Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Succesvolle Women Food Inventors & Business Innovators


Ontdek enkele gepassioneerde, briljante uitvinders van voedingsmiddelen en zakelijke leiders - die toevallig ook vrouwen zijn.

Zijn / waren deze vrouwen gewoon innovatief en bekwaam of heeft gender iets te maken met hun talent en succes? Lees verder en bekijk welke eigenschappen en vaardigheden bij het succes van een bedrijf elk verhaal belicht.

 • 01

  Eetbaar biologisch afbreekbaar servies Uitgevonden door LOLIWARE

  LOLIWARE eetbare composteerbare servies en bekers

  Leigh Ann Tucker en Chelsea Briganti maken productontwerpgeschiedenis met hun eetbare borden en bekers. Tijdens de 2015 Expo West-beurs wonnen ze de NEXT Accelerator Natural Products Business School Pitch Slam. Toen investeerden Shark Tank-beleggers $ 600.000 voor een deel van het bedrijf.

  LOLIWARE begon toen de oprichters Chelsea Briganti en Leigh Ann Tucker in 2010 een Jell-O-competitie wonnen. De industriële ontwerpers experimenteerden met gelatine en ontdekten de doorschijnende, vormbare, eetbare en biologisch afbreekbare eigenschappen ervan.

  Realiseert gelatine's potentieel om een ​​eetbare beker te maken als een leuk, op smaak gebracht duurzaam alternatief voor wegwerpbekers. Ze hebben LOLIWARE gemaakt, met plantaardige gelatine voor zijn structurele aard, smaak en veganistische vriendelijkheid.

  Cups zijn slechts het begin voor deze creatieve uitvinders die de Amerikaanse geest van experiment en innovatie belichamen voor de oorzaak van een duurzamere planeet.

 • 02

  Chocolate Chip Cookies Uitgevonden door Ruth Graves Wakefield

  Het perfecte chocoladekoekje

  We zullen misschien nooit weten of Ruth Graves Wakefield expres de originele Toll House Chocolate Chip Cookie heeft uitgevonden (om iets anders te maken voor gasten die bij haar dineren) of per ongeluk (toen ze geen noten meer had). Maar ik ben er vrij zeker van dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat ze de meest geliefde Amerikaanse vrouw is die altijd eet.

  Het grote idee: Wakefield toonde een ongelooflijke chutzpah in samenwerking met Nestle om het koekjesrecept op de Nestle Chocolate Morsels-tas te krijgen. Let wel, dit was in de late jaren 1930. Geen realityshows. Geen incubators of coaches om haar te begeleiden. Niets minder dan inspirerend, om maar te zwijgen van het gelukkig maken van miljoenen Amerikaanse thuiskoks.

  Kranten herdrukten het recept en Nestle's nieuwe producten op basis van de receptspreiding. En, nou, de rest is geschiedenis.

 • 03

  Good For Your Teeth Lollipops Uitgevonden door Alina Morse

  Alina Morse of Zollipops tanden vriendelijke lolly's op Expo West

  Grote leiders laten dingen gebeuren met mastermind-groepen en een sterk team dat een idee tot leven kan brengen. Alina Morse lijkt een van die grote leiders te zijn.

  Dit jonge meisje uit Michigan werd geïnspireerd om een ​​betere lollipop te maken nadat een bankbediende haar een traditionele zoete zuiplap aanbood.

  Het grote idee: Met een ondernemende nieuwsgierigheid geërfd van haar vader, Tom Morse, stelde Alina een eenvoudige vraag: "Papa, waarom kunnen we niet een lolly maken die goed is voor je tanden?"

  Ja, waarom niet? Samen vonden ze de best mogelijke ingrediënten en experimenteerden ze met verschillende smaken om een ​​lolly te maken die een gezond pH-niveau levert aan de mond van de eter en de tanden schoon en fris achterlaat. Dat simpele idee en de vraag werd Zollipops®.

 • 04

  MacroLife Naturals Uitgevonden door Sylvia Ortiz

  Sylvia Ortiz, oprichter van MacroLife Naturals

  Sylvia Ortiz, CEO van MacroLife Naturals, is een voedings- en gezondheidsexpert, een ondernemer en een bekende fitnessgoeroe die verantwoordelijk is voor een aantal innovaties op het gebied van fitness en gezondheidsindustrie.

  Sylvia ontwikkelde en introduceerde Rebound Exercise, die geweldige kleine trampolines die je thuis kunt gebruiken voor aerobe oefeningen en Fit Fit You International, een fitness- en gezondheidsproductenbedrijf.

  Het grote idee: Haar Macro Greens en Macro Reds voedingssupplementen op basis van superfood zijn organische, veganistische, glutenvrije en rauwe poeders om zich te mengen in voedingsmiddelen of dranken. U vindt de melanges en aanverwante producten op Whole Foods Markets en andere kruideniers voor natuurvoeding.

  De zoon van Sylvia, die met haar werkt bij MacroLife, adviseert de UCLA Nursing School over natuurlijke medicamenten, een mooie blijk van steun voor de genezende kracht van superfoods.

 • 05

  Brownie Brittle Uitgevonden door Sheila G. Mains

  Sheila G's Brownie Bros

  Snacks gemaakt van brownieranden zullen de wereld niet redden. Maar ze zullen veel taillelijnen besparen.

  Het grote idee: Verander die extra knapperige rand van haar browniepartijen in een knapperige snack. Sheila's vonk van inspiratie evolueerde naar een lijn van brownie brosse snacks in chocolade-chips, mintchocolade-chips, gezouten karamel en toffee crunch-smaken