Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Koelkasten, koelers en diepvriezers voor uw restaurant

Wat voor soort koeling is het beste voor een restaurant?


Een integraal onderdeel van elk restaurant zijn de koelsystemen. De koeling van het restaurant varieert van kleine koelers zoals een slaapzaal koelkast tot enorme inloop koelkasten en diepvriezers en alles daartussenin. Door zorgvuldig het juiste type koeling voor een nieuw restaurant te kiezen, zorgt u ervoor dat uw commerciële keuken soepel functioneert en dit zal bijdragen aan een positieve ervaring voor personeel en klanten.

Een van de grootste stappen bij het openen van een restaurant is het kopen van de juiste commerciële keukenapparatuur.

Restaurantkoeling kopen

Bepaal welke soorten koelers en diepvriezers je nodig hebt voordat je iets koopt. Uw restaurantconcept en de grootte ervan zijn de belangrijkste factoren voor wat u koopt voor restaurantkoeling. Een grote inloopkoelkast zal waarschijnlijk niet werken als je weinig ruimte hebt, maar je hebt voldoende ruimte in de vriezer nodig als je menu gebaseerd is op veel diepvriesmaaltijden als friet, kippenvleugels en uienringen.

Het leveringsschema van uw voedseldistributeurs heeft ook invloed op wat u nodig hebt voor het koelen van restaurants. Restaurants die dagelijkse leveringen van vers vlees, zeevruchten en producten ontvangen, hoeven niet zo veel koeling in te voeren als restaurants die slechts één of twee keer per week worden bezorgd.

Soorten restaurantkoeling-reach-in koelers

Inloopkoelers zijn meestal te vinden in de keuken en de bar van een restaurant, hoewel ze ook in het wachtstation kunnen worden geplaatst. Een reach-in is laag bij de grond. Het heeft twee of drie deuren en het personeel moet naar binnen reiken om items te vinden. Deze koelers werken het beste wanneer ze geïsoleerd zijn van de kooklijn en al die hitte. Ze helpen het voedsel binnen te bewaren op veilige temperaturen.

Koelladen

Vaak aangeduid als visladen, zijn onderbemande koelladen ideaal voor kleine restaurantkeukens. Ze zijn ontworpen om direct in een kooklijn te worden geïnstalleerd en kunnen zeevruchten, gevogelte of vlees bevatten voor de grill- of sauté-stations.

Walk-in-koelers

Inloopkoelers kunnen de grootte hebben van een kleine kast of zo groot als een woonkamer. Walk-ins zijn goed voor het houden van grote dozen met producten, emmers met voedsel, blokken kaas en al het andere dat groot, omvangrijk en bederfelijk is. Schappen voor voedsel, wandbekleding en vloeren moeten worden gebruikt bij inloop. Raadpleeg uw plaatselijke gezondheidsafdeling voor de gezondheidscodes van uw staat met betrekking tot deze restaurantkoelers.

Vriezers voor restaurants

Net als koelers kunnen vriezers voor restaurants reikwijdtes of walk-ins zijn. Houd er rekening mee dat een vriezer in een restaurant geen plaats is om te bewaren of ijs te maken. Investeer in een ijsmachine voor die klus. U kunt ijsmachines nieuw of gebruikt kopen of u kunt ze leasen.

Restaurant Bar Koeling

Koelers voor de bar staan ​​bekend als lage jongens omdat ze laag bij de grond zijn of als hoge jongens wanneer ze op heuphoogte staan. Witte en blush-wijnen, flessenbier, staafmixen en andere gebottelde of ingeblikte dranken worden in barkoelingen opgeslagen. Een aparte inloopkoelkast kan nodig zijn voor bierfusten, of u kunt ze in de keuken van uw restaurant laten staan ​​als er ruimte is.

Zoveel keuzes

Er zijn veel soorten koeling voor restaurants beschikbaar. Het is belangrijk om de juiste soort koeler of vriezer te kiezen die het beste past in uw commerciële keuken of bar. En het is niet schadelijk om voorzichtig gebruikte commerciële koeling aan te schaffen. Het bespaart u veel startkapitaal.


Video Van De Auteur: Foster Blast Chillers en Blast Freezers

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Zijn non-profitorganisaties kwetsbaar voor persoonlijke aansprakelijkheid?

✔ - Verkoop je eBay in minder tijd

✔ - Citaten over schoenen, hardware, medicijnen, warenhuizen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!