Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Vernieuwing door Andersen - Vernieuw je thuis Sweepstakes


Omschrijving:

Door uw ramen te vervangen, kunt u uw huis er beter, comfortabeler en energiezuiniger uit laten zien. En als u Renewal invoert door Andersen's Renew Your Home Sweepstakes, kunt u gratis vervanging van vensters en installatie winnen.

De hoofdprijswinnaar krijgt een cadeaubon ter waarde van $ 10.000 voor vervangende Windows en installatie. Plus, wekelijkse winnaars ontvangen ook gratis Starbucks-cadeaubonnen.

Sweepstakes Links:

Klik hier om deze Sweepstakes in te voeren
Klik hier voor de officiële Sweepstakes-regels
Klik hier voor de startpagina van Sweepstakes

Opmerking: als de toegangslink voor sweepstakes niet werkt, probeer dan via de startpagina naar een link naar de sweepstakes te zoeken.

Categorie:

Eten & Drinken Sweepstakes, Cadeaubonnen Sweepstakes, House & Garden Sweepstakes, Big Sweepstakes, Weekly Sweepstakes, Canadian Sweepstakes

In aanmerking te komen:

Open voor inwoners van de Verenigde Staten en van British Columbia en Ontario, Canada, die in een gebied leven met een vernieuwing door de Andersen-verkoper, boven de meerderjarigheid

Begin datum:

16 januari 2019

Einddatum:

16 april 2019 om 11:59 uur ET

Entry frequentie:

1 x per persoon per week / e-mail

Sweepstakes-prijzen:

Hoofdprijs: een voucher van $ 10.000 voor vernieuwing door Andersen-producten naar keuze van de winnaar en voor installatie. (ARV: $ 10.000)

Wekelijkse prijzen (13): een Starbucks-cadeaubon van $ 25.

(ARV: $ 25)

Aanvullende opmerkingen:

U kunt controleren of u in een geschikt gebied woont door uw postcode of postcode in te voeren in een veld boven de regels van de sweepstakes.

Privacy alert! Op het invoerformulier staat dat u Andersen toestemming geeft om "door te bellen" om mij te bellen op het telefoonnummer dat ik hierboven heb vermeld om mij op de hoogte te houden van uw producten, diensten en wanneer ze in de uitverkoop gaan. " Winnaars worden ook telefonisch op de hoogte gesteld, dus als u wilt winnen, moet u een legitiem telefoonnummer opgeven. Voer dit dus niet in als u niet bereid bent om marketinggerelateerde telefoontjes te ontvangen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 5 Weird and Wacky Random Number Generator-technieken

✔ - Larsen Motorsports - Race naar Florida's Space Coast-sweepstakes (verlopen)

✔ - Rockstar - Drift Sweepstakes (verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!