Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Rapport: Top 7 Crowdfunding-sites voor beleggers


Joe Stampone is een vastgoedblogger in New York City en heeft een rapport uitgebracht met de titelTop 7 onroerend goed Crowdfunding-sites voor beleggers.Je kunt hier een kopie krijgen en zijn blog lezen. Ik wilde hier een overzicht geven, want crowdfunding begint de manier te veranderen waarop beleggers betrokken kunnen raken bij grote commerciële vastgoedprojecten. Ik neem enkele fragmenten uit zijn rapport om u een overzicht te geven. Beleggers moeten zeker de mogelijkheden van crowdfunding bekijken.

Zie dit meer als een inleidend overzicht.

Crowdfunding maakt gebruik van technologie om projecten en investeerders bij elkaar te brengen. Laten we het eerst hebben over verschillende platforms voor uw zoektocht naar crowdfunding. Er staat veel meer informatie in het rapport, maar dit zal uw voeten nat maken.

Directe aandeleninvesteringen met een sponsor

Kenmerken: Beperkte liquiditeit met typisch houdbaarheidsperiode (langer dan 5 jaar). Retouren, risico's en dealstructuren variëren enorm, maar bieden meestal een rendement dat de voorkeur heeft, met een cashflow die wordt verdeeld over een bepaalde retourronde.

Voorbeelden: RealCrowd, CrowdStreet en Acquisitie van onroerend goed

Directe aandelen / schuldinvestering in een nieuw gevormde entiteit

Kenmerken: Aandelenbeleggingen bieden beperkte liquiditeit en houdstermijnen op langere termijn. Schuld- en preferente aandelenbeleggingen bieden doorgaans een vaste rentevoet en een beperkte houdperiode, meestal tussen 1 en 3 jaar.

Voorbeelden: RealtyShares en RealtyMogul

Automatisch beleggen in schuld

Dit zou de ideale oplossing kunnen zijn voor de handmatige systeemgeoriënteerde belegger. De belegger zet hun parameters uiteen en de algoritmen van verzekeraars wijzen deze toe aan beleggingen die overeenstemmen. De beleggingen zijn in schuld in plaats van in aandelen, en er kunnen algoritmen worden gebouwd om de componenten van een schuldinvestering te evalueren.

Kenmerken: Deals bieden tussen 6% en 12% rendement en hebben een looptijd van 6 maanden tot 36 maanden.

Voorbeeld: PeerStreet

Fundrise eREIT / platformfondsen

De Fundrise eREIT is een innovatief model dat zowel geaccrediteerde als niet-geaccrediteerde beleggers de mogelijkheid biedt om slechts $ 1.000 te beleggen. De Fundrise Income eREIT is gericht op schuldinvesteringen en biedt beleggers een vast rendement, lage vergoedingen, driemaandelijkse uitkeringen en driemaandelijkse liquiditeit.
Het inkomen eREIT richt zich op een rendement op jaarbasis van 15%.

Liquiditeit is een beetje een verkeerde benaming voor dit soort beleggingen. Wanneer de markt stijgt, werkt het goed. In een afnemende markt vindt u echter niet veel kansen om uw investering voor een voorspelbare prijs af te sluiten.

Een buffet van fondsen

Dit wordt ook wel een Fund of Funds genoemd en investeert in fondsen op alle platforms, waarbij het voordeel van het beste wordt benut. De prestaties van uw korf met beleggingen zullen afhankelijk zijn van de managers die de selectie uitvoeren. In beleggingsfondsen wordt deze benadering gebruikt om het totale risico te verminderen door diversificatie in de fondsgroepen die van belang zijn voor de belegger.

Voorbeeld: AlphaFlow

Toplijst 7 van Joe Stampone

Ik weet wanneer ik uit mijn diepte ben. Omdat ik schrijf voor zowel vastgoedprofessionals als investeerders, zal ik crowdfunding bij blijven houden, maar het is twijfelachtig of ik er in zal gaan op de diepte die in dit rapport wordt behandeld. Ik geef Joe's '140 karakters of minder' aanloop naar elk en de minimale investering. Dit is het topje van de ijsberg voor de andere diepgaande informatie die hij biedt. Ik wil deze voorstellen aan beleggers en agenten die met hen werken.

PeerStreet -een marktplaats voor beleggingen in leningen met onroerend goed. Minimale investering: $ 5.000

Verkrijgen onroerend goed -een vastgoed crowdfundingplatform voor geaccrediteerde beleggers. Ze financieren en co-investeren alleen in deals van institutionele kwaliteit. Minimale investering: $ 1.000.

RealtyShares -een online marktplaats voor onroerend goed die investeerders toegang biedt tot kleine balansvastgoeddeals op secundaire en tertiaire markten. Minimale investering: $ 5.000 met geselecteerde investeringen zo laag als $ 1.000.

Fundrise -maakt gebruik van technologie om direct in onroerend goed investeringsmogelijkheden te bieden, online en met lagere kosten - wat betekent dat u een beter rendement kunt behalen. Minimale investering: $ 1.000.

RealCrowd -biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om te investeren in commercieel vastgoed van hoge kwaliteit, direct bij deskundige vastgoedsponsors, zonder vergoeding en met volledige transparantie. Minimale investering: varieert, maar meestal $ 25.000.

CrowdStreet -een uitgebreide oplossing voor het verwerven en beheren van beleggers speciaal ontworpen voor commercieel onroerend goed. Minimale investering: varieert, maar meestal $ 25.000.

AlphaFlow -helpt beleggers eenvoudig vastgoedportefeuilles te bouwen en beheren in de crowdfunding-industrie. Minimale investering $ 25.000.

Dit is uw inleiding en u krijgt een betere greep op deze platforms in het rapport en dat kan geschikt zijn voor u of uw klanten.


Video Van De Auteur: Bob Wright, Nonprofit Marketing & Fundraising: #AskGaryVee Episode 195

Gerelateerde Artikelen:

✔ - ACRE Aanwijzing voor vastgoedadvies

✔ - Tips voor het selecteren van een cateraar voor uw evenement

✔ - Kosten en baten van waterbesparende sanitaire voorzieningen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!