Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Seal Coating oprit kosten, tips, planning en voordelen


Elk jaar rond september en oktober zijn veel opritten en parkeerplaatsen voorzien van een verzegeling, maar waarom? Waarom de behoefte om oprijlanen en asfaltverharding af te dichten?

Seal-coating is het proces waarbij een product van het emulsietype wordt aangebracht over de bestaande asfaltoprijlaan die kleine holtes en scheuren zal afdichten en zelfs opvullen. Dit proces kan worden voltooid om extra schade aan de bestrating door weer en chemicaliën in contact met de oprit of parkeerplaats te voorkomen.

Seal coating proces: wanneer en hoe snel?

Het lascoatingproces kan normaal één jaar na het plaatsen van de eerste bestrating worden aangebracht om een ​​goede uitharding en slijtage van het oppervlak mogelijk te maken. Het wordt echter aanbevolen om de oprijlanen en trottoirs elke twee tot drie jaar af te dichten, af en toe een jaar, afhankelijk van de verkeers- en bestratingsomstandigheden. Eenmaal aangebracht moet u het gebied minimaal 36 uur beschermen, 48 uur is de feitelijke aanbeveling om de chemische stof te laten harden en uitharden. Afhankelijk van de aanbevelingen van de fabrikant, is de juiste tijd van het jaar om de coating af te dichten de temperatuur waarbij de temperatuur tot 55 graden daalt, zodat het product goed kan uitharden, maar kijk uit dat bladeren en vuil de emulsielaag kunnen beschadigen. toegepast en voordat het is ingesteld.

Hoeveel kost het om een ​​asfalt oprit af te sluiten?

Internationale publicaties geven aan dat de gemiddelde kosten voor het afdichten van een oprit ongeveer 40 cent per vierkante voet zijn. Afhankelijk van het gebied dat moet worden afgedekt, kan dit hoger zijn, dus u wilt misschien nog eens 40 tot 60 cent opnemen in de arbeidskosten. Een typisch werk op een oprit kan worden voltooid voor ongeveer $ 1 per vierkante meter, maar het hangt allemaal af van de grootte en de omstandigheden van de oprit. Houd er rekening mee dat muren en andere obstakels die verhinderen dat u de verzegelingslaag met een rakel aanbrengt, de kosten van uw project aanzienlijk zullen verhogen.

Low-end afdichtingsmiddelen variëren van $ 6 tot $ 9 voor een emmer van 5 gallon die ongeveer 400 vierkante meter dekt. terwijl producten met een topkwaliteit ongeveer $ 25 per emmer van 5 gallon kosten en maximaal 300 vierkante voet kunnen beslaan.

Hoeveel soorten afdichtingscoatings zijn er beschikbaar?

Er zijn twee hoofdproducten beschikbaar: koolteerafdichtmiddelen en asfaltemulsiecoatings. De eerste is goedkoper en vereist meer productbeheer wanneer deze wordt toegepast. Als u zich zorgen maakt over het morsen van brandstof en chemicaliën, moet u dit gebruiken, anders kunt u het asfaltemulsietype gebruiken. Dit soort afdichter is gemakkelijker aan te brengen, maar zal geen geweldige beschermlaag vormen tegen chemische lekkages en zal ook minder vluchtige organische verbindingen VOC's uitstoten dan reguliere op koolteer gebaseerde producten.

Het is belangrijk om te weten dat hoe meer vaste stoffen in het product zitten, hoe beter de kwaliteit van de kit kan zijn. Zorg ervoor dat u de aanbevelingen van fabrikanten controleert voordat u het product koopt en zorg ervoor dat het voor uw gebruik is bestemd.

Voordelen van afdichtingscoating

Nu u klaar bent voor het werk, is het belangrijk om dit te verdedigen en uw klant op de hoogte te stellen van de vele voordelen van het afdekken van het gebied. Hier zijn enkele goede voordelen van het proces:

 • Verleng de levensduur van de oprit en parkeerplaats
 • Het creëert een uniforme laag over de stoep
 • Bescherm de oprit tegen zouten, chemicaliën en vocht tegen het binnendringen in de stoep
 • Eenvoudig aan te brengen met rakels of spuiten
 • Het is een kostenbesparende manier om de bestaande bestrating die de levensduur van de stoep en de oprit verlengt, te herstellen of aan de oppervlakte te brengen
 • Helpt bij het hebben van een glad, uniform oppervlak met kleine scheuren en reparaties zullen deel uitmaken van het proces.

Tips bij het aanbrengen van afdichtingslagen

Volg bij het toepassen van het product deze tips voor betere prestaties:

 • Wanneer het gebied groot is, overweeg dan het te sproeien in plaats van afdichtingscoating met rakels
 • Zand kan met het product worden gemengd om een ​​niet-glad oppervlak te creëren en om iets meer consistentie te verschaffen aan het product van de afdichtingslaag
 • Zorg ervoor dat de coating afdicht wanneer de temperatuur boven de 40-45 graden is, anders zal de laag niet hechten aan de ondergrond
 • Gebruik een hogedrukreiniger om de oprit voor te bereiden door alle scheuren te reinigen en alle puin en vegetatie in scheuren te verwijderen
 • Afdichtende coatingproducten kunnen worden gebruikt om barsten tot 1/8 inch te overbruggen, dus probeer het niet te gebruiken op scheuren die breder zijn dan 1/8 inch, het zal niet werken en zou kunnen falen.

 • Enkele dagen voordat u begint, zet u de emmers van de coating ondersteboven zodat de coating beter kan worden gemengd
 • Zorg ervoor dat u de volgende emmer aan de bestaande emmer toevoegt voordat u zonder Seal Coat-product uit de verpakking komt, zodat u dezelfde of een vergelijkbare kleur kunt behouden.
 • Breng geen dikke laag aan, het zal niet goed werken. Hoe dunner hoe beter, en breng het aan met een kriskras patroon, de eerste in één richting en nadat het is opgedroogd, breng je de tweede laag aan in een loodrechte beweging gerelateerd aan de eerste laag.
 • Gebruik het afdichtingslaagproces niet om potholes op te vullen, maar breng in plaats daarvan wat asfalt- of pothole-vulproducten aan die het gebied waterpas maken. Dit is met name nodig in gebieden waar de auto's 's nachts geparkeerd staan ​​of waar ze de neiging hebben om te stoppen.

 • Doe voorzichtig. Het product bevlekt andere gebieden, dus zorg dat alles is beschermd voordat u het toepast.
 • Olievlekken moeten worden verwijderd met een olievlekprimer voordat het coatingproduct wordt aangebracht.
 • Scheuren groter dan 1/4 inch breed moeten worden gepatcht voordat u doorgaat. We raden aan om een ​​hete rubberen crack-sealer te gebruiken om deze scheuren te herstellen.


Video Van De Auteur: Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary (2008)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Beveiligde rechten van huurders in Californië

✔ - Wees een betere donor met een gevende cirkel

✔ - Het effect van 3D-afdrukken op wereldwijde constructie


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!