Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Restaurant zitplaatsen: welke meubels heb je nodig?


De stoelen in uw restaurant kunnen bestaan ​​uit stoelen, cabines, krukken of banken, maar wat u ook kiest, een cruciale rol spelen in het algemene ontwerp van uw restaurant. Voordat u begint met het plaatsen van bestellingen om te kopen wat u denkt dat u wilt, moet u een aantal factoren zorgvuldig doornemen zodat u het meeste krijgt voor uw geld. Uw keuze kan uiteindelijk en positief uw restaurantverkoop beïnvloeden.

De grootte van uw restaurant

Compacte cabines kunnen een betere optie zijn dan grote tafels en stoelen voor kleinere restaurants. U zult het aantal tafels en stoelen in het restaurant willen maximaliseren zonder een schone stroom van voetverkeer tussen de keuken en de eetkamer op te offeren. Zorg ervoor dat je precies weet hoeveel ruimte je beschikbaar hebt om te besteden aan echte restaurantstoelen voordat je meubels gaat kopen. Dit helpt u bij het selecteren van de juiste maat stoelen en tafels.

Een ander ding om in gedachten te houden dat diners over het algemeen niet al te enthousiast over worden geperst in een restaurant zoals sardines in een kan. Weersta de drang om zoveel mogelijk zitplaatsen in je beschikbare ruimte in te pakken, vooral als deze beperkt is. Het lijkt misschien alsof je meer maaltijden kunt serveren, maar het is misschien niet in je voordeel, vooral als je net begint en nog geen naam hebt gemaakt.

Als de hele stad weet dat je onbetwistbaar het beste langzaam geroosterde varkensvlees aanbiedt, zullen diners waarschijnlijk wat meer ongemak tolereren om ervan te genieten. Maar als ze zich nog niet realiseren dat je varkensvlees is om voor te sterven, kunnen ze meer verwachten op het gebied van comfort totdat ze de boodschap krijgen.

En natuurlijk is het uw doel om ze beide te geven: geweldig varkensvlees en een comfortabele plek om ervan te genieten.

Het ontwerp van uw restaurant

Het ontwerp van uw restaurant is cruciaal. Compacte, plastic kraampjes passen misschien goed in een familievriendelijk restaurant of andere informele eetgelegenheden, vooral als klanten de neiging hebben hun kinderen mee te nemen. Stoelen bedekt met een elegante stoffen zitting zouden een betere keuze zijn voor een verfijnd restaurant. Kinderen morsen. Plastic is gemakkelijk schoon te maken. Elegante stof... niet zo veel. Overweeg vervangingskosten en sfeer bij het kopen.

Uw budget

Dit leidt ons naar uw budget. Prijzen voor tafels en stoelen - of kraampjes, krukken en andere zitplaatsen in restaurants - kunnen snel oplopen. U kunt een groot deel van uw aanvankelijke opstartbudget consumeren voordat u weet wat u heeft geraakt. Misschien houd je wel van een bepaalde stijl van stoel, maar vraag je jezelf af of je het echt bent nodig hebben het. Kan een goedkopere versie volstaan?

Gebruikt restaurant zitplaatsen is een ander gebied waar u geld kunt besparen wanneer u een nieuw restaurant opent, maar zorg ervoor dat u alle gewrichten controleert om er zeker van te zijn dat ze niet los zitten. En u wilt natuurlijk op zoek naar verborgen scheuren, tranen of andere onvolkomenheden die na verloop van tijd en met slijtage erger worden.

Waar u op moet letten bij het kopen van restaurantstoelen

Zoek naar eenvoudig te reinigen ontwerpen als u op zoek bent naar restaurantstoelen. Dit kan niet genoeg benadrukt worden, ongeacht of u zich richt op gezinnen met jonge kinderen of meestal op volwassenen die minder kans lopen te morsen. Vermijd stijlen met veel ontwerpen en spleten. Ze zullen moeilijker af te vegen zijn en vrij blijven van kruimels en ander puin.

Als u stoelen of restaurantcabines met stoffen stoelen koopt, moet u ervoor zorgen dat de stof is behandeld met een vlekresistent. En van plan om minimaal één keer per jaar, maar bij voorkeur twee keer per jaar, een professionele schoonmaakbeurt te doen.

Over uw wachtruimte

Banken of andere comfortabele stoelen voor uw wachtruimte zijn een andere zaak. U moet ervoor zorgen dat ze duurzaam zijn en bedekt zijn met een gemakkelijk schoon te maken materiaal, zoals leer. Ja, leer. Geen plastic. Vergeet niet dat dit de eerste indruk is van uw onderneming bij uw klanten. U wilt dat het gebied er aantrekkelijk uitziet, maar zonder de bank te verbreken.

Uw meubilair in de wachtruimte moet ook het thema van uw restaurant weerspiegelen, net zoals uw eetkamer of barmeubilair dat doet. Bedenk dat wanneer je stijlen, stof en maat kiest.

Wat te overslaan

Vermijd het kopen van niet-commercieel restaurantmeubilair. De belangrijkste reden waarom restaurantstoelen zo duur zijn, is dat het zo ontworpen is dat het bestand is tegen de slijtage van veel dagelijks gebruik door uw klanten. Net als het restaurantservies, is het zitmeubilair in restaurants duurzaam en gaat vele jaren mee.

Dat gezegd hebbende, als u uw restaurant zitplaatsen nieuw koopt, zorg er dan voor dat u de garantie behoudt.


Video Van De Auteur: Strongfeeling - Antalya Documentaire 1 2016

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De strijd voor een minimumloon van $ 15

✔ - Een behoeftenverklaring opstellen voor uw Grant Proposal

✔ - Een primer op QSR, informeel dineren en snelle casual indelingen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!