Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Redenen waarvoor u nog steeds visitekaartjes nodig heeft


Waarom visitekaartjes gebruiken in dit digitale tijdperk als het lijkt dat iedereen, van kleuters tot grootmoeders, een digitaal apparaat in handen heeft of tegen hun oren drukt? Is het traditionele visitekaartje niet overbodig of op zijn minst ouderwets?

Welnee. Hier zijn zeven redenen waarom u nog steeds de moeite zou moeten doen om visitekaartjes te laten afdrukken voor uw kleine bedrijf en ze uit te delen.

Gemak en eenvoud

Je zou de informatie naar hen kunnen e-mailen, maar daarvoor moet je iemands e-mailadres krijgen en de informatie invoeren. Hoe is dat sneller dan alleen iemand een visitekaartje overhandigen?

Het is waar dat sommige digitale apparaten, zoals Android-telefoons of iPhones, toestaan ​​dat informatie van de ene telefoon naar de andere wordt gestraald, maar alleen van de ene compatibele telefoon naar de andere. De kans dat al uw potentiële klanten dezelfde soort telefoon hebben, is extreem ver weg, waardoor visitekaartjes opnieuw de betere optie zijn.

Niet iedereen heeft een smartphone

Ik weet! Hoe slagen ze erin om elke dag door te worstelen? Maar ik kan er persoonlijk voor instaan ​​dat er nog steeds veel mensen zijn die nog steeds geen smartphone bezitten (of dat ze het niet altijd met zich meedragen). Ik ken zelfs een aantal computers met computers thuis, maar gebruik ze niet regelmatig. Als je dingen aan een paar van deze mensen wilt verkopen, kunnen visitekaartjes helpen.

Altijd toegankelijk

Ze zijn nooit ontoegankelijk vanwege dode hoeken of internetstoringen. Je kunt ze gebruiken in een afgelegen visserskamp of op een industrieconferentie in het stadshotel - of zelfs in situaties waar mobiele telefoons en andere digitale apparaten mogelijk moeten worden uitgeschakeld, bijvoorbeeld op vliegtuigen of in ziekenhuizen.

Legitimiteit toevoegen

Mensen willen zaken doen met bedrijven waarvan zij vinden dat ze betrouwbaar zijn. Wanneer zij worden geconfronteerd met bedrijven die geen bekende namen of gevestigde reputatie hebben waar ze nog niet eerder mee te maken hebben gehad, beoordelen ze een bedrijf op haar uiterlijk (en wat anderen ervan zeggen). Als je een acceptabel visitekaartje hebt, kun je mensen erop wijzen dat je een echt bedrijf hebt en dat doet het goed.

Marketing en promotie

Vanzelfsprekend promoot u uw kleine bedrijf wanneer u een visitekaartje uitdeelt; je hoopt dat de persoon aan wie je het geeft de informatie op de kaart gebruikt om contact met je op te nemen. Maar waarom zou je stoppen?

Als u uw visitekaartje in een brochure verandert, kunt u de potentiële klant of klant vertellen waarom zij u ook moet bellen, allemaal op één kaart. Of ga nog een stap verder en verander uw visitekaartje in een promotieartikel dat als een zichtbare dagelijkse herinnering aan uw bedrijf zal dienen.

Cultureel geschikt

De rituele uitwisseling van visitekaartjes staat centraal in het aangaan van zakelijke relaties in veel landen. In Hong Kong bijvoorbeeld, als je een visitekaartje krijgt en er geen in ruil daarvoor voor aanbiedt, kun je het zakendoen van tijd tot tijd in principe afsluiten, zegt Rory Boland in de Hong Kong Business Card Etiquette.

Ook in Japan spreekt de kwaliteit en de staat van uw visitekaartje veel over hoe u zichzelf en uw bedrijf wilt leiden.

Netwerktool

Veel bedrijfsnetwerken vinden vrijwel deze dagen plaats. Maar terwijl virtuele of online netwerken de netwerkkringen van zakenmensen hebben uitgebreid, heeft het de face-to-face-netwerken die lang de beproefde methode voor het maken van zakelijke relaties, het vinden van zakelijke kansen en het vergroten van de verkoop zijn, niet verdrongen. En visitekaartjes spelen een belangrijke rol bij deze functies.

Hier zijn 22 tips voor gebruik tijdens uw volgende netwerkevenement, inclusief tips voor het meest effectief gebruiken van uw visitekaartje.

Bottom Line

Waarom visitekaartjes gebruiken? Omdat de ouderwetse papieren rechthoek nog steeds de snelste en gemakkelijkste manier is om zakelijke contactinformatie te delen met andere zakenmensen en met potentiële klanten en klanten. Zelfs in dit digitale tijdperk zijn ze nog steeds een van de beste manieren om mensen te herinneren aan je kleine bedrijf - en dus om zaken te doen.


Video Van De Auteur: Simpl Food, diëtistenpraktijk

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 6 Populaire stijl van bedrijfsnamen

✔ - De beste blogplatforms

✔ - Hoe u uw eerste consultingklant kunt laten landen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!