Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Small Business Grants voor vrouwen

Bedrijfsbeurzen kunnen een alternatieve financieringsbron zijn


Zoals de meeste eigenaren van kleine bedrijven kunnen bevestigen, is gebrek aan beschikbare financiering meestal de grootste belemmering voor het starten of uitbreiden van een bedrijf. Zelfs als ze worden gepresenteerd met een duidelijke visie en een solide businessplan, zijn financiële instellingen terughoudend in het verstrekken van leningen aan kleine bedrijven. Bovendien worden vrouwelijke ondernemers geconfronteerd met nog grotere financieringsbarrières dan mannen - minder dan 20 procent van leningen aan kleine bedrijven gaat naar vrouwen. Gelukkig zijn er enkele organisaties die subsidies voor kleine bedrijven aanbieden als een alternatieve bron van zakelijke financiering voor vrouwen.

De Cartier Women's Initiative Awards

Al meer dan een decennium bieden de Cartier Women's Initiative Awards financiering en zakelijke mentoring aan vrouwelijke ondernemers over de hele wereld. Van de Cartier-website:

"De Cartier Women's Initiative Awards is op zoek naar toegewijde vrouwelijke ondernemers die initiatieven leiden die in de komende jaren aanzienlijk kunnen groeien." Het is een unieke kans voor beginnende vrouwelijke ondernemers om hun bedrijven naar een hoger niveau te tillen. "

Om in aanmerking te komen moet een aanvrager zich in een vroege fase van de ontwikkeling (twee tot drie jaar oud) bezighouden met een bedrijf met winstoogmerk.

Er worden achttien finalisten gekozen, waarvan de top zes US $ 100.000 aan prijzengeld ontvangt. De overgebleven finalisten ontvangen US $ 30.000 aan prijzengeld.

Alle finalisten krijgen toegang tot één-op-één zakelijke mentoring, workshops voor ondernemers, kennissessies en netwerkevenementen.

Raadpleeg het aanvraagproces voor meer informatie.

FedEx Small Business Grant Contest (mannelijk of vrouwelijk)

FedEx heeft een jaarlijkse beurswedstrijd die de volgende prijzen biedt aan de winnende aanvragers van kleine bedrijven:

 • Hoofdprijs van $ 25.000 (1 winnaar)
 • Zilveren prijs van $ 15.000 (1 winnaar)
 • Bronprijs $ 7.500 (8 winnaars)

Elke winnaar ontvangt ook een contante waarde in de print- en zakelijke services van FedEx.

Om in aanmerking te komen, moeten aanvragende bedrijven tussen één en 99 werknemers hebben en een goede reputatie hebben. Franchises en direct-seller-bedrijven komen niet in aanmerking.

Om mee te doen moet je het volgende opgeven:

 1. Een kort zakelijk profiel
 2. Foto's en een bedrijfslogo
 3. Een video van een minuut met "elevator pitch"

Nadat je bent binnengekomen, kun je stemmen van fans werven om je winstkansen te vergroten.

Grants.gov

Grants.gov is een uitgebreide database van beschikbare subsidies van verschillende federale overheidsinstellingen. U kunt beschikbare beurzen zoeken aan de hand van verschillende criteria, registreren en online solliciteren.

Elke beurs heeft specifieke deelnamevereisten. Sommige zijn bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor nationale of lokale overheden of voor non-profitorganisaties. Om de zoekresultaten te verfijnen, kunt u subsidies voor kleine bedrijven invoeren als zoekcriteria. Zie Subsidiabiliteit voor algemene richtlijnen.

Veel staten en gemeenten hebben ook subsidieprogramma's voor kleine bedrijven. Deze zijn vaak gericht op specifieke sectoren zoals toerisme, landbouw, technologie of onderzoek en ontwikkeling. Sommige subsidies omvatten het matchen van een gelijkwaardige investering van het bedrijf, of vereisen het creëren van een bepaald aantal banen. Zoek op het web naar beschikbare subsidies in uw staat of gemeente.

Het Eileen Fisher Grant-programma

Het Eileen Fisher Women-Owned Business Grant Program verleent $ 100.000 per jaar aan subsidies voor maximaal tien bedrijven in eigendom van vrouwen. In aanmerking komende aanvragers moeten:

 • Zijn in bedrijf voor ten minste drie jaar
 • Wees gegrond op het maken van een positieve sociale en ecologische impact

Zie toelichtingsprogramma-richtlijnen voor meer informatie en om toe te passen.

Small Business Innovation Research (man of vrouw)

Het Small Business Innovation Research (SIBR) -programma van de federale overheid verleent subsidiefinanciering aan kwalificerende kleine bedrijven die zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling (O & O) en die tot commercialisering leiden.

Financiering komt van een aantal federale agentschappen, waaronder de volgende:

 • Afdeling van landbouw
 • afdeling van Onderwijs
 • Ministerie van Energie
 • Nationaal instituut voor normen en technologie
 • nationale Oceanische en Atmosferische Administratie
 • Environmental Protection Agency
 • National Aeronautics and Space Administration
 • National Science Foundation
 • en anderen

Elk agentschap wijst specifieke onderwerpen van O & O-interesse aan en kleine bedrijven worden uitgenodigd om voorstellen in te dienen en om te strijden om financiering. Als u gelooft dat u een geavanceerd bedrijfsidee hebt die verhandelbaar is, komt uw bedrijf mogelijk in aanmerking voor een Small Business Innovation Research-subsidie ​​van maximaal $ 150.000 over een periode van zes maanden om te helpen met de beginfase van ontwikkeling.

Als aan de doelen van de eerste fase wordt voldaan, kom je mogelijk in aanmerking voor maximaal $ 1 miljoen extra subsidies in de komende twee jaar om het wetenschappelijke, technische en commerciële potentieel van het project verder te ontwikkelen. Zie de Small Business Innovation Research (SIBR) -website voor meer informatie.

Tips voor het schrijven van subsidieaanvragen

Vanwege de grote vraag is de concurrentie voor subsidies voor kleine bedrijven hevig en is het aanvraagproces vaak belastend en tijdrovend. Het aanvragen van een beurs is normaal gesproken een eenmalig proces en vereist meer dan alleen een geweldig zakelijk idee. Om de beste kans van slagen te hebben moet een subsidieaanvraag het volgende doen:

 • Op maat worden gemaakt om aan de specifieke vereisten van de subsidie ​​te voldoen
 • Maak duidelijk uw bedrijfsvisie duidelijk
 • Neem alle documentatie, afbeeldingen, videoclips enz. Op, zoals gevraagd door de concessieverlener
 • Professioneel geschreven, georganiseerd en gepresenteerd worden. Als schrijven niet jouw sterke punt is, vraag dan om hulp van iemand met uitstekende schrijfvaardigheid, bij voorkeur met eerdere ervaring met het schrijven van subsidieaanvragen. Als afbeeldingen, logo's of videoclips vereist zijn, moeten deze ook professioneel worden geproduceerd.

Zie ook:

 • Meer informatie over schuldfinanciering
 • Equity Financing
 • Hoe zit het met een particuliere geldverstrekker?
 • Hoe vindt u kleine bedrijven Start geld?


Video Van De Auteur: What makes a good life? Lessons from the longest study on happiness | Robert Waldinger

Gerelateerde Artikelen:

✔ - GST / HST-informatie voor Canadese bedrijven

✔ - Hoe een zinvolle missieverklaring te schrijven

✔ - Een Google-site voor uw bedrijf maken (Google Business Apps)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!