben.Na alles wat zich in de buurt bevond ging ik naar mijn lokale IHOP en claimde mijn prijs.Nadat ik een heerlijke maaltijd met mijn familie had opgedronken, Ik ben vol geluk weggegaan met mijn nieuwe iPad! "

  Gefeliciteerd, Alexander!

  Wilt u zelf inschrijfwedstrijden doen? Hier vindt u enkele tips: Hoe deel te nemen en Win het schrijven van wedstrijden.

 • 02

  Cartridge World's Go Green Win Green Sweepstakes $ 10.000 Winnaar

  Tracey Barnes wint de hoofdprijs van $ 10.000 in Go Green, Win Green Sweepstakes van Cartridge World.

  Deze weggeefactie vierde de Aardedag door deelnemers te vragen verhalen te vertellen over hoe ze hun huizen en kantoren milieuvriendelijker maken. De winnaar werd willekeurig gekozen.

  De inzending van Tracey Barnes werd getrokken uit 11.533 inzendingen als winnaar van de hoofdprijs. Haar groene punt?

  "Mijn man en ik nemen samen met ons tassen mee als we samen fietsen," zei Barnes in haar inzending voor de wedstrijd. "We pakken overal aluminium blikjes op en nemen ze mee naar een lokaal recyclingcentrum in de buurt. zakken terug naar de winkel om ze in de recyclingbox te plaatsen.We zijn van plan binnenkort een gerecyclede mobiele telefoon te krijgen in plaats van een nieuwe, we composteren ook en we recyclen onze printercartridges bij Cartridge World! "

  Cartridge World voerde de wedstrijd uit om de groene focus van het bedrijf op hervulbare printercartridges te promoten. Als je een kans wilt hebben om een ​​prijs zoals deze te winnen, bekijk dan de huidige cash sweepstakes om mee te doen.

 • 03

  Een Macbook-computer Win van een Facebook-wedstrijd

  Echte Sweepstakes-winnaars poseren voor foto's met hun prijzen: voor

  Als je ooit een krap budget hebt gehad vanwege ziekte of ontslagen, weet je hoe beperkend ze kunnen zijn. Sweepstakes kunnen nieuwkomers helpen genieten van die uitspattingen die ze hebben gemist, zonder hun budget te breken, zoals deze lezer beschrijft:

  Hier is een foto van mij met de MacBook Pro die ik heb gewonnen via Big Prize Giveaways op Facebook. Het is de grootste prijs die ik ooit heb gewonnen, en ik ben vooral heel blij dat we de uitgaven flink hebben moeten inkrimpen omdat mijn man nu bijna een jaar ononderbroken is ontslagen. Ik ben in december begonnen met vegen. Het is een geweldige hobby voor mij omdat medische problemen me meestal thuis houden en ik heb ook een online crafting-bedrijf.

  Als je een vergelijkbare prijs wilt winnen, bekijk dan de lijst met computer- en laptop-sweepstakes.

 • 04

  John Friedberg wint Philips Norelco's Trivia Bowl-finale

  Echte Sweepstakes-winnaars poseren voor foto's met hun prijzen: prijzen

  De Ultimate Football Sweepstakes van Norelco Philips daagden nieuwkomers elke week uit om triviavragen met voetbalthema te beantwoorden. Mensen die alle vragen correct beantwoordden, werden in een tekening opgenomen als een van de finalisten.

  Aan het einde van de weggeefactie werden acht finalisten willekeurig geselecteerd om deel te nemen aan drie zware rondes NFL trivia, uitgevoerd door coach Mike Ditka en ESPN-sportradiostation Mike Greenberg.

  Aan het einde van alle drie de rondes was Boulder, de in Colorado wonende John Friedberg, de laatste die overeind stond. Op deze foto ziet Friedberg zijn prijs bij ESPN Zone in New York City.

