Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Succesprofiel: Debbie Wiener Designing Solutions

Het verhaal van Debbie Wiener over het verlaten van bedrijfs-Amerika om Home Design Business te starten


Debbie Wiener is al meer dan 15 jaar dé expert voor het ontwerpen van huisdiervriendelijke en gezinsvriendelijke huisstijlen. Haar doel is om ouders, dierenliefhebbers, partners en echtgenoten te helpen een slobbestendig leven te leiden. Debbie is de auteur van Slobproof !: Real-Life ontwerpoplossings en heeft een tweede boek in de maak. Ze heeft ook haar eigen meubellijn: Slobproof! met Crypton.

Debbie was te zien in de LA Times, USA Today, The Washington Post, Good Housekeeping, Washington Home and Garden, Home Magazine, Forbes.com, Ondernemer en diende als de Design Editor voor Dog Fancy Magazine. Ze is verschenen op de WBAL Morning Show, Martha Stewart Living op Sirius Radio en Tell Me More van NPR.

Hoe bent u begonnen met uw eigen bedrijf?

Ik begon mijn eigen bedrijf uit wanhoop. Ik werkte op het gebied van chemische regulering, maar stopte om een ​​gezin te stichten. Met twee kinderen op sleeptouw, was ik op een dag in een K-Mart aan het winkelen en mijn creditcard werd geweigerd! We hadden meer geld nodig! Net als Scarlett O'Hara heb ik mijn familie gezworen dat ik nooit zou toestaan ​​dat dit opnieuw zou gebeuren en overging tot het zoeken naar werk. Toen ik in mijn vakgebied geen werk kon vinden dat paste in mijn mama-schema en ik niet 5 dagen per week op reis was, besloot ik mijn eigen baas te zijn en mijn eigen uren in te stellen.

Ik wist dat het niet in de chemische industrie zou werken, dus nam ik een sprong van vertrouwen. Met een beetje goede smaak, wat ervaring met het verfraaien van mijn eigen huis, mijn gezond verstand en een heleboel chutzpah, begon ik met het ontwerpen van oplossingen. (Dit is de korte versie) Nu zijn we een van de beste bedrijven in het gebied Wash, DC.

Welke stappen hebt u genomen om te beginnen?

Ik heb geen ontwerpachtergrond en geen bedrijfsopleiding, maar ik vertrouwde op wat mijn gezond verstand me vertelde. Ik adverteerde goedkoop in high-end buurtnieuwsbrieven omdat geen enkele andere ontwerper dat deed en omdat ik wist dat dat het enige is dat iedereen leest... ze willen weten wat er om de hoek gebeurt. De advertenties werkten. Ik heb tipsheets geschreven van 'Hoe bekleding kopen' in 'Hoe je verfraaiende randen en muurtjes kunt bijwerken' en ik stuurde ze naar de overwerkt Home Editors die de Home-sectie moesten invullen. Ik sprak in kleine vrouwengroepen, leidde rondleidingen in het Design Center en in feite heb ik het nagebootst tot ik het maakte... lerende wat ik moest weten wanneer ik het moest weten, zodat ik het werk kon doen.

Nu, jaren later, is het instinctief en ik weet of ik het kan doen, dat geldt ook voor anderen en daarom ben ik mijn bedrijf aan het franchisen.

Wat was je grootste uitdaging?

Mijn grootste uitdaging blijft het vinden van een balans tussen werk en privéleven. Kortom, er is geen scheiding. Waar ik ook ben, ik denk altijd aan het werk, controleer altijd e-mails, denk altijd na. Ik heb een staf, maar de bok stopt bij mij en dat laat me nooit rusten. Mijn familie klagen bij gelegenheid. Aan de positieve kant, ik breng vaak de hele dag door aan mijn bureau in mijn pyjama. En het kan me niet schelen wie mij ziet!

Wat is je grootste succes?
Mijn grootste succes was om van een idee een uitvinding te maken: de Slobproof! Verf Pen. Mijn eigen familie inspireerde me - het zijn slobberen en ze hebben alles in ons huis vernietigd, vooral de muren en bekleding. Elke dag leek de foyer op een gevechtszone nadat de kinderen thuiskwamen met het gooien van rugzakken en het afstoppen van schoenen. De muren waren vol sporen, verf en rommel ontbraken. Ik was wanhopig op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om de verf er fris en nieuw uit te laten zien, dus bedacht ik de verfpen.

En de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

Wat weet je nu, dat je wou dat je wist toen je begon?

Nu, terugkijkend, zou ik willen dat ik dit eerder had gedaan. Als ik had geweten hoeveel ik graag zou willen werken vanuit huis, mijn uren zou beheersen en mijn bedrijf wilde bouwen vanuit familieinspiratie, dan had ik dit veel eerder gedaan. Het spijt me dat ik heb gewacht.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Voors en tegens van het starten van een Dog Treat Bakery Business

✔ - Hoe Vision Boards kunnen en niet werken

✔ - Een onjuiste 1099-MISC repareren


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!