Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Moet je snel je lotnummers kiezen?


Wanneer u een kaartje koopt voor een loterij zoals Powerball of Mega Millions, moet u beslissen of u uw eigen nummers wilt kiezen of Quick Pick wilt gebruiken om de computer willekeurig voor u te laten kiezen. Maar welke keuze is beter? Heeft u meer kans om de loterij te winnen als u de ene methode boven de andere kiest?

Het argument voor het snel kiezen van lotnummers

Het gebruik van de Quick Pick-optie heeft een duidelijk voordeel: het is snel en gemakkelijk. Als je gewoon in het spel wilt en de kans hebt om een ​​loterij jackpot te winnen, kan Quick Picking je binnen enkele seconden op weg helpen. U hoeft niet over uw nummers na te denken en u hoeft geen tijd te besteden aan het invullen van de formulieren.

Een ander ding dat Quick Picks voor hen hebben is dat lotnummers willekeurig zijn, en dat geldt ook voor Quick Picks. Door te proberen de computer te overtuigen door uw eigen nummers te kiezen, is het mogelijk dat u uw kansen daadwerkelijk schaadt.

Bovendien zullen mensen waarschijnlijk nummers kiezen die iets voor hen betekenen, zoals geboortedata of jubilea. Dat betekent dat sommige nummers vaker worden gekozen dan andere (vooral getallen die tussen de 1 en 31 komen omdat ze overeenkomen met datums). Als je wint met een vaak gebruikt nummer, is de kans groot dat je je jackpot moet splitsen.

Het argument voor zelfplukken versus snelplukkende lotnummers

Veel mensen vinden het gewoon leuk om controle te hebben over de nummers die ze kopen. Ze kunnen genieten van het herinneren van een geliefde door hun geboortedata te spelen of ze kunnen plezier hebben met het spelen van een gelukkig voorgevoel of de cijfers in een gelukskoekje.

Zelf-pickers hebben ook de mogelijkheid om de meest algemeen gespeelde nummers te vermijden. Als alle getallen exact dezelfde kans hebben om te worden getrokken, kunt u de kans verkleinen dat u uw jackpot moet delen als u wint door de zeldzaam geselecteerde nummers te kiezen, iets dat Quick Pick niet voor u zal doen. Met Quick Picks worden uw lotnummers niet gewogen, zodat u meer kans maakt om de hele pot te winnen.

Een ander ding dat Quick Pick niet kan doen, is zorgen voor unieke nummers. Er is geen garantie dat uw snel gekozen loterijnummers zichzelf niet herhalen. Met pech zou een Quick-Picker zelfs twee tickets kunnen krijgen met precies dezelfde nummers erop, een verspilling van geld die niet zou gebeuren als je je eigen nummers zou kiezen. De Quick Pick genereert zeer waarschijnlijk dezelfde willekeurige nummers voor andere loterijspelers.

Sommige mensen geloven ook dat ze een systeem kunnen vinden om de loterij te kraken. Om uw geluk te beproeven met een loterijsysteem zoals wheeling, de kans te analyseren dat verschillende getallen worden getrokken of aanbevelingen van loterijsoftware te volgen, moet u uw eigen nummers kiezen.

Snelle keuzes versus zelfevaluaties: welke zijn beter?

Als er een duidelijke manier was om betere kansen te krijgen om de loterij te winnen, zou iedereen het doen. Dat er een debat is over Quick Pick versus zelfelectie, geeft aan dat er geen duidelijke winnaar is.

Als je strikt volgens de cijfers gaat, winnen meer Quick Pickers dan zelfplukkers loterij jackpots. Volgens een artikel in de NY Times gebruikte ongeveer 70 procent van de loterijwinnaars Quick Pick om hun nummers te kiezen. Maar aan de andere kant, ongeveer hetzelfde percentage van alle loterijspelers (70 - 80 procent volgens veel nieuwsartikelen) gebruikt Quick Pick, dus misschien krijg je geen voorsprong door de computer voor je te laten kiezen.

Het komt er echt op neer wat het meest logisch voor u is. Als je het leuk vindt om over getallen te prikken om een ​​patroon te vinden, dan zou het bedenken van een systeem misschien goed voor je zijn. Als het je doet glimlachen om de verjaardagen van je kinderen te spelen, speel ze dan! Zelfs het splitsen van een jackpot is beter dan helemaal niet winnen. Als je gewoon een paar kaartjes wilt pakken terwijl je melk ophaalt bij je plaatselijke supermarkt of als je een partij kaartjes wilt kopen voor je loterijbad, is Quick Pick ook een zeer solide optie.

Het belangrijkste van alles is ervoor te zorgen dat als je de loterij speelt, je een budget instelt dat je je kunt veroorloven en er nooit bovenuit gaat. Zelfs de kans op het winnen van een grote loterij is niet de moeite waard om je huur- of boodschappengeld op tickets te blazen.


Video Van De Auteur: 2000e volger @Gem_Amersfoort op Twitter: De Twoterij

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wil je een high stakes-veegmachine zijn? Hier is hoe:

✔ - Een terugblik op de lay-out en speciale functies van de HGTV Dream Home 2017

✔ - Barcel USA - Touchdown naar Takis Sweepstakes (verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!