Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Moet u een eenmalig bedrag betalen als u de Powerball-jackpot wint?


Wanneer je een Powerball-jackpot wint, heb je twee opties: je kunt je geld accepteren in een eenmalige forfaitaire uitbetaling, of je kunt het ontvangen als een lijfrente uitbetaald over een periode van 30 jaar. Maar welke is het beste voor u?

De juiste keuze hangt af van vele factoren, waaronder uw leeftijd, uw woonstaat, uw huidige en geschatte belastingtarief en hoe goed u met financiële druk omgaat. Hier is een diepere kijk op de voors en tegens van elk van de Powerball jackpot uitbetalingsopties.

Hoe de hoogte van uw Powerball jackpot wordt bepaald

Wanneer je een Powerball-tekening invoert met een geadverteerde jackpot van $ 650 miljoen, zou je verwachten $ 650 miljoen te ontvangen als je wint. Maar uw daadwerkelijke uitbetaling is ingewikkelder.

Voordat het exacte bedrag van uw Powerball-jackpot kan worden bepaald, moet de kaartverkoop worden geverifieerd en moet de lijfrente in het geval van een lijfrente-uitbetaling worden ingesteld via een biedproces. Het uiteindelijke bedrag van de jackpot kan aanzienlijk afwijken van het geadverteerde bedrag.

Als u de contante uitbetaling doet, ontvangt u het resulterende jackpotbedrag en moet u belasting betalen over het volledige bedrag. In tegenstelling tot belasting met sweepstakes krijgen gokwinsten zoals Powerball-jackpots de federale belasting en eventuele (eventuele) belastingen die daarmee zijn ingehouden, zodat u het bedrag na belasting ontvangt.

Als u de annuïtaire uitbetalingsoptie selecteert, geeft de Multi-State Lottery Association u één betaling onmiddellijk uit en belegt u vervolgens de preprimebijdragen voor u in een lijfrente die u elk jaar voor de komende 29 jaar een uitbetaling zal geven.

De uitbetaling van elk jaar zal 5 procent hoger zijn dan het jaar ervoor om rekening te houden met de inflatie. U betaalt belasting over het bedrag dat u elk jaar ontvangt.

Voors en tegens van de Lump Sum Powerball Uitbetaling

De grootste pro van het nemen van de forfaitaire som is dat u de volledige controle over uw geld hebt. De grootste nadeel van de forfaitaire uitbetaling voor uw Powerball jackpot-winst is echter ook dat je de volledige controle over je geld hebt.

Hoe werkt dat? Als u de forfaitaire som neemt, heeft u plotseling een grote hoeveelheid geld binnen handbereik. Als u het tegen een redelijk rendement kunt beleggen, zoals 3 tot 4 procent, dan zal uw belegging meestal beter presteren dan de lijfrente.

U hebt ook meer flexibiliteit in termen van hoe uw investering wordt verdeeld. U kunt kiezen hoeveel van het geld u elk jaar ontvangt, of u toegang hebt tot het geld voor noodsituaties, wie het geld ontvangt als u iets overkomt, welke soorten investeringen u steunt en meer.

Aan de andere kant kan het hebben van veel geld binnen handbereik rampzalige gevolgen hebben, zoals veel loterijvloekslachtoffers hebben geleerd. Een enorme jackpot kan een eindeloze bron van geld lijken, maar er zijn kosten aan verbonden en het geld kan sneller opraken dan je denkt als het niet op de juiste manier wordt afgehandeld.

Bijkomende zorgen omvatten dat de jackpot die u ontvangt, over het algemeen kleiner zal zijn dan wanneer u de lijfrenteoptie zou nemen (hoewel slim beleggen het verschil zou kunnen compenseren) en dat, afhankelijk van het bedrag van uw jackpot, u uiteindelijk meer belastinggeld kunt betalen wanneer het bedrag dat u moet betalen, wordt niet gespreid over 30 betalingen.

Voors en tegens van het kiezen van de Annuity-optie voor uw Powerball-uitbetaling

Het kiezen van een lijfrente biedt enkele kansen om meer geld te verdienen met uw jackpot uit handen, maar het verwijdert ook veel van het risico.

En je krijgt 30 jaar lang een gegarandeerd gegarandeerd inkomen, waardoor je de rest van je leven niet hoeft te werken.

Afhankelijk van je belastingsituatie en de grootte van je jackpot, zou je uiteindelijk minder belastingen aan Uncle Sam kunnen betalen als je voor een lijfrente kiest. Je loopt niet het risico om een ​​slechte investering te doen en geld te verliezen, en je landgoed zal de rest van het geld ontvangen als je sterft voordat het volledige bedrag is uitbetaald.

Je hebt ook enige bescherming tegen mensen die voor je geld jagen, evenals ingebouwde limieten voor het bedrag dat je kunt geven aan liefdadigheidsinstellingen, familieleden en vrienden of zelfs uitspatting voor jezelf. Dit kan ervoor zorgen dat je grote winst geen grote ramp wordt.

Aan de andere kant, als je niet de volledige 30 jaar van de lijfrente leeft, zul je niet van al je winsten genieten.

En als u een noodgeval hebt dat extra geld vereist, moet u door hoepels springen om erbij te komen.

Dus moet u de lijfrente of de forfaitaire uitbetaling kiezen wanneer u Powerball wint?

Voordat u beslist, moet u voordat u uw Powerball-winsten claimt, contact opnemen met professionals die u advies kunnen geven dat van toepassing is op uw persoonlijke situatie. Je hebt tussen 90 dagen en een jaar de tijd voordat je ticket moet worden verzilverd. Controleer de achterkant van uw ticket voor de deadline, die verschilt van het rechtsgebied waarin deze is verkocht. Onderteken uw ticket, plaats het ergens op een veilige plaats (zoals een kluis) en haal uw eendjes op een rij voordat u het inlost om ervoor te zorgen dat u geen spijtige fouten maakt.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - The Dyrt - Backcountry Camping Kit Giveaway (Verlopen)

✔ - Page Six - Escape to Turks & Caicos Sweepstakes (Verlopen)

✔ - ARV te hoog? Hier is wat u moet doen over te dure prijzen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!