Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Small Scale Logging Business Ideas


Soms is alles wat nodig is een beetje creativiteit en de bereidheid om buiten de gebaande paden te denken om een ​​nieuwe plek te vinden in een anders zo drukke sector. Als u een klein of tweepersoonshandelbedrijf wilt starten, overweeg dan deze aanpak.

Er zijn miljoenen plankenpoten met goed hout die elke dag door de grote houtzagerijen en houtkapbedrijven worden gepasseerd. Het is een geweldige kans voor u als klein houtkapbedrijf. Je kunt in een kleine bospartij gaan en hout oogsten omdat je niet alle overheadkosten hebt die de grote jongens doen.

 • 01

  Paarden en een draagbare zagerij

  Paardenregistratie, Bulkley Valley, British Columbia, Canada.

  Met een draagbare houtzagerij en een team van paarden, kunt u uw niche uitsnijden. Dit is wat je moet doen. Adverteer jezelf als een milieuvriendelijk houtkapbedrijf. Laat mensen weten dat u zich aanmeldt bij paarden die een logboek vormen met een lage milieu-impact.

 • 02

  Selecteer Snijden

  Paardenregistratie, Bulkley Valley, British Columbia, Canada.

  Vertel hen dat je naar hun bos gaat en een paar uitgezochte bomen knipt. Dan gooi je ze weg met je team van paarden en doe je zo min mogelijk schade. Zodra de boomstammen op de overloop staan, stelt u uw kleine draagbare zagerij in en snijdt u de boomstammen ter plaatse in timmerhout. U kunt de landeigenaar laten weten dat dit een betere manier is om dingen te doen, omdat u brandstof bespaart door alleen het gebruikte materiaal weg te slepen.

 • 03

  Bespaar brandstof, laat het afval achter

  Een stapel plaathout.

  Alle schors, zaagsel en zaagsel kunnen hier in het bos ontbonden worden. Wanneer organisch materiaal teruggaat in de bodem, is het gunstig voor het hele ecosysteem. Als bijkomend voordeel heb je de kans verkleind om schadelijke insecten te verspreiden, zoals de Emerald Ash Borer. De Ash Borer bevindt zich in de buitenste lagen van de Ash-boom net onder de schors. Dat alles zal op uw afvalstapel achterblijven op de site.

 • 04

  Bied Forest Management Services aan

  Duitsland, Muehlenbach, logger en paard aan het werk in het bos

  U kunt uw bedrijf ook promoten als een bosbeheerdienst. Je kunt aanbieden om naar binnen te gaan en dode en zieke bomen weg te snijden, om een ​​gezonder bos te promoten. Je kunt Elms snijden die getroffen zijn door de Hollandse iepenziekte of eiken die gedecimeerd zijn door eikenverwelking, en zelfs de eerder genoemde Ash-bomen die zijn gedood door de Emerald Ash Borer. Wees niet verbaasd als landeigenaren je deze bomen gratis laten oogsten of zelfs betalen om ze van hun eigendom af te nemen!

 • 05

  Marketing groen

  Logger die een kar van hout laadt.

  Je kunt je vervolgens omdraaien en deze bosproducten als een groen alternatief product op de markt brengen. De algemene bevolking maakt zich zorgen om de omgeving van onze planeet. Mensen betalen meer voor hout dat milieuvriendelijk is omdat ze begrijpen dat het meer tijd en energie kost om bomen op deze manier te oogsten. Het is de moeite waard voor uw klanten om een ​​product te hebben waar zij zich goed kunnen voelen. Je kunt er zeker van zijn dat ze hun vrienden over je vertellen.


 • Video Van De Auteur: Business idea. Supermachines for firewood logging on an industrial scale

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Business Budget Definitie en Voorbeeld

  ✔ - Tips voor het plannen van belastingplanning voor het einde van het jaar

  ✔ - De beste diavoorstellingsmakers van 2019


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!