Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Financiering van kleine bedrijven in Canada

Waar vindt u het geld dat u nodig hebt om een ​​bedrijf te beginnen in Canada


Heb je het geld dat je nodig hebt om je bedrijf te starten? Terwijl veel nieuwe kleine bedrijven worden gefinancierd uit de zakken van hun eigenaars, hebben vele anderen geld van andere bronnen nodig om van de grond te komen. Deze pagina presenteert de belangrijkste financieringsopties voor kleine bedrijven voor de financiering van een nieuw bedrijf in Canada.

Maar eerst moet je weten over de twee basissoorten financiering.

Leren van het jargon voor financiering van kleine bedrijven: financiering van schuld versus eigen vermogen

De twee basis soorten financiering die u kunt krijgen, zijn financiering met vreemd en eigen vermogen. Het geld dat u besteedt aan de financiering van uw nieuwe bedrijf is een voorbeeld van aandelenfinanciering. U kunt ook aandelenfinanciering van anderen krijgen door investeerders te krijgen, particuliere, zoals uw familie of een engelbelegger, of openbare beleggers, zoals door uw crowdfunding van bedrijven of aandelen.

Schuldfinanciering daarentegen is in wezen geld dat je leent. Traditioneel leen je geld van je familie of vrienden of van een financiële instelling zoals een bank.

Als u op zoek bent naar schuldfinanciering, zult u waarschijnlijk merken dat er van u ook wordt verwacht dat u aandelenfinanciering verstrekt. Hoeveel aandelenfinanciering u kunt bieden in verhouding tot het bedrag dat u probeert te lenen, is de basis van de verhouding schuld / eigen vermogen (ook wel hefboom genoemd), een belangrijke overweging voor potentiële kredietverstrekkers.

Wat is het grote verschil tussen financiering met vreemd en eigen vermogen? Met aandelenfinanciering moet u een deel van het eigendom van uw bedrijf opgeven in ruil voor het geld dat de belegger of investeerders in uw bedrijf steken.

Is financiering met vreemd vermogen of aandelen het beste wanneer u een klein bedrijf start?

De meest voorkomende financieringsbronnen voor kleine bedrijven

Je hebt het al geraden; de meeste nieuwe kleine bedrijven zijn zelf gefinancierd. De volgende meest voorkomende bronnen van financiering van startup-bedrijven zijn familie en vrienden. Lees meer over deze en andere opties voor het financieren van een nieuw bedrijf in 8 Sources of Business Start Up Money.

Small Business Grants

Veel mensen die kleine bedrijven beginnen, gaan ervan uit dat ze een overheidssubsidie ​​kunnen krijgen om het geld te geven dat ze nodig hebben voor hun startup-plan, maar subsidies voor kleine bedrijven zijn niet een haalbare optie voor startup bedrijfsfinanciering voor de meeste kleine bedrijven in Canada. De waarheid over Small Business Grants in Canada legt uit waarom - en geeft specifieke informatie over enkele van de kleine bedrijfssubsidies die beschikbaar zijn voor kleine bedrijven.

Toch zijn er enkele. Bekijk deze lijst met beschikbare Small Business Grants in Canada.

Niets op deze lijst voor jou? Lees 5 tips voor het vinden van Small Business Grants in Canada om uw zoekopdracht eenvoudiger te maken.

Small Business Loans in Canada

De meeste kleine bedrijven die geen eigen financiering hebben of niet worden gefinancierd door familie en / of vrienden, worden gefinancierd met leningen voor kleine bedrijven.

Kleine zakelijke leningen kunnen een bijzonder aantrekkelijke financieringsoptie voor kleine bedrijven zijn voor de financiering van een nieuw bedrijf, omdat de federale overheid programma's sponsort die het opstarten van bedrijven een prioriteit maken, zoals het Canada Small Business Financing Program. Meer informatie over deze en andere mogelijke leningbronnen in Waar kunt u leningen voor kleine bedrijven verkrijgen in Canada.

Tussen de leeftijd van 18 en 39? Futurpreneur Canada biedt financiering (en meer) voor aspirant-ondernemers. Zie Startup Financiering voor jonge ondernemers in Canada.

En als u $ 20.000 of minder nodig hebt om uw nieuwe bedrijf op gang te helpen, is een microlening misschien het antwoord; hier is een lijst van Canadese microleningen.

Als u een vrouw bent die een bedrijf start (en steeds meer vrouwen hun eigen bedrijf beginnen), wilt u zeker Small Business Loans voor vrouwen in Canada lezen, waarin programma's voor het lenen van kleine bedrijven worden gepresenteerd waarvoor alleen Canadese vrouwen in aanmerking komen.

Wanneer u nadenkt over het verkrijgen van een lening voor kleine bedrijven, komen de namen van traditionele banken en kredietverenigingen waarschijnlijk in uw op. Maar ze zijn niet de enige geldverstrekkers die er zijn. Hoe zit het met een particuliere geldverstrekker? presenteert een andere bron van financiering voor kleine bedrijven die u misschien wilt bekijken.

Ongeacht met welke geldschieter u te maken hebt, er zijn echter dingen die u kunt doen om uw kredietaanvraag aantrekkelijker te maken. Lees Hoe u een lening voor kleine bedrijven kunt krijgen om te leren hoe u uw kansen vergroot om de startende bedrijfsfinanciering te krijgen waarnaar u op zoek bent.

Angel Investors

Engelbeleggers zijn een andere bron van financiering voor kleine bedrijven die de moeite van het onderzoeken waard is voor veel kleine bedrijven. Heeft uw nieuwe kleine onderneming het potentieel voor een solide rendement? Dan zijn angel investors misschien geïnteresseerd in het verstrekken van startende bedrijfsfinanciering.

Lees meer over wat angel investeerders zoeken bij het kiezen van bedrijven om te investeren in Attracting Angel Investors. Lees dan 'Hoe vind ik een Angel Investor' tips voor het vinden van investeerders in angel voor uw bedrijf.

Terug naar> Stappen om een ​​bedrijf te starten


Video Van De Auteur: How trees talk to each other | Suzanne Simard

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Secrets to a Knockout Zakelijke presentatie

✔ - De voor- en nadelen van het starten van een dierenverzorgingsbedrijf

✔ - De formule voor een breakeven analyse


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!