Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Winkels kunnen kosten besparen door kosten in te korten


Er kan een tijd komen dat een retailer wordt geconfronteerd met de noodzaak om kosten te besparen. Het zou een inzinking in de economie of de dreiging van een nieuwe concurrent kunnen zijn. Of het kan gewoon de wens zijn om die steeds groter wordende maandelijkse operationele uitgaven onder controle te houden.

Wat de reden ook is, er zijn gebieden waar retailers hun uitgaven kunnen verminderen zonder de klantenservice of kwaliteit in gevaar te brengen. Als uw winkel te maken heeft met een cashcrunch, overweeg dan de volgende manieren om zakelijke uitgaven te verminderen.

Gebieden om uitgaven te verminderen

Begin met kijken naar het budget van de winkel om gebieden te vinden die volledig kunnen worden ingekort of ingekort. Maak een lijst van alle kosten die het bedrijf maakt, helemaal tot aan kassapapier en bepaal vervolgens waar de winkel geld kan besparen.Tip:In bulk kopen, tweedehands en vergelijken kopen zijn allemaal opties om geld te besparen. Elk beetje klopt.

Houd er rekening mee dat veel zakelijke uitgaven kunnen worden onderhandeld voor betere tarieven of voorwaarden. Bel bedrijven waar u momenteel mee werkt en winkel rond met hun concurrenten, misschien vindt u een betere prijs waarvan u niet wist dat die er was.

 • Verwerkingskosten creditcard - Kleine bedrijven willen misschien een service als Square overwegen die niet de maandelijkse kosten heeft die horen bij traditionele processors.
 • Telefoon- en nutsrekeningen - Heeft u elke nutsvoorziening of add-on nodig waarvoor u betaalt? Is er een serviceprovider beschikbaar tegen betere tarieven? Kunt u uw stroomverbruik verminderen?
 • Internet en webhosting - Hosting tarieven variëren sterk en het is belangrijk om betrouwbare providers te zoeken om te zien of u geld kunt besparen.
 • Advertising - Krijgt u een goed rendement op de advertenties die u plaatst? Heb je andere opties onderzocht, zoals sociale media die gratis of goedkoop zijn?

 • Honoraria - Kun je meer van de boekhouding in huis doen? Kun je een lager tarief bedingen met je grafisch ontwerper of website-updates zelf behandelen?
 • Bankdiensten - Is het tijd om een ​​lening te herfinancieren? Betaalt uw bank hoge tarieven voor transacties? Moet u cheques kopen of kunt u overschakelen naar een online factuurbetaling?
 • Verzendkosten en verzendkosten - Kun je betere tarieven onderhandelen met je verzendprovider of leveranciers?
 • Kantoorbenodigdheden en -apparatuur - Kun je het gebruik van benodigdheden verminderen of betere deals vinden? Kun je apparatuur iets langer laten meegaan of een gebruikte computer kopen?

 • Overuren uitbetaling - Loopt je schema uit de hand en kan het beter worden beheerd om te voorkomen dat je overwerkt aan fulltime werknemers? Is er een probleem met de efficiëntie in de winkel die overuren veroorzaakt?
 • Gezondheidsplannen - Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat u altijd de beste tarieven krijgt voor gezondheidsplannen en regelmatig moet worden gecontroleerd.
 • Zakelijke verzekering - Controleer uw beleid regelmatig met uw agent om ervoor te zorgen dat u een goede dekking behoudt zonder al te veel te betalen.

Items die je kunt overleven zonder

Wat als uw retailbedrijf echt kosten moet besparen? Het trimmen van kosten hier en daar zal helpen, maar u moet mogelijk drastische wijzigingen aanbrengen.

Voordat u de nodige verkooptools begint te hacken, zoals reclame en personeel, overweeg dan om items die niet nodig zijn om in het bedrijf te blijven volledig te verwijderen. Wees voorzichtig, het idee is om een ​​te snijden onnodig kosten, geen opofferingsefficiëntie of professionaliteit.

 • Telefoons - Moet u echt betalen voor de telefoon van uw manager?
 • donaties - Bedrijven zijn populaire doelen voor het goede doel en, zo veel als je misschien wilt geven, het is niet het beste idee wanneer de tijden moeilijk worden. Vertel hen beleefd dat u uw donatiebudget voor dit jaar maximaal hebt benut. Het is de waarheid (vooral als het buiten het budget valt) en je wilt niet laten merken dat je vastgebonden bent.
 • landscaping - Kun je het terrein zelf houden of een vrijwilliger van je personeel vragen? Sommige werknemers vinden het echt leuk om eens per week naar buiten te gaan en hebben natuurlijk een groene duim.

 • Sneeuwruimen - Winkel rond naar de sneeuwruiming van uw parkeerplaats of ga samenwerken met een naburig bedrijf om de kosten te verlagen. Zorg ervoor dat iedereen die u huurt betrouwbaar is, zodat klanten veilig de winkel in kunnen.
 • Schoonmaakservice - Dit is een andere taak die kan worden gedelegeerd aan werknemers.
 • Tijdschriftabonnementen - Abonnementen zijn een van de eerste uitgaven die kunnen gaan. Vraag een vriend of hij zijn exemplaar kan lezen als hij er klaar mee is.
 • Handelsorganisaties en professionele contributie - Je kunt altijd meedoen met een back-up wanneer de tijden beter zijn.

Plan vooruit, maak een realistisch budget en neem het volledige personeel mee. Medewerkers zijn meer bereid om winkelbezitters te helpen bij het beheersen van uitgaven als ze begrijpen dat de volgende knip hun eigen baan kan zijn.


Video Van De Auteur: Hoe Makro kosten bespaart door een vernieuwd printerpark

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 9 Tile Installation Tools voor uw bouwproject

✔ - Nieuwe agentuitgaven die u kunt verwachten in onroerend goed

✔ - Akoestische emissie testen Voordelen in beton


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!