  Afgezien van de trofee op de foto ontving John Friedberg ook een reis naar Miami, Florida voor het "Ultimate Football Weekend" inclusief tickets voor de ESPN NEXT-party en $ 1.000 zakgeld. De hoofdprijs was $ 10.000 waard, naast de reis van John naar New York City voor de finale.

  Als u enkele voetbalprijzen wilt winnen, bekijk dan de lijst met voetbal- en Super Bowl-sweepstakes.

 • 05

  Kimberly Green won een prijs van $ 221.000 uit Century 21

  Kimberly Green, een verpleegster op de eerstehulpafdeling van Dalton, GA, had haar dromen waargemaakt toen ze Century 21's The Path to Your Dreams Sweepstakes won.

  De hoofdprijs was een cheque van $ 221.000 voor het huis van haar dromen. Een Century 21-agent zal haar helpen bij het vinden en kopen van haar droomhuis voor haar gezin.

  Deze foto laat Kimberly Green en haar familie zien die hun prijzencheck accepteren tijdens een ceremonie op Grand Central Station in New York City. R & B-zanger Ashanti speelde ook een nummer van de Broadway-hitmusical, De Wiz tijdens het evenement en wordt afgebeeld in de blauwe jurk naast de winnaars.

  In de hoop een levensveranderende prijs te winnen? De Mega Sweepstakes-lijst is een goede plek om te beginnen.

 • 06

  Kitty met een selectie prijzen

  Na haar eenjarige jubileumjaar stuurde Kitty een foto van een reeks prijzen die ze had gewonnen. Dit is wat ze te zeggen had over haar nieuwe hobby:

  Dit is om hoop te geven aan degenen die niet hebben gewonnen.

  Ik had een aantal heel moeilijke maanden met depressie en andere permanente gezondheidsproblemen. Ik kocht een boeken- en cd-verzameling van Dr. Wayne Dyer genaamd Verander je gedachten Verander je leven.

  Zodra ik het begon te lezen en mijn gedachten veranderde, begon alles in mijn leven te veranderen. Een paar dagen later ontving ik een e-mail. Ik begon die dag met het invoeren van prijsvragen en het was 1 of 2 dagen later dat ik een brood won en ik was verslaafd.

  Na een paar maanden van kleine instant wins, heb ik eindelijk mijn eerste cashwinst gewonnen - $ 100 van MyCoke Rewards. Toen won ik een prijzenpakket van $ 11.800, maar helaas moest ik het vanwege gezondheidsredenen weigeren. Daarna zat ik anderhalve maand in een dip. Toen bracht oktober me een Flip Video Camera van Pepsi. Van november tot en met mei heb ik in contanten / cadeaubonnen / gratis voedselbonnen gewonnen voor in totaal $ 900, andere kleine instant-overwinningen en veel t-shirt- en hat-overwinningen niet meegerekend.

  Ik wil gewoon dat iedereen weet of jij positief blijft, jouw winst zal komen.

  Als u uw geluk wilt beproeven, voert u deze huidige directe sweepstakes in.

 • 07

  Foto van Garry M. met zijn Prepaid Credit Card Prize Win

  Kim M. stuurde foto's van prijswinnaars van drie leden van haar familie:

  "We hebben elk onze afzonderlijke prijzen gewonnen en hebben ze allemaal in januari ontvangen! Ik ben eind vorig jaar (met dank aan jouw site) aan het vegen gegaan en heb de rest van het gezin aan boord gebracht. Zoals je ziet, hebben we op het moment veel geluk gehad wint met jouw hulp! Ik blijf een win-album houden zoals jij had gesuggereerd en we hebben er veel plezier in! En ga zo door met het geweldige werk - we stellen het op prijs! "

 • 08

  Foto van Grace M met haar Tale of Despereaux Movie Ticket Prize

  Zelfs kinderen kunnen leuke prijzen winnen van weggeefacties.

