Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Controleren en details over eBay Sniping Site eSnipe.com

Kosten van 1% maken het duurder dan sommige, maar er is een gratis proefversie


eSnipe.com is een snipplatform op eBay, een tool waarmee je automatisch eBay-biedingen op het laatste moment kunt plaatsen zonder dat je het biedsysteem van eBay hoeft te gebruiken, wat mogelijk andere biedingen zou kunnen stimuleren.

Met een Alexa-rangschikking van 24.519 is eSnipe.com een ​​relatief populair sniping-platform, hoewel niet zo populair als sites als MyiBidder.com of Gixen.com.

eSnipe.com is gemakkelijk te gebruiken; het vereist dat er geen software wordt geïnstalleerd (u opent het in plaats daarvan in uw webbrowser) en het vereist niet dat uw computer wordt uitgevoerd om biedingen te plaatsen. Een leuke bijkomstigheid die niet wordt geboden door vele andere sniping-services, is dat je snipe-aanbiedingen kunt aanbieden op basis van hun URL, niet alleen op basis van hun artikelnummer. Hoewel dit misschien iets kleins lijkt, maakt het snipen net iets minder onhandig en squinty terwijl je het doet.

Net als bij veel sniping-services vereist eSnipe.com dat je je eBay-ID en eBay-wachtwoord opgeeft om te kunnen werken. Dit betekent dat als eSnipe.com ooit wordt gehackt, je eBay-account ook daadwerkelijk wordt gecompromitteerd, dus wees waakzaam en let op eventuele beveiligingsmeldingen terwijl je het gebruikt.

In tegenstelling tot veel andere sniping-diensten, vraagt ​​eSnipe.com een ​​kleine vergoeding die overeenkomt met 1% van de waarde van elk gewonnen item, met een minimum van $ 0,25 en een maximum van $ 10,00. Deze vergoeding wordt betaald met behulp van het "BidPoints" -systeem van eSnipe.com, wat verwarrend kan zijn voor nieuwe gebruikers, maar stelt eSnipe.com in staat om te voorkomen dat hij veel zeer kleine bedragen moet verwerken voor goedkope gewonnen items. De minimale aankoop van 500 BidPoints kost $ 5,00.

Houd er rekening mee dat eSnipe.com een ​​korte gratis proefperiode biedt, zodat kopers een idee kunnen krijgen van hoe de service werkt op een of meerdere items met een lage waarde voordat ze besluiten om BidPoints te kopen.

Klik hier om eSnipe.com te bezoeken.

Beknopte informatie over eSnipe.com

De volgende details over eSnipe.com vertegenwoordigen geen goedkeuring (of kritiek op) eSnipe.com voor sniping of andere doeleinden.

eSnipe.com Populariteit: HOOG

eSnipe.com is een relatief populair eBay-snipplatform.

Software installatie: NO

Dit snipplatform van eBay is webgebaseerd, wat betekent dat u geen software op uw computer hoeft te installeren. In plaats daarvan wordt het in uw webbrowser uitgevoerd.

Computer moet worden uitgevoerd: NO

Omdat dit sniping-platform webgebaseerd is, worden al uw snipes verwerkt door de servers van eSnipe.com, wat betekent dat uw computer niet hoeft te zijn om snipen te voorkomen. Zodra u uw snipes invoert, zal eSnipe.com de rest afhandelen, ongeacht of uw computer aan staat of niet.

Beveiligingsstatus: DERDE PARTIJ

Omdat eSnipe.com je eBay-accountgegevens nodig heeft om biedingen voor je te plaatsen, moet je je eBay-login en -wachtwoord opgeven bij eSnipe.com, wat betekent dat als eSnipe.com ooit wordt gehackt, je eBay-account ook in gevaar komt.

Snipen groep / onvoorzien: JA

eSnipe.com ondersteunt groepssnippen (ook bekend als onvoorziene sniping), waarbij je snipes plaatst voor meerdere vergelijkbare items, die allemaal worden geannuleerd zodra je een van deze snipes wint.

Prijs / kostenstructuur

eSnipe.com rekent 1% van de waarde van winnende biedingen ($ 0,25 minimum, $ 10,00 maximum) als een vergoeding. De kosten worden vooruitbetaald met een minimum buy-in van $ 5,00.


Video Van De Auteur: How to snipe an auction on eBay aka win more and pay less

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Evernote voor Total Real Estate Organization

✔ - Voordelen en nadelen van outsourcing van een eBay-bedrijf

✔ - Hoe sociale media te gebruiken om bruiloftplanning-banen te vinden


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!