Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Series LLC Voordelen en nadelen voor uw bedrijf

Voordelen en nadelen van de Series LLC


De serie LLC is een relatief nieuw concept in eigendom van bedrijven, maar het concept van meerdere LLC's bestaat al enige tijd.

Een LLC (naamloze vennootschap) is een vorm van bedrijfseigendom die wordt erkend door alle Amerikaanse staten. Een LLC is geen bedrijf, maar biedt wel dezelfde aansprakelijkheidsbescherming als een bedrijf, omdat het zich onderscheidt van de eigenaren ('leden' genoemd). Een LLC met verschillende leden kan worden belast als een partnerschap, waarbij de winst wordt doorgegeven aan de partners / leden op basis van hun aandeel in het bedrijf. LLC's zijn populair omdat ze eenvoudiger te vormen zijn dan een bedrijf en tegelijkertijd een vergelijkbare aansprakelijkheidsbescherming bieden.

De serie LLC (SLLC) omvat een master of paraplu LLC en andere LLC's die voor aansprakelijkheidsdoeleinden van elkaar zijn gescheiden. Elke LLC heeft activa die losstaan ​​van de andere, terwijl de hoofd LLC alle LLC's in de reeks bestuurt. Elke unit heeft zijn eigen eigenaren (leden) en is alleen aansprakelijk voor zijn eigen schulden en verplichtingen. Een reeks LLC is vergeleken met een bedrijf met verschillende dochterondernemingen.

Voor het eerst erkend in Delaware, hebben verschillende andere staten (Iowa, Oklahoma, Illinois, Nevada, Tennessee, Utah, Wisconsin en het Gemenebest van Puerto Rico) een of andere vorm van Serie LLC als een erkende bedrijfsvorm.

Sommige soorten bedrijven die kunnen profiteren van een LLC zijn

 • Een property management bedrijf dat verschillende eigenschappen bezit. Elke eigenschap kan een cel zijn onder een moeder LLC.
 • Een kunst- en ambachtsbedrijf. Een houtbewerkingsbedrijf kan bijvoorbeeld meerdere LLC's in de serie hebben, afhankelijk van het type klanten dat wordt bediend.
 • Een bedrijf met verschillende productlijnen of services kan de verplichtingen van elk van de anderen isoleren.

Voordelen van Series LLC's

 • Lagere opstartkosten. Er is slechts één indieningsvergoeding vereist en een advocaat kan de ouder en cellen instellen tegen lagere kosten dan het instellen van meerdere LLC's.
 • Bescherming van activa. Activa van elke cel worden beschermd tegen oordelen tegen activa in andere cellen.
 • Minder administratie. U kunt zoveel LLC's instellen als u wilt, maar elk zou afzonderlijk zijn en afzonderlijk moeten worden beheerd. Met een serie LLC bespaart u op administratieve tijd en kosten.
 • Minder complex dan Corporation / Subsidiary Structure. Een reeks LLC heeft niet dezelfde complexiteit van belastingen, structuur en formaliteiten (bedrijfsrecords bijvoorbeeld) als een bedrijf met dochterondernemingen.

 • Minder omzetbelasting. Afhankelijk van de regelgeving in uw land, is de huur die door een cel aan een andere cel in de reeks wordt betaald mogelijk niet onderworpen aan omzetbelasting. Neem contact op met uw staat over dit probleem.
 • Slechts één staat registratie. Alleen de moeder LLC moet bij de staat zijn geregistreerd, wat betekent dat er minder juridische kosten en registratiekosten zijn. Het betekent ook dat er slechts één jaarlijkse of tweejaarlijkse vergoeding nodig is voor de serie.
 • Slechts één belastingaangifte. Alleen de moeder LLC is verplicht om een ​​belastingaangifte in te dienen, die alle cel-LLC's omvat. Dit wordt natuurlijk een ingewikkelde belastingaangifte, dus je hebt een belastingbereider nodig die ervaring heeft met dit type rendement.

Nadelen van Series LLC's

 • Geen afzonderlijke geregistreerde agent. Het is waarschijnlijk dat uw staat vereist dat u een afzonderlijke geregistreerde agent voor elke LLC in de reeks heeft, wat extra kosten met zich meebrengt voor al deze geregistreerde agenten.
 • Afzonderlijke bankrekeningen, boekhouding. Elke cel LLC moet een eigen bankrekening hebben en, aangezien elke afzonderlijke jaarrekening produceert, moet elke afzonderlijke boekhouding hebben. Als er meerdere LLC's in de serie zijn, kan dit een groot administratief probleem zijn.
 • Kosten van formatie. De kosten voor het vormen van een reeks LLC kunnen hoger zijn dan de kosten voor het vormen van een normale LLC. De staat Illinois berekent bijvoorbeeld $ 600 voor het vormen van een gewone LLC en $ 850 voor een reeks LLC. Maar er zijn geen extra kosten voor het toevoegen van meer LLC's in de reeks.

 • Faillissementsvragen. Omdat het concept van de serie LLC zo nieuw is, zijn er nog veel juridische vragen die nog moeten worden beantwoord; een daarvan is hoe de afzonderlijke LLC's in een faillissement kunnen worden behandeld, of dat een faillissementsrechtbank de separateness van verschillende LLC's binnen de reeks zal erkennen.

Een serie LLC vormen

Op dit moment laten slechts een paar toestanden de vorming van een reeks LLC toe (zie de lijst hierboven). Ga naar de State of Secretary of Commonwealth website van je staat om te zien of jouw staat serie LLC-formatie toestaat of om te weten te komen hoe je een serie LLC in jouw staat kunt vormen.

ontkenningHet doel van dit artikel is om algemene informatie te verstrekken over een nieuw en veranderend type bedrijfsentiteit. Deze auteur promoot de Serie LLC niet en er wordt geen belasting- of juridisch advies gegeven in dit artikel. Als u een Series LLC overweegt en uw land heeft deze entiteit beschikbaar, praat dan met uw belastingadviseur en juridische adviseurs voordat u actie onderneemt.


Video Van De Auteur: Our Miss Brooks: Department Store Contest / Magic Christmas Tree / Babysitting on New Year's Eve

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Vijf marketingtechnieken gebruiken om de gewenste klus te klaren

✔ - De 10 grootste financiële evenementen in de wereld van 2000 tot 2009

✔ - Hoe te zien of houten pallets veilig zijn voor het maken van crafting


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!