  Deze foto is van de dochter van Kim, Grace M., en haar vierde prijs uit Campbell's The Tale of Despereaux Royal Spoon Instant Win Game. De prijs was 2 Movie Cash Plus-certificaten ter waarde van $ 14 totaal.

  Als je kinderen hebt die graag winnen, bekijk dan de Kids Sweepstakes-lijst.

 • 09

  Karen Harris wint $ 25.000 van Ocean Spray

  Ocean Spray winnaar Karen Harris poseert met haar prijs, een cheque van $ 25.000, van een Ocean Spray receptwedstrijd. Harris won met haar Pan Seared Chicken Breasts met CranCherry Sauce en Bleu Cheese Crumbles recept. Karen zei:

  "Ik ben altijd dol geweest op Ocean Spray-producten en kwam met een heerlijk recept met daarin een liefdesarbeid." Bij de laatste cook-off stond mijn recept tegenover drie echt geweldige, en ik voelde dat iemand van ons had kunnen nemen de grote prijs Toen mijn recept als winnaar werd genoemd, was ik zowel verrukt als vereerd dat de drie getalenteerde en gerespecteerde foodprofessionals die als juryleden dienden mijn recept als de beste van het beste hadden gekozen. "Zeven maanden na de wedstrijd, ik" Ik knijp mezelf nog steeds. Als vrouw en moeder ben ik meestal degene die juicht voor iedereen. Ze laten juichen voor mij is iets waar ik aan kan wennen. '

 • 10

  Frank met twee leuke sweepstakes-prijzen

  Frank stuurde een foto van twee recente prijzen, waaronder een selectie van Tide-pennen en een geschenkmand van Philadelphia Cream Cheese. Frank schreef:

  "Het duurde maanden om zelfs mijn eerste moment te winnen, maar ik had aanmoediging van mijn vriend op het werk. Toen leek het erop dat ik om de paar dagen een onmiddellijke overwinning kreeg. Ik dacht dat het anderen zou kunnen aanmoedigen op het forum als ik plaatste enkele foto's en screenshots van hen.

  Het was een bijzonder moeilijke periode persoonlijk vanwege het verlies van onze familie-brak in die tijd. Ik stopte met het deelnemen aan wedstrijden voor een paar dagen, maar besloot mijn gedachten van ons verlies af te houden door opnieuw sweeps in te voeren

  Hoe voelde ik me? Als al het harde werk begon zijn vruchten af ​​te werpen, op zijn minst een kleine manier. Zoals het proberen om een ​​groot geheim te houden, moest ik het aan iemand vertellen. Dat is waarom ik foto's en dergelijke post. Ik zeg, kijk naar mij. Ik ben misschien niet rijk, maar ik heb gewoon iets voor niets. Ik heb een hobby die helemaal leuk is, en iemand wil me gratis iets geven om het te doen. Is het niet cool?

  Ik heb ooit een quote gehoord die zoiets als mijn leven lijkt: 'Als ik geen geweldige dingen kan doen, kan ik op een geweldige manier kleine dingen doen.' "

 • 11

  Dan Oswalt wint $ 10.000 Cash van Apartments.com

  Dan Oswalt won een jaar lang gratis huur in de vorm van een cheque van $ 12.000, een cheque van $ 10.000 en een Career-Fast Track Pack van CBCampus.com. De prijs was in totaal meer dan $ 23.000 waard. Dan schreef:

  "Het meest dat ik ooit eerder had gewonnen, was een cadeaubon van $ 50. Ik voel me zo gelukkig dat ik huurvrij kan wonen, mijn studieleningen kan afbetalen en nog steeds geld over heb om geld op een auto te zetten. 'Wat is uw FQ?' Sweepstakes heeft me een voorsprong gegeven in mijn leven - en dat allemaal zonder schulden te hoeven plegen! '

 • 12

  Ryanne wint een reis naar een NASCAR-race in Californië

  Ryanne stuurde een foto van zichzelf in tijdens een reis naar een NASCAR-race in San Francisco, Californië, die ze van Reunite won.

