Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

SBA Patriot Express Small Business Militaire Leningen

Small Business Loan Guaranty voor veteranen en hun echtgenoten


De Amerikaanse Small Business Administration (SBA) heeft hun Patriot Express Pilot Loan Initiative aangekondigd voor veteranen, leden van de militaire gemeenschap en hun echtgenoten die een klein bedrijf willen starten of uitbreiden en behoefte hebben aan leningen voor kleine bedrijven om dit te doen.

Wie komt in aanmerking voor Small Business Loan Patriot Express?

Patriot Express-leningen voor kleine bedrijven worden aangeboden aan leden van de militaire gemeenschap, waaronder:

 • veteranen
 • Door dienst gehandicapte veteranen
 • Dienstplichtige actieve leden die in aanmerking komen voor het Transitie Bijstandsprogramma van het leger
 • Reservisten en leden van de Nationale Garde
 • Huidige echtgenoten van een van de bovenstaande
 • De verweduwde echtgenoot van een dienstlid of veteraan die is overleden tijdens een dienst of van een met een dienst verband houdende handicap

Welk type kleine bedrijfsleningen zijn ze?

Vergeet niet dat de SBA geen geld leent. Het garandeert de terugbetaling van leningen voor kleine bedrijven, waardoor geld wordt vrijgemaakt waar kleine bedrijven anders niet voor in aanmerking komen via de normale kredietkanalen. De Small Business-leningen van de Patriot Express vallen onder het Basic 7 (a) Loan Guaranty-programma van de SBA. Dit zijn de primaire SBA-leningen die de SBA biedt. Geld dat wordt zekergesteld via Basic 7 (a) SBA-leningen kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan zakelijke doeleinden, waaronder financiering van werkkapitaal, machines en uitrusting, meubilair en armaturen, terreinen en gebouwen, verbetering van huurders in het kader van leaseovereenkomsten en, onder speciale voorwaarden, herfinanciering. eerdere schuld.

Meer over Basic 7 (a) SBA-leningen.

Welke Small Business Loans worden aangeboden?

De nieuwe Small Business-leningen van Patriot Express worden aangeboden via het netwerk van nationale deelnemende geldverstrekkers van SBA. Leningen zijn beschikbaar tot $ 500.000 en komen in aanmerking voor SBA's maximale leninggarantie van maximaal 85 procent voor leningen van $ 150.000 of minder en tot 75 procent voor leningen van meer dan $ 150.000 tot $ 500.000. Voor leningen aan kleine bedrijven van meer dan $ 350.000 zijn kredietverstrekkers verplicht om alle beschikbare onderpanden te nemen.

Welke rentetarieven zijn van toepassing op deze leningen?

Patriot Express-leningen voor kleine bedrijven bevatten de laagste rentevoeten van SBA voor zakelijke leningen, doorgaans 2,25 procent tot 4,75 procent boven prime afhankelijk van de omvang en looptijd van de lening.

Heeft het Patriot Express-programma een einddatum?

Het Patriot Express Pilot Loan Initiative loopt tot en met 31 december 2010, waarna de SBA zegt dat het zijn prestaties zal evalueren en zal beslissen of het initiatief moet worden gewijzigd en / of voortgezet.

Waar kan ik een Patriot Express-lening aanvragen?

Lokale SBA-districtskantoren hebben een lijst van geldschieters die kleine zakelijke kredieten van Patriot Express in hun regio aanbieden.

Wat is er anders in dit SBA-leningprogramma?

De SBA zal revolverende kredietlijnen toestaan ​​onder het Patriot Express Pilot Loan Initiative.

Het Patriot Express Pilot Loan Initiative zal veel van de gestroomlijnde documentatie en versnelde processen en procedures van SBAExpress Small Business loan-programma implementeren, wat betekent dat het de snelste doorlooptijd zal bieden voor goedkeuringen van dit soort leningen voor kleine bedrijven.

De SBA en haar bronpartners richten extra inspanningen op counseling en training om het programma voor leningen voor kleine bedrijven aan te vullen. SCORE (een SBA-partner) biedt gratis online zakelijke counseling van gepensioneerde leidinggevenden die ervaring hebben met het ondersteunen van ervaren ondernemers. Ze geven 24/7 bedrijfsadvies aan de militaire gemeenschap met een beloofde responstijd van 48 uur. SCORE-counseling voor veteranen is beschikbaar op: score.org/veteran.html.

Welke andere diensten biedt de SBA aan leden van het leger?

Naast de leningen voor kleine bedrijven in het kader van het Patriot Express-initiatief, heeft de SBA veteranen 'business development officers in districtskantoren in alle staten die leden van de militaire gemeenschap volledige toegang verschaffen tot de reeks programma's en services van de SBA. Er zijn ook vijf Veterans Business Outreach Centers in: Albany, NY, Pittsburgh, PA, Lynn Haven, FL, Edinburg, TX en Sacramento, CA.

Voor degenen die al eigenaren van kleine bedrijven zijn en die een oproep tot actieve militaire dienst verwachten, kunnen de SBA en haar bronpartners helpen met:

 • Voorbereiding van hun kleine bedrijven vóór de implementatie
 • Beheer van hun kleine bedrijven
 • Verkoop van goederen en diensten aan de overheid
 • Het verkrijgen van andere SBA-financiering en financiële hulp
 • Militaire reserve verkrijgen Economische schade Lopende leningen (MREIDL) leningen tot $ 1,5 miljoen voor kleine bedrijven die economisch letsel oplopen omdat een eigenaar of essentiële werknemer is opgeroepen voor actieve dienst als militaire reservist.

Waar kan ik meer informatie krijgen over deze Small Business Loans?

Aanvullende informatie over kleine zakelijke leningen van Patriot Express is beschikbaar op de website van de SBA op: //sba.gov/patriotexpress/index.html. Je kunt je lokale SBA District Office vinden door de tool te gebruiken op //sba.gov/localresources/index.html


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De voor- en nadelen van het starten van een dierenverzorgingsbedrijf

✔ - Credit Card-verkoperskosten in Canada

✔ - 12 Manieren om kleine bedrijven te falen en succesvol te worden


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!