Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Stumped door Tough Trivia Contest vragen? Hier leest u antwoorden


Trivia-wedstrijden zijn giveaways waarbij deelnemers vragen krijgen en de winnaars worden getrokken uit alle mensen die de juiste antwoorden hebben gekregen. Soms zijn de antwoorden duidelijk, maar er zijn ook enkele echte hersenkrakers. Wat goed nieuws voor je zou kunnen zijn. Hoe moeilijker de vragen zijn, hoe hoger je winkansen als je ze kunt oplossen, omdat veel van je andere nieuwkomers fouten gaan maken en gediskwalificeerd worden om te winnen.

Maar wat als u het antwoord niet weet? Gelukkig biedt internet ons vele manieren om onze kennis uit te breiden en de oplossingen te vinden. Hier zijn vijf manieren om antwoorden te vinden op zelfs de moeilijkste trivia-vragen.

 • 01

  Vind Trivia-antwoorden op de website van de wedstrijdsponsor

  Man op zoek naar een trivia antwoord op een website.

  Veel trivia-vragen zijn bedoeld om nieuwkomers aan te moedigen een kijkje te nemen op de website van de wedstrijdsponsor. Sommige wedstrijden bieden links naar specifieke pagina's om deelnemers te helpen de antwoorden te vinden die ze nodig hebben, terwijl andere wedstrijden subtieler zijn.

  In deze gevallen kan het rechtstreeks naar de website van de sponsor gaan, u tijd besparen en op zoek naar het antwoord via alternatieve methoden.

  Een paar minuten besteden aan het lezen van de informatie op de website van de wedstrijd kan u helpen om het antwoord te vinden en zal op zijn minst door de sponsor zeer gewaardeerd worden.

 • 02

  Vraag je Sweepstakes Club om te pitchen

  Foto van een sweepstakes club die trivia antwoorden bespreekt.

  Twee hoofden zijn beter dan een als het gaat om het kraken van trivia-wedstrijden, en je sweepstakes-club kan je voorzien van een groep enthousiaste helpers.

  Voer uw moeilijke trivia-vragen op tijdens uw volgende vergadering en kijk of een van de andere leden de antwoorden kent of kan vinden. Het is een win-win voor iedereen wanneer uw medeclubleden iets leren over een nieuwe weggeefactie en u bent niet gediskwalificeerd voor de wedstrijd vanwege een verkeerd antwoord.

  Door samen te werken om lastige vragen op te lossen, kunt u al uw kansen om te winnen verbeteren.

 • 03

  Gebruik een internetzoekmachine om Trivia-antwoorden op te sporen

  Vergrootglas, zoeken op internet

  Als ik geen antwoord weet van een trivia-wedstrijd, is de eerste tool waar ik gebruik van maak Google of een andere internetzoekmachine. Het internet is een enorme schat aan kennis, en je kunt alles vinden, van informatie over wat er gebeurde op populaire tv-shows tot historische feiten.

  Dus als uw wedstrijd u algemene trivia-vragen stelt, is het antwoord meestal snel te vinden met een eenvoudige zoekopdracht.

  Als u problemen ondervindt bij het online vinden van uw antwoorden, raadpleegt u de eenvoudige webtutetips van internet-expert Wendy Boswell.

 • 04

  Bezoek online Sweepstakes-sites en fora

  Online forums kunnen u helpen trivia-antwoorden te vinden

  Afbeelding (c) Bubaone / Getty Images

  Veel online sweepstakes-directory's en online forums zijn een goede plek om trivia-vragen te zoeken. Veel sites met trivia-wedstrijden bevatten ook antwoorden op de vragen. Als dat niet lukt, kunnen andere deelnemers tips delen over waar ze naar de antwoorden moeten zoeken.

  Social media is een andere goede plek om mensen te zoeken die mogelijk zijn binnengekomen en de antwoorden kennen. Bekijk sweepstakesgroepen op Facebook of Twitter voor antwoorden of voor plaatsen waar je om hulp kunt vragen.

 • 05

  Kunt u het antwoord nog steeds niet vinden? Vraag een expert

  Beeld van een wiskundedeskundige

  Sommige vragen kunnen alleen worden beantwoord door mensen die het echt weten. Als u het antwoord op een trivia-vraag niet kunt vinden, moet u mogelijk een expert vragen. Gelukkig is het tegenwoordig gemakkelijk en zelfs gratis om contact op te nemen met een expert over bijna elk onderwerp. Er zijn veel verschillende referentiesites online, sommige gericht op specifieke onderwerpen zoals medicijnen of kinderopvang, en andere die algemener zijn.

  Door uw vraag op een service zoals Yahoo Answers, Quora of andere referentiesites van experts te plaatsen, kunt u snel en eenvoudig de trivia-antwoorden krijgen die u nodig hebt.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - 14 Lucky Charms om je te motiveren en te inspireren

  ✔ - Family Media - Ultimate Stroller Giveaway (Verlopen)

  ✔ - Linksoul - Wardrobe Sweepstakes (Verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!