  Ryanne schreef een post op een sweepstakes-forum en vroeg wat ze verkeerd deed. Ze was gefrustreerd omdat ze al geruime tijd geen resultaten had behaald. Ze dacht erover op te geven.

  Met de aanmoediging die ze op het forum ontving, bleef ze binnengaan en was ze heel blij dat ze het deed, toen ze kort daarna precies de prijs won waarop ze hoopte: een vakantie.

  Ryanne ontving een reis naar haar keuze van NASCAR-races en koos een race in San Francisco. Sindsdien heeft ze ook nog een aantal andere prijzen gewonnen.

  Ben jij ook dol op autoracen? Enter om een ​​eigen rit te winnen met deze sweepstakes van NASCAR.

 • De foto van Mark DelMedico laat zien dat het geen enorme prijs is om een ​​blije veger te maken! Het vieren van kleine overwinningen helpt veegmachines gemotiveerd te houden totdat grotere prijzen ronddraaien.

 • 14

  Dean en Melanie Barham Win een slimme auto

  Dean en Melanie Barham hebben een Smart Fortwo-auto gewonnen ter waarde van $ 14.000 van een Purex-weggeefactie. Dit is wat ze te zeggen hadden over hun prijs:

  "Dit is geweldig, ik gebruik Purex al jaren omdat het van grote waarde is en wonderen doet op vlekken, maar we hadden nooit verwacht dat we deze wedstrijd zouden winnen.

  Als een autoprijs op je verlanglijstje staat, bekijk dan deze lijst met huidige Sweepstakes voor auto en voertuig.

 • 15

  Sandra Bilokonsky wint een keukenhulpmixer

  Sandra Bilokonsky viert het ontvangen van een droomprijs: een Kitchen Aid-menger van Bakespace.com. Sandra schreef:

  "Ik heb een KITCHEN AID-blender gewonnen van bakespace.com PURE LOVE, omdat ik producten voor keukenhulp aanbid en liefheb.

  Het was interessant dat ik het zelfs won, ik was in pure shock! Ik had nog nooit een online wedstrijd gewonnen. Het was mijn echtgenoot die Bakespace.com voor mij had gevonden, in de eerste plaats. Ik had me aangemeld en een paar vrienden erover verteld. Het volgende dat ik wist, heb ik gewonnen! Wat was meer speciaal voor mij in de eigenaar Babette. Ik woon momenteel in het buitenland vanwege de baan van mijn man als militaire aannemer. Ik had geen "VS-adres", ik had een militair APO-adres. Omdat Kitchen Aid niet naar APO wordt verzonden en de prijzen rechtstreeks vanuit Kitchen Aid worden verzonden, liet Babette mijn blender naar haar persoonlijk adres sturen en stuurde me mijn prijs toe. SPREEK over het gevoel behoorlijk speciaal te zijn. Het maakte mijn eerste winnende ervaring nog beter! "

 • 16

  Michelle wint een reis naar Colorado

  Michelle won een driedaagse skivakantie naar Vail, Colorado en een grote cadeaubon voor het Zwitserse leger. from Find Your Way to Adventure-essaywedstrijd van Outside Magazine. Michelle dacht buiten de doos door een gedicht te schrijven in plaats van een eenvoudig essay. Dit is haar winnende inzending:

  Een eng avontuur waar ik echt niet naar op zoek was;
  Een wandeltocht met senioren leek meer sightseeing te zijn.
  Venturing uit op een wandeling in de gouden heuvels van San Diego;
  We waren niet op zoek naar gevaarlijke sensaties.
  Een ochtend vol met wandelen voor beweging en plezier;
  Een dag om van elkaar te genieten en tijd door te brengen in de zon.
  Dat is hoe het allemaal begon maar het is niet hoe het bleek;
  Wat begon als plezier gaf ons al snel reden om te schreeuwen.
  We waren begonnen aan een pad dat duidelijk gemarkeerd was;
  Maar vlakbij de top van de berg deed de leider het pad uitstappen.
  We wandelden nu de berg in hoog stromend gras;
  Niet op een pad en zonder ruimte om te passeren.
  Ik was tweede in de groep op slechts een paar stappen achter de eerste;
  De perfecte plek die ik dacht, maar het bleek het ergste te zijn.
  Nu het enge deel dat waarheid is en geen fictie;
  We waren aan het wandelen blijkt het tijdens een ratelslang conventie.
  Godzijdank voor mij keek ik naar mijn voeten;
  Omdat er een opgerolde en ratelende slang vlak onder lag.
  Zoals ik nog nooit zo'n beangstigend geluid had gehoord;
  Ik schreeuwde als een brave meid en draaide me meteen om.
  Zoals ik al eerder zei, we waren allemaal van het pad af;
  De senioren achter me die ooit winterhard waren, leken nu broos.
  We keerden ons allemaal snel om en lieten de leider achter;
  Het lijkt erop dat hij me niet geloofde dat ik een slang vond.
  Dus nam ik de leiding van de groep en leidde ze naar een open plek;
  We keken rond en zagen verschillende slangen hun hoofden nu grootbrengen.
  We hebben niet gewacht op het woord of de nog steeds wandelende leider;
  We gingen de berg af met mij nu de leider.
  Ik leidde ons veilig naar beneden en kalmeerde de zenuwen;
  Terug naar de trailhead om te kalmeren en te reserveren.
  Zo eindigt mijn verhaal van het vinden van mijn weg uit avontuur;
  Ingezonden bij het Zwitserse leger voor je leesplezier.
  Een perfecte skivakantie die ik echt graag zou willen winnen;
  Dus voor jou dit slimme rijmende essay stuur ik.

 • 17

  Frankie Won een Red Sox-ervaring van Sweepstakes van Wise Foods

  Frankie won een reis om een ​​Red Sox-spel van Wise Foods te zien. Ze schreef over haar ervaring:

  "Ik kreeg een telefoontje van Wise snacks marketing mensen, ik had de kans gekregen om op het veld te gaan voor batting practice voor de RedSox-wedstrijd op vrijdagavond, Dave Madden (de batting coach) en een andere Red Sox-speler te ontmoeten en de wedstrijd te kijken van plaatsen op het groene monster !!!!!!!! Ik mag een gast nemen, natuurlijk, mijn man die een echte grote RedSox-fan is!

  De foto zit van ons in de dugout bij Fenway. Het werd met onze camera genomen door de Wijze mensen. Ze waren bezorgd dat David Ortiz te laat was aangekomen (het was de dag dat Manny werd ingeruild en Jason Bay arriveerde en het was echt gek rond Fenway, een heel opwindende tijd om daar te zijn!) We hebben echt genoten van gewoon in de dug-out te zitten of langs de rand van het veld lopen kijken hoe ze zich die avond voorbereiden op het spel. Langzamer op het veld zijn dan normaal, zou het nog spannender zijn geweest. We dragen de hoeden die ze ons hebben gegeven. '

 • 18

  Mindy en Rich Lipman hebben een Luxury Retreat gewonnen van Cottonelle's Sweepstakes

  Mindy en Rich Lipman hebben een luxe retraite gewonnen van Cottonelle's Be Kind tot Your Behind Sweepstakes. De prijs omvatte drie nachten in een luxe resort binnen de continentale Verenigde Staten, vliegtickets, vervoer over land, geschenkmanden en $ 5.000 zakgeld. De prijs was meer dan $ 15.000 waard.

  Op de foto poseren Mindy en Rich met actrice Judy Greer in de Cottone


  Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Box Tops 4 Education - Thirst Sweepstakes

  ✔ - P & G - Super Bowl Sweepstakes (Verlopen)

  ✔ - HomeTheaterReview.com - Polk Sweepstakes


 • Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!