Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Small Office Home Office - SOHO

SOHO's zijn de meest verschillende soorten bedrijven


Definitie:

SOHO is een afkorting van Small Office Home Office, een term die wordt gebruikt om kleine bedrijven te onderscheiden van middelgrote en grote bedrijven. Technisch gezien hebben SOHO-bedrijven nul tot tien werknemers, hoewel veel van hen eenpersoonswinkels zijn. (Zie SME voor meer informatie over bedrijfsdefinities naar omvang.)

Veel Small Office-thuiskantoren zijn eigenlijk thuisgebaseerde bedrijven, waar het 'thuiskantoor' in het kantoorkantoor van een klein kantoor vandaan komt. (In de VS is het aandeel van thuiswerkende bedrijven het afgelopen decennium relatief constant gebleven, bij ongeveer 50% van alle bedrijven. Meer specifiek, 60,1% van alle bedrijven zonder betaalde werknemers zijn thuisgebaseerd, evenals 23,3%. % kleine werkgeversbedrijven en 0,3% van grote werkgeversbedrijven.

Volgens de Amerikaanse Small Business Administration zijn de kleine bedrijven in deze bedrijfstakken waarschijnlijk eerder thuisgebaseerd:

  • Informatie (70,0%) - typische SOHO-voorbeelden zijn onder meer schrijvers, web / grafische ontwerpers, softwareontwikkelaars, systeemanalisten enz. Die op afstand via internet kunnen werken
  • Bouw (68,2%) - mensen die op contractbasis werken in de bouwsector, zoals loodgieters, elektriciens, timmerlieden, tegelzetters, metselaars, enz. Die de meeste gereedschappen van de handel in vrachtwagens of bestelwagens kunnen vervoeren en niet nodig hebben een kantoor
  • Professionele, wetenschappelijke en technische diensten (65,3%) - SOHO-voorbeelden omvatten consultants / specialisten in verschillende sectoren, waaronder accountants, advocaten, ingenieurs, enz.

Maar de term SOHO heeft een breder bereik; het omvat iedereen die in een klein kantoor werkt, of het nu als werkgever of werknemer is. Volgens fundera werken vanaf 2017 meer dan 3,7 miljoen werknemers in de VS minstens de helft van de tijd van huis, wat 2,8% is van het volledige Amerikaanse personeelsbestand. En het aantal vaste telewerkers is sinds 2005 met meer dan 100% toegenomen en wint snel aan populariteit.

Of dergelijke kleine bedrijven zichzelf als SOHO's noemen of niet, marketeers zeker. De opkomst van kleine kantoorkantoren heeft geleid tot een overeenkomstige toename van goederen en diensten die specifiek zijn ontworpen voor de klein kantoor thuiskantoor markt, zoals multifunctionele printers en kantoor aan huis bureaus.

Small Office Home Office Uitlopers

SOHO-bedrijven zijn enorm gegroeid met de opkomst van technologieën zoals cloud computing en mobiele apparaten waarmee thuiswerkers overal ter wereld toegang hebben tot bedrijfsinformatie via internet. Een toenemend aantal zijn virtuele bedrijven, bedrijven zonder fysieke panden.

Veel professionals, waaronder advocaten, reisbureaus, accountants, boekhouders en financiële adviseurs, runnen nu SOHO-bedrijven. De toename van consultingbedrijven in de afgelopen decennia heeft ook geleid tot een toename van SOHO-bedrijven. Er zijn nieuwe soorten bedrijven gecreëerd die volledig zijn gebaseerd op het Small Office Home Office-model, zoals virtuele assistenten.

Het aantal kleine kantoren aan huiskantoren moet gestaag toenemen naarmate steeds meer bedrijven telewerken omarmen; 50% van de Amerikaanse beroepsbevolking heeft een baan die compatibel is met ten minste gedeeltelijk telewerken en ongeveer 20-25% van het aantal telewerken van het personeel op een bepaalde frequentie (GlobalWorkplaceAnalytics.com).

