Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Roboform: voer Sweepstakes in met een klik op de knop


Als je moe bent van het elke dag opnieuw invullen van deelnameformulieren voor sweepstakes, zou Roboform jouw antwoord kunnen zijn. Deze populaire invoegtoepassing voor sweepstakes zorgt ervoor dat het invullen van deelnameformulieren minder tijd kost, wat betekent dat je meer sweepstakes kunt invoeren in de tijd die je beschikbaar hebt. Het helpt u typfouten te vermijden die u een prijs zouden kunnen kosten en het slaat wachtwoorden op zodat u een andere login kunt hebben voor elke weggeefactie die u invoert, waardoor u minder kwetsbaar bent voor hacks en identiteitsdiefstal.

Dus hoe werkt het?

Wat is Roboform?

Roboform is een automatisch formulierenvullend programma en wachtwoordbeheer. Dat betekent dat u eenvoudig informatie zoals uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer kunt invoeren in de eenvoudige interface van Roboform en dat u formulieren automatisch kunt invullen met een enkele muisklik. U zult enorm veel tijd en energie besparen en meer sweepstakes kunnen invoeren zonder dat u meer tijd hoeft te besteden.

De beste eigenschappen van Roboform voor het invoeren van sweepstakes

Met Roboform kunt u formulierformulieren opslaan voor individuele weggeefacties, wat erg handig is voor dagelijkse sweepstakes. De eerste keer dat u de weggeefactie bezoekt, vult u uw gegevens handmatig in, controleert u of alles correct is en slaat u deze op in Roboform. Wanneer u de volgende dag terugkeert, klikt u gewoon op een knop en de informatie die u hebt opgeslagen, wordt in het formulier ingevoerd.

U kunt zelfs opt-in-informatie opslaan zodat het volledige formulier elke keer dat u invoert, perfect wordt ingevuld.

U kunt er dan voor kiezen om het invoerformulier met de hand in te dienen of gebruik de één-klik-functie van Roboform om het formulier in één keer in te vullen en in te dienen.

Als u meer dan één veegmachine bij u thuis heeft, kunt u Roboform's Identiteiten gebruiken om afzonderlijke informatie voor elk afzonderlijk op te slaan, wat betekent dat elke persoon zijn individuele invoer snel en gemakkelijk kan invoeren.

U kunt ook de Identiteiten van Roboform gebruiken om informatie op te slaan die in verschillende situaties wordt gebruikt, zoals uw thuis- en werkadres.

De functies voor wachtwoordbeheer zijn ook erg belangrijk voor fans van sweepstakes. Veel weggeefacties, met name dagelijkse sweepstakes, vragen je om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord te maken wanneer je binnenkomt. Het verzinnen van unieke wachtwoorden voor honderden verschillende sweepstake-sites is moeilijk. Maar het opnieuw gebruiken van wachtwoorden (vooral voor gevoelige dingen, zoals aanmeldingen van een bank of e-mail) maakt je kwetsbaar als de sponsor-database van de sweepstakes wordt gehackt. Roboform kan een sterk wachtwoord genereren voor elke sweepstakes-site die u invoert, en kan deze ook voor u onthouden.

Roboform gebruiken

De basis Roboform-software is gratis te downloaden; U kunt echter overwegen om een ​​upgrade uit te voeren naar de "professionele" versie nadat u de software hebt uitgeprobeerd. Een betaalde versie geeft u toegang tot onbeperkte identiteiten, opgeslagen formulieren en geavanceerde functies.

Roboform Everywhere is een handige add-on als u op meerdere apparaten sweepstakes invoert. Overal kunt u uw gegevens synchroniseren tussen desktops, laptops, tablets en smartphones, zodat u kunt meedoen aan uw bureau of onderweg. Zie Roboform's website voor meer informatie.

