Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Rapportage van creditcard- en betalingsbetalingen aan de IRS

Creditcardbetalingen aan uw bedrijf worden gerapporteerd aan de IRS


Niet veel dia's onder de radar van de Internal Revenue Service, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat de IRS rapportage vereist van bedrijfsinkomsten die zijn ontvangen via credit- en debetkaartbetalingen. Deze regel is in 2011 van kracht geworden. Als uw bedrijf creditcard- of bankpasbetalingen accepteert, is elke serviceprovider die deze transacties verwerkt verplicht om informatie terug te sturen naar de IRS.

De wet

Internal Revenue Code, sectie 6050W (c) (2) vereist dat banken en merchant services jaarlijkse bruto betalingen moeten verwerken die verwerkt zijn met creditcards en / of debetkaarten aan de IRS, evenals aan de handelaars die ze hebben ontvangen. Creditcardbetalingen worden gerapporteerd met behulp van formulier 1099-K. Kopieën van het formulier worden zowel naar het bedrijf als naar de IRS verzonden.

Gegevens over creditcardbetalingen en betalingsrapporten voor verkopers

Banken en andere afwikkelingsdiensten moeten brutojaarlijkse ontvangsten rapporteren voor elke handelaar. De inkomstenrapportage is van toepassing op 'elke transactie waarbij een betaalkaart als betaling wordt geaccepteerd', aldus de IRS. Banken en andere financiële dienstverleners moeten het totale bruto bedrag van creditcard- en bankpasbetalingen voor het jaar voor elke handelaar rapporteren.

Uitzondering voor De Minimis betalingen

In de IRS-termen betekent "de minimis" over het algemeen dat een evenement belastingneutraal is. De de minimis-betalingsregel voor het melden van creditcardbetalingen bepaalt dat banken en betalingsafwikkelingsdiensten onder bepaalde omstandigheden formulier 1099-K niet hoeven uit te geven. Deze informatieretour is niet vereist als:

  • Het totale betalingsverkeer van een verkoper voor het jaar overschrijdt niet meer dan $ 20.000.
  • Het totale aantal transacties van de verkoper is niet groter dan 200.

Tips voor creditcard-rapportage

Kleine bedrijven moeten hun boekhoudkundige en boekhoudkundige praktijken regelmatig herzien en bijwerken om ervoor te zorgen dat ze de door de banken ingediende informatiereturna kunnen afstemmen wanneer ze kopieën ontvangen. Eventuele discrepanties in de rapportage moeten worden aangepakt, zodat nauwkeurige belastingaangiften kunnen worden ingediend bij de IRS.

Verdere details met betrekking tot creditcard- en merchant account-rapportage worden uiteengezet in de voorschriften uitgegeven door de Internal Revenue Service in REG-139255-08. Onder andere de IRS-gegevens die verantwoordelijk zijn voor de rapportage, hoe de brutobedragen worden berekend en waarin wordt vermeld dat betalingskantoren van bedrijven kunnen worden verplicht geld in te houden voor het achterhouden van back-ups.

De IRS heeft ook instructies vrijgegeven voor formulier 1099-K. Bedrijfseigenaren en accountants zouden dit formulier moeten beoordelen om vertrouwd te raken met het formaat.

Houd chargebacks bij

De wet vereist dat banken bruto- of totaalontvangsten moeten rapporteren, maar verkopers hebben vaak terugvorderingen waarbij de kaartaanbieder een transactie omdraait als gevolg van fraude of vanwege een geschil. Verkopers kunnen restituties uitgeven of ze kunnen pinpassen hebben waarbij de klant geld terug krijgt. Banken en andere betalingsverkeerdiensten rapporteren alleen bruto maandelijkse en jaarlijkse betalingen. Kosten, chargebacks, terugbetalingen en andere soortgelijke items worden niet gesaldeerd met brutobedragen voor IRS-rapportagedoeleinden, en hierdoor kunnen hogere baten worden gerapporteerd dan daadwerkelijk zijn ontvangen.

Bedrijven moeten beschikken over grondige boekhoudprocedures om deze transacties afzonderlijk bij te houden. Met andere woorden, als u gewend bent om alleen een netto storting van een verkopersaccount op te nemen, zou het verstandig zijn om deze nettobedragen te scheiden in bruto ontvangsten en de bijbehorende vergoedingen en terugbetalingen, zodat uw interne financiële verslagen gemakkelijker kunnen worden verzoend met Formulier 1099-K.

Betaalkaartrapportage Vereist Merchant Identification

Verkopers moeten hun betalingsverwerker de volledige legale naam van hun bedrijf, hun adressen en hun belastingidentificatienummers verstrekken zodat financiële instellingen creditcard- en bankpasbewijzen kunnen aangeven. Voor de meeste bedrijven is het identificatienummer van de belastingbetaler het identificatienummer van hun werkgever of EIN. Betalingsverwerkers kunnen bedrijven vragen hen Formulieren W-9 te verstrekken, zodat zij deze informatie kunnen verkrijgen.

Mogelijke back-up-inhoudingproblemen

Verkopers die hun identificatienummers van belastingbetalers niet verstrekken, kunnen worden onderworpen aan back-up bronbelasting op hun betalingen met een percentage van 28 procent. Handelaren moeten hun kaart betalingsdienstaanbieder voorzien van hun namen, adressen en EIN's om back-up achterhouden te voorkomen, omdat het een bedrijf in financiële moeilijkheden kan laten. Ondernemers die worstelen met belastingschulden, moeten samenwerken met een belastingdeskundige om een ​​terugbetalingsstrategie te ontwikkelen die elke inhouding op hun kaartbetalingen verhindert.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Maak een professioneel afwezigheidsbericht

✔ - Soorten dekking van de zakelijke vastgoedverzekering

✔ - Wat is de advertentiebekendekking?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!