Coworking is een andere uitloper van het toenemende aantal SOHO-bedrijven. Het kan niet alleen goedkoper zijn dan het hebben van een eigen kantoorruimte, maar ook zelfstandigen meer kansen bieden om te netwerken en ideeën uit te wisselen die ze in hun individuele kantoorruimte zouden krijgen.

Waarom bedienen mensen SOHO's?

Volgens de statistieken is de levensstijl de belangrijkste reden waarom mensen vanuit huis of in kleine kantoren willen werken:

  • Minder woon-werkverkeer - Mensen die SOHO-bedrijven runnen, hoeven over het algemeen niet elke dag uren naar het werk te reizen. Naast het feit dat u geen tijd in het verkeer doorbrengt, kunt u besparen op voertuig- of openbaarvervoerkosten, maar ook op minder kosten voor stomen, kinderopvang, etc. Er is ook minder effect op het milieu (thuis werken is een geweldige manier om groen voor uw bedrijf).
  • Meer tijd voor de familie - Werken vanuit huis of op een klein kantoor stelt mensen in staat meer tijd door te brengen met hun familie, huisdieren en vrienden. Een thuiskantoorarrangement is bijzonder voordelig voor thuisblijvers, mits er flexibiliteit is in de werkuren.

  • Minder afleiding en minder stress - Werken in een druk kantoor kan erg stressvol zijn, vooral omdat de meeste grote bedrijven al lang het concept van individuele kantoren voor werknemers hebben verlaten en het concept "ligboxenbedrijf" hebben omarmd, vanwege de kleine werkruimte, de afwezigheid van natuurlijk licht en gebrek aan privacy vinden veel mensen beperkend en deprimerend. Studies hebben aangetoond dat celpersoneel het meest ontevreden is over hun werkomgeving, gevolgd door mensen die in een open "bullpen" -sfeer werken. Loeiende kantoren kunnen erg afleidend werken voor mensen die zich moeten concentreren op taken met minimale onderbreking.

  • Comfort - Werken vanuit huis is veel comfortabeler dan werken op een hoofdkantoor. Als je besluit dat je de hele ochtend wilt opstaan ​​en in je huisjas of pyjama wilt werken, kan dat. Als u besluit dat u naar muziek wilt luisteren, kunt u dit doen zonder iemand anders te storen. In uw eigen huis of privékantoor heeft u de vrijheid om uw kantooromgeving precies zo in te richten als u wilt, in plaats van te moeten voldoen aan de cookie-cutterstandaarden van een bedrijf voor alles van kantoormeubilair tot het generieke merk koffie dat wordt gebruikt in het kantoor koffiezetapparaat. Uw keuze aan bureau, computer, monitor en andere kantoorapparatuur kan de uwe zijn.

  • Je eigen baas zijn - Werken vanuit huis geeft u een zekere mate van onafhankelijkheid, zelfs als u een werknemer bent. Als je tijdens de werkdag sociale media wilt inhalen, kun je dat doen zonder het gevoel te hebben dat iemand over je schouder kijkt.
  • Verbeterde gezondheid en welzijn - Degenen die in een klein kantoor / thuiskantoor werken, hebben een betere balans tussen werk en privé en zijn vaak gelukkiger en productiever dan degenen die de hele dag op een kantoor werken. Minder stress, meer flexibiliteit en meer tijd voor familie, vrienden en lichaamsbeweging dragen bij aan een gezondere levensstijl.

Het runnen van uw bedrijf als een SOHO kan echter ook aanzienlijke kostenbesparingen met zich meebrengen.

Zie voor meer informatie:

Voordat u een thuisbedrijf start

Hoe een eigen bedrijf te starten dat zal slagen

6 Home Based Business Belastingaftrekken die u niet wilt missen


Video Van De Auteur: CITY SOHO - Small Office Home Office - Cebu Condotel

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe te stoppen met het doden van uw kleine onderneming

✔ - Hoe specifieke doelen te stellen om zakelijk succes te verbeteren

✔ - Hoe u een Personal Training Business vanuit huis start


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!