Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

The Retiree's Guide to Starting a Side Hustle


De weg naar pensionering is niet gemakkelijk. Tegenwoordig heeft het gemiddelde paar bijna $ 740.000 nodig om te overleven tijdens het pensioen, volgens een Merrill Lynch-onderzoek. Misschien nog verrassender is hoeveel gezinnen zich niet hebben voorbereid: huishoudens van 50 tot 55 jaar hebben slechts $ 124.831 bespaard en huishoudens van 56 tot 61 jaar oud zijn slechts lichtjes vooruit met $ 163.577.

Ondanks deze sombere cijfers, is de gig-economie goed nieuws voor senioren. Uit een Prudential-onderzoek bleek dat oudere Amerikanen de freelance levensstijl omarmen en de statistieken bemoedigend zijn:

 • 31 procent van de gig-only-werknemers zijn Baby Boomers
 • 34 procent identificeert zich als gepensioneerd
 • 86 procent zegt dat ze veel plezier en plezier van hun werk krijgen
 • Ondanks het feit dat ze een baan nodig hebben om met pensioen te komen (46 procent), zegt slechts 32 procent dat ze financieel problemen hebben.

Als je de 9-tot-5-leven moe bent, maar je spaargeld nog steeds moet vergroten, volg dan deze stappen om je plaats te veroveren in de hustling-markt.

Coördineren met uw socialezekerheidsvoordelen

Als u momenteel socialezekerheidsvoordelen tekent, is het belangrijk om te overwegen hoe een drukte op uw inkomsten van invloed zal zijn op uw inkomen. Als je de volledige pensioengerechtigde leeftijd van 66 jaar bereikt in 2018, is de limiet van je inkomsten voor de maanden van tevoren $ 45.360. Zodra u begint met het tekenen van sociale zekerheid, kunt u niet meer verdienen dan $ 17.040 per jaar zonder uw jaarlijkse voordelen te verminderen. Hoewel dit aantal laag lijkt, vertaalt het zich in $ 1417 per maand, wat zou kunnen helpen om de resterende schulden af ​​te lossen en minder te vertrouwen op je 401 (k) en andere pensioenrekeningen voor het dagelijks leven.

Je kunt zelfs je geld gebruiken om te reizen of een nieuwe hobby te beginnen. Identificeer de zwakke plekken in uw financiën en bedenk hoe een bijzaak uw levensstijl zou kunnen aanvullen.

Maak een online aanwezigheid

Op het internet vind je mogelijkheden om opzij te gaan en als je dat nog niet hebt gedaan, is het nu tijd om een ​​online portfolio te maken. Op een bedrijfswebsite kunt u uw vaardigheden en beschikbaarheid vermelden, contact leggen met nieuwe en bestaande klanten, getuigenissen van klanten benadrukken en uw professionele geloofwaardigheid vastleggen. Bekijk onze handleiding voor meer informatie, en maak je geen zorgen, je hebt geen achtergrond in webontwerp nodig om aan de slag te gaan.

Gebruik uw vaardigheden

Je hebt een schat aan kennis opgebouwd met al die jaren in de beroepsbevolking, dus waarom zou je het niet goed gebruiken? Side hustles zijn beschikbaar voor bijna elke branche en elk niveau.

professioneel

Als u geïnteresseerd bent in doorlopend freelance werk waarbij uw professionele karbonades worden gebruikt, kunnen deze sites u verbinden met gerenommeerde bronnen:

 • helderheid: Als u een goede leraar bent, overweeg dan om coachingdiensten aan te bieden via Clarity.fm. Het één-op-één systeem verbindt je met studenten die graag willen leren van je ervaring, en je verdient een tarief per minuut.
 • FlexJobs: Als een bekende site trekt FlexJobs werkgevers aan die op afstand en flexibel personeel nodig hebben in elke loopbaan, van engineering tot freelance schrijven. U betaalt $ 49,95 voor jaarlijkse toegang tot hun vacatures, maar op de site kunt u door de database bladeren voordat u een beslissing neemt. Als u niet wilt betalen, ga dan naar hun gratis zustersite, Remote.co, die alleen freelance taken opsomt die vanuit huis kunnen worden gedaan.

 • Odesk: Met deze freelance-site voor schrijven kunt u bieden op opdrachten die u interesseren, wat een geweldige manier is om voorbeelden voor uw online portfolio te maken.
 • LinkedIn: LinkedIn heeft een banenbord, maar er is een betere manier om freelance-optredens te vinden en rechtstreeks contact te leggen met managers. Gebruik het zoekvak om de gewenste taak in te voeren, bijvoorbeeld 'freelance schrijver', en filter de resultaten om alleen inhoud op te nemen. Deze strategie onthult individuele gebruikers die op zoek zijn naar kandidaten zoals jij. Stuur ze een direct bericht met een link naar uw portfolio. Personalisatie kan u helpen opvallen tussen uw leeftijdsgenoten.

Service / Microjobs

Als je liever op een beperkte basis werkt, kijk dan eens naar deze bronnen voor eenmalige optredens, ook bekend als microjobs:

 • Fiverr: Deze site is een plaats om individuele services voor een vaste prijs te bieden, van het opzetten van websites tot het uitvoeren van administratieve taken.
 • TaskRabbit: Als je goed thuis bent, kan TaskRabbit je in contact brengen met lokale mensen die hulp nodig hebben met werfwerk, verbeteringen aan het huis, verhuizen, meubels monteren en meer.
 • Amazon levering: Amazon is een begrip, en hun Prime Now-bezorgdienst van twee uur verschijnt in steden over het hele land. Als grab-and-go jouw stijl is, bekijk dan hun vacatures bij jou in de buurt.

Gebruik deze maas in de wet

Je inkomstenpotentieel is eindeloos als freelancer, maar zoals we geleerd hebben, zijn de regels een beetje anders als je federale pensioenuitkeringen verzamelt. De Social Security Administration trekt $ 3 af voor elke $ 1 die je verdient over de jaarlijkse limiet van $ 17.040, wat je vermogen belemmert om de kloof te dichten tussen hoeveel je hebt bespaard en hoeveel je hebt werkelijk heb nodig in je gouden jaren. Als dit bekend klinkt, is er één maas in de wet die je niet over het hoofd moet zien: beleggingsinkomsten. Verdiend geld met uw beleggingen, inclusief onroerend goed, is vrijgesteld van de regels van de SSA, wat betekent dat u zoveel mogelijk kunt verdienen zonder uw pensioenuitkeringen te beïnvloeden.

Als je een logeerkamer of een tweede huis hebt, kan het verhuren van je inkomen aanzienlijk toenemen met Airbnb. Volgens een analyse van Priceonomics verdient de gemiddelde Airbnb-host maar liefst $ 924 per maand en worden betalingen 24 uur nadat uw gasten inchecken verwerkt. Als uw pensioensparen een boost zou kunnen gebruiken, biedt deze optie een onmiddellijke oplossing.

De gig-economie gaat niet weg en er is een zee aan mogelijkheden (en inkomen!) Beschikbaar voor diegenen die zoeken. Profiteer van flexibiliteit tijdens het pensioen en duik erin. Een drukte op de achtergrond kan de financiële lasten van het ouder worden verminderen.


Video Van De Auteur: 12 Best Side Hustle Ideas for 2019 [That Pay Well]

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 3 Keer een verhuurder kan aansprakelijk worden gesteld voor de huilbui van een huurder

✔ - Solar Shingles Overwegingen en installatie

✔ - Een typische dag in het leven van een makelaar in onroerend goed


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!