Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Moet Shared Office Space in uw toekomst zijn?

Een blik op een alternatief voor traditionele kantoorruimte


Het bouwen van uw kleine onderneming kost veel toegewijde uren op uw kantoor. Uw kantoor fungeert als een plaats van zakelijke activiteiten, communicatie met klanten en een dagelijkse herinnering aan uw doel. Het is logisch om uw kantoorruimte te kiezen zoals bij elke zakelijke beslissing; bekijk de alternatieven en bepaal uw beste manier van handelen. Een kosteneffectief alternatief voor traditionele kantoorleasing is de gedeelde kantoorruimte.

Wat veel startende ondernemers of eigenaren van een thuiskantoorbedrijf gaan beseffen, is een kantoorruimte een grote overheadkost en een cashdrain op kostbaar kapitaal. Heeft uw branche, klantenbestand of geestelijke gezondheid een professioneel ogend kantoor nodig? Kan uw budget de hoge kosten van kantoorhuur betalen? Een gedeelde kantoorruimte kan uw huurangst verlichten.

Wat is gedeelde kantoorruimte?

Gedeelde kantoorruimte, ook wel servicekantoorruimte, businesscenters of executive suites genoemd, is een kant-en-klare kantooroplossing die een kantoorruimte biedt die wordt gedeeld door andere bedrijven of professionals. Deze kantoren zijn vaak volledig uitgerust en ingericht, een kant-en-klare oplossing voor het opzetten van een filiaal of het besparen van beperkte tijd en geld voor start-ups. Naast de lagere kosten kan een gedeelde kantoorruimte huisgebonden ondernemers helpen zich minder eenzaam te voelen en een meer luxe imago voor uw bedrijf te bieden.

Met een gedeelde kantoorruimte kunt u zich concentreren op uw bedrijf zoals BizBrain Consulting heeft ontdekt. D. Greg Krikorian, van BizBrain Consulting en huurder van Micro Office Solutions, zegt dat gedeelde kantoorruimte "een geschikte werkomgeving voor ons biedt om in te opereren. De 24-uurs toegang en faciliteiten zoals postverwerking, telefoons en breedband, evenals een centrale locatie in de wijk Flatiron in New York City heeft het ons gemakkelijk gemaakt ons meer te richten op ons bedrijf en minder op het managen van een kantoor. "

Gedeelde kantoren kunnen een synergetische marketingoplossing bieden. Door uw kantoorruimte te poolen met gerelateerde professionals, kunt u genieten van de synergie van het opbouwen van uw verwijzingsbasis met andere vergelijkbare niet-concurrerende bedrijven. Een groep gezondheidswerkers zoals een podotherapeut, massagetherapeut en chiropractor kunnen bijvoorbeeld allemaal profiteren van gedeelde kantoorruimte en de uitbreiding van de blootstelling van klanten aan een one-stop-shoppingoplossing. Zelfs als u geen aanvullende business heeft om kantoorruimte mee te delen, kunt u nog steeds mensen hebben om mee om te gaan bij de spreekwoordelijke waterkoeler.

Een Shared Space Provider kiezen

Plaats: Voor bepaalde industrieën staat een locatie centraal voor zakelijk succes. Het hebben van een kantoor in het centrum kan een minimale vereiste voor de klant zijn. Als locatie niet van het grootste belang is, denk dan aan locaties met lagere kosten. Vergeet niet om de aantrekkelijkheid van de locatie vanuit een werknemersperspectief op te nemen. Zal het kantoor op woon-werkafstand zijn en betaalbaar parkeren?

huurders: Een belangrijke vraag is wie uw kantoorruimtepartners zullen worden? Zoek naar complementaire bedrijven of bedrijven van vergelijkbare grootte. Bekijk uw huurdersrelaties als een kans om toegang te krijgen tot gedeelde bedrijfswijsheid en kameraadschap.

Contract: Een servicekantoor kan een huurovereenkomst van minimaal 3 maanden aanbieden; veel beter dan een termijn van 10 jaar. Lease- en lease-opties variëren tussen shared office kantoren en locaties. Laat een advocaat uw contract herzien om uw vereisten en de flexibiliteit van uw kantooroplossing te begrijpen.

voorzieningen: Afhankelijk van de locatie en de huurkosten, kan een gedeeld kantoor worden geleverd met elementaire kantoorvoorzieningen of premium services, waaronder:

  • Zakelijke apparatuur, zoals faxen en kopieerapparaten
  • Snelle internetverbinding
  • receptionist
  • Volledig kantoormeubilair
  • Mail diensten
  • Conferentie- en directiekamers
  • Gepersonaliseerde telefonische antwoorden
  • Bezorgdiensten
  • Publicatiediensten
  • Gezondheids-club

Gedeelde kantoorruimte blijft een levensvatbare oplossing voor kleine bedrijven. Om de beste deal te vinden, neem de tijd om rond te shoppen en bestaande kantoorruimtes te vergelijken. Kom nooit in een situatie van druk om een ​​deal te sluiten. Vergeet niet om advies in te winnen bij vertrouwde adviseurs en mentors.

Bewerkt door Alyssa Gregory


Video Van De Auteur: A prosecutor's vision for a better justice system | Adam Foss

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe u uw bedrijf kunt laten groeien met LinkedIn-advertenties

✔ - Private Lenders gebruiken voor financiering van kleine bedrijven

✔ - Waarom een ​​aannemer zijn is beter dan een werknemer zijn


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!