Roboform voordelenRoboform Nadelen

Roboform bespaart u veel tijd bij het invoeren van sweepstakes

Sommige sweepstakes laten je niet binnen met Roboform.
Het helpt u ervoor te zorgen dat u uw wachtwoorden niet vergeet wanneer u terugkeert naar uw dagelijkse sweepstakes-pagina's (het kan zelfs veilige wachtwoorden voor u genereren).Sommige sweepstakes-sponsors zullen je zelfs diskwalificeren voor deelname met Roboform.
Het maakt sweepstakes minder saai en minder frustrerend.Veel van de functies van Roboform zijn alleen beschikbaar in de betaalde versie van de software.
Het voorkomt typefouten en andere fouten op uw invoerformulieren.Sommige sweepstakes werken net als die met Flash, niet met Roboform.
U kunt Roboform gebruiken met uw smartphone, waar typen bijzonder vermoeiend is.U moet uw gegevens eerst controleren voordat u ze indient om zeker te zijn dat Roboform geen fouten heeft gemaakt.
Er is een gratis versie die u kunt proberen voordat u koopt.

Zullen jullie gediskwalificeerd worden voor het gebruik van Roboform?

Zoals bij de meeste diskwalificatie-vragen, hangt het antwoord af van de sponsor van de specifieke sweepstakes. Bijna alle sweepstakes bevatten woordenstroom in hun regels die er ongeveer zo uitziet:

De sponsor behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken inzendingen die naar zijn mening obscene, aanstootgevende of ongepaste inhoud bevatten te diskwalificeren, die niet voldoet aan deze officiële regels of die niet overeenkomt met de geest van de wedstrijd.

Dat betekent dat de sponsor u om welke reden dan ook kan diskwalificeren, inclusief Roboform, zonder u daar vooraf over te informeren.

De meeste sponsors zullen u echter niet diskwalificeren tenzij u een richtlijn overtreedt die specifiek in hun regels wordt vermeld.

Er zijn drie regels die vaak van toepassing zijn op het gebruik van Roboform om binnen te komen. Dit zijn:

Geen automatische invoer
Deze regel dekt meestal automatische sweepstake-diensten waarbij de deelnemer de site niet hoeft in te gaan om binnen te komen. Roboform-gebruikers bezoeken de sweepstakesites, hoewel ze hun informatie niet met de hand invoeren. Daarom is deze regel meestalis niet van toepassing voor Roboform-gebruikers.

Geen scripts, macro's of bots
Technisch gezien is deze regel van toepassing op Roboform, een macroprogramma. De meeste sponsors zijn echter van plan om automatische sweepstake-diensten te dekken, zoals hierboven. Daarom deze regelmisschien wel of niet van toepassing op Roboform-gebruikers. De enige manier om zeker te zijn is om contact op te nemen met de sponsor of om je kansen met diskwalificatie te nemen.

Invoer moet handmatig met de hand worden ingevoerd of ingevoerd

Deze regel betekent dat u de invoerformulieren met de hand moet typen, zonder het gebruik van hulpmiddelen zoals Roboform, de invulvoorziening van Internet Explorer, enz. Deze regelsluit zeker uit Roboform-gebruikers.

Het goede nieuws is dat heel weinig sweepstakes sponsoren als je Roboform gebruikt om binnen te komen. Je bent tenslotte nog steeds op hun website en je hebt nog steeds de kans om hun promotie-informatie te lezen en hun producten aan te schaffen. Daarom zijn je kansen op diskwalificatie, vooral als je de regels leest voordat je naar binnen gaat, erg laag.

Als u niet zeker weet of Roboform geschikt voor u is, downloadt u de gratis versie en probeert u het uit. Als u meer functies nodig heeft, kunt u op elk gewenst moment upgraden naar de betaalde versie.

Alternatieven voor Roboform

Roboform is erg populair onder fans van sweepstakes, maar er zijn ook andere manieren om je sweepstakes-inzendingen te versnellen. Bekijk de beste automatische opvullingsprogramma's voor Sweepstakes voor andere opties.


Video Van De Auteur: Best Top 5 Sweepstakes Form Filling Software Applications

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Simon Malls - $ 1,000 shopping-spree-sweepstakes

✔ - Ashley HomeStore - Design vs. Design Sweepstakes

✔ - Lunchables - Mario Party Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!