Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Verzend Sweepstakes om toegevoegd te worden aan de Sweepstakes-listings van The Balance


Hoe Sweepstakes toevoegen aan de Sweepstakes-aanbiedingen van The Balance

Als je op de hoogte bent van een aantrekkelijke weggeefactie die je wilt delen met de wedstrijd Wedstrijden van The Balance Everyday, of als je een bedrijf bent dat een weggevertje gebruikt dat je graag aan de lijst wilt toevoegen, gebruik dan dit formulier om ons alles te vertellen over het:

Stuur Sweepstakes naar Sandra Grauschopf

Houd er rekening mee dat alle inzendingen kunnen worden gecontroleerd en bewerkt. Niet alle sweepstakes die via dit formulier worden ingediend, worden toegevoegd aan de Sweepstakes-lijst van The Balance Everyday.

Hoe u de beste kansen krijgt om uw giveaway toegevoegd te krijgen

Sandra Grauschopf vermeldt niet alle beschikbare weggeefacties op internet. In plaats daarvan geeft ze een selectie van de beste en meest betrouwbare weggeefacties in een groot aantal categorieën.

Hier zijn enkele soorten sweepstakes die weinig kans hebben om te worden toegevoegd:

  1. Sweepstakes met lage prijzen. Er is niets mis met het weggeven van kleine prijzen. In feite zijn veel kleinere weggeefacties zeer aantrekkelijk, met grote kansen. Maar er zijn tal van sweepstakes-mappen die een overzicht geven van alle beschikbare weggeefacties. Sandra zoekt vooral aantrekkelijke prijzen om toe te voegen aan de aanbiedingen.
  2. Sweepstakes zonder duidelijke regels. Regels zijn een contract tussen het bedrijf dat de sweepstakes sponsort en de deelnemer. Zonder hen missen nieuwkomers belangrijke informatie, zoals details over de prijs, wie de give-away sponsort, hoe vaak ze legitiem kunnen deelnemen, wanneer de winnaar wordt aangekondigd en meer. Ontbrekende regels maken het onwaarschijnlijk dat er een weggeefactie zal worden toegevoegd.
  1. Sweepstakes zonder een privacybeleid. Het privacybeleid laat nieuwkomers weten wat er zal gebeuren met de informatie die ze indienen. Sandra raadt je niet aan sweepstakes in te voeren zonder ervoor te zorgen dat ze een goed privacybeleid hebben en ze doet haar best om geen sweepstakes zonder hen te promoten.
  2. Sweepstakes met een zeer korte inreisperiode. Een snellopende weggeefactie kan heel leuk zijn om mee te doen, maar het komt zelden voor dat we prijsvragen toevoegen aan onze aanbiedingen met een korte houdbaarheid. Sandra's About Sweepstakes Facebook-pagina zou een betere plaats zijn om dat soort weggeefacties te posten.
  1. Wedstrijden die een vergoeding vragen om binnen te komen. In Amerika is het legaal om een ​​vergoeding in rekening te brengen voor het invoeren van beoordeelde wedstrijden (maar niet voor sweepstakes). We vermelden echter alleen gratis weggeefacties op The Balance.

Melding als Sweepstakes zijn toegevoegd

Helaas ontvangen we te veel inzendingen van sweepstakes om individueel op elke persoon te kunnen reageren. We stellen het op prijs dat we horen over alle nieuwe weggeefacties! Je kunt de nieuwe Sweepstakes-lijst bekijken om te zien of de giveaways die je hebt ingezonden, zijn toegevoegd.

Adverteren op About.com Wedstrijden

Sandra Grauschopf brengt geen geld in rekening (of accepteert) voor het vermelden van weggeefacties. Als u wilt adverteren op de site, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de afdeling Reclame van Everyday.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Een interview met HGTV Dream Home Winnaar Don Cruz

✔ - Hoe Nobelprijswinnaars voor de Vredesprijs genomineerd en gekozen worden

✔ - 11 Vrolijke, springkastele liedjes over geluk die je zullen winnen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!