Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Tekenen van muizen in uw huurobject

Wanneer, waar en hoe muizen in een woning te herkennen


Het houden van een huurwoning schoon en vrij van ongedierte is een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een verhuurder. Als u dit nalaat, is dit meestal een schending van de regels van de overheid en veiligheidscodes, zodat u gemakkelijk merkt dat u de wet overtreedt. Dit is niet eens de schade die knaagdieren kunnen aanrichten aan uw investering in onroerend goed.

Muizen zijn misschien kleine wezens, maar ze laten hele duidelijke tekenen na als ze een huis binnenkomen. Maar je moet nog steeds weten waar je op moet letten om te bepalen of ze je pand zijn binnengevallen, zodat je vervolgens de nodige stappen kunt nemen om ze uit te zetten.

Houd uw eigendom altijd goed in de gaten voor de eerste tekenen van plagen, omdat plagen zich zeer snel kunnen ontwikkelen. Er zijn bepaalde momenten waarop het bijzonder belangrijk is om naar tekenen van muizen te zoeken.

Plaatsen om te zoeken naar tekens van muizen

Muizen hangen niet midden in kamers. In de meeste gevallen willen ze je niet meer tegenkomen dan dat je ze wilt ontmoeten. Zoek naar borden buiten de gebaande paden.

Een muis zal meestal de omtrek van een kamer afleggen, dus kijk uit naar uitwerpselen langs de plinten. Ze houden vooral van hoeken waar ze zich veilig voelen, en muizen vinden zichzelf graag op veilige plekken vrij, dus je zult hier waarschijnlijk ook uitwerpselen vinden. Ze zullen vettige vlekken achterlaten op de muren als ze tijdens hun reizen tegen hen zijn gewreven.

Muizen hebben water nodig. Ze gebruiken lekkende pijpen als waterbronnen, of ze kauwen zelfs door plastic leidingen om in het water binnen te komen. Controleer onder de wastafel in de badkamer en de gootsteen op schade.

Muizen bouwen hun nesten vaak in de buurt van voedselbronnen. Zoek naar gaten, uitwerpselen, voetafdrukken of geknaagde tassen in keukens of pantry's. Overweeg grotere apparaten zoals de oven of koelkast weg van de muur te verplaatsen, zodat u een kijkje achter de schermen kunt nemen. Beide hebben de neiging om warmte en soms vocht te bieden, een aangename omgeving voor muizen.

Muizen bouwen vaak hun nesten in kelders of zolders omdat ze daar ongestoord zijn. Ze kunnen nog steeds langs muren en pijpen van deze plaatsen klimmen om voedselbronnen te bereiken.

Tekenen dat er mogelijk een probleem met de muis is

Muizen zijn nachtdieren, dus je zult niet snel neus-tegen-neus komen met deze kleine indringers op het middaguur. Ze zullen toch bepaalde aanwijzingen achterlaten, en je zult deze bij daglicht kunnen zien.

Zoals alle wezens, zal een muis zichzelf verlichten nadat hij eet. Zijn uitwerpselen zijn kleine pellets, ongeveer ¼ inch lang, met puntige uiteinden.Als ze glanzend zijn, zijn ze recent - je hebt een actieve bevolking in residentie. De muizen zijn misschien van het terrein vertrokken als alle uitwerpselen er droog en verkruimeld uitzien.

Je hebt waarschijnlijk een hele familie muizen als uitwerpselen van verschillende grootte lijken te zijn. Dit geeft aan dat zowel volwassenen als jongeren zichzelf verlichten.

Als de muis door stof loopt, kun je zijn voetafdrukken zien. Deze zijn meestal minder dan een centimeter lang.

Je zou een gat in een muur of in een vorm kunnen opmerken. Het hoeft niet groot te zijn en dat zal het waarschijnlijk ook niet zijn. Muizen kunnen scheuren van slechts een centimeter groot maken. Waarom zouden ze de moeite doen om een ​​groter gat te knagen als ze die kleine opening prima kunnen dichtknijpen?

U of uw huurders kunnen misschien de muizen horen rondscharrelen in de muren, vooral 's nachts.

Muizen maken graag nesten van zacht materiaal, zoals isolatie of krantenpapier. Als je een stapel van deze materialen vindt, zou het de thuisbasis kunnen zijn van deze kleine beestjes.

Je zou een muskusachtige geur kunnen opmerken, of je zou zelfs in staat kunnen zijn om hun urine te ruiken. Dit zal vooral opvallen als je een grote plaag hebt.

Als u een muis ziet, dood of levend, is er waarschijnlijk meer dan één in uw eigendom. Hij is waarschijnlijk bij zijn hele familie ingetrokken. Muizen hebben niet de neiging alleen te reizen.

Tijd is alles

De beste kans om een ​​muis te vinden, is 's nachts. Mogelijk kunt u ook de muis volgen om een ​​beter idee te krijgen van waar het nest zich bevindt. Kijk waar hij naartoe spoedt naar wanneer hij je aanwezigheid detecteert.

Onderzoek altijd het pand op tekenen van muizen wanneer u voor het eerst een woning koopt. Het zal gemakkelijker zijn om het probleem en veel gemakkelijker te zien om van de knaagdieren af ​​te komen voordat je huurders in de eenheid hebt.

Let op tekenen van muizen wanneer een huurder verhuist. Het is gemakkelijker om voor het probleem te zorgen voordat de volgende huurder binnenkomt.

Als een huurder klaagt over krassende geluiden, gekauwde zakken, uitwerpselen of zelfs over het daadwerkelijk hebben gezien van een muis, bekijk dan onmiddellijk de situatie.

Als u PVC-leidingen heeft en een waterlek ervaart, onderzoekt u de buis op tekenen van muizen. Ze kunnen gemakkelijk door deze leidingen kauwen als de leidingen niet goed worden beschermd.

Hoe weet je dat het een muis is?

Het kan moeilijk zijn om te bepalen of het knaagdier in uw eigendom een ​​muis of iets anders is, zoals een rat. Niettemin zijn er aanwijzingen.

Muisuitwerpselen zijn kleiner van formaat. De uitwerpselen van een rat zullen groter zijn, meestal tussen de ½ en ¾ van een inch.

Muizen hebben ook kleinere voeten dan ratten. Hun voetafdrukken zullen ongeveer 3/8 inch lang zijn, terwijl een rat een grote voet zal hebben, tussen ¾ en één inch. Ratten zullen ook hun staarten slepen, dus je zou dit soort verstoring in stof kunnen vinden.

Artikel Inhoudsopgave Ga naar sectie

Uitbreiden

  • Plaatsen om te zoeken naar tekens van muizen

  • Tekenen dat er mogelijk een probleem met de muis is

  • Tijd is alles

  • Hoe weet je dat het een muis is?


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Citaten van Mike Jeffries, voormalig CEO van Abercrombie & Fitch

✔ - Fermentatie-thema-voedseltrends op restaurantmenu's

✔ - Wat te doen wanneer eBay te traag is om te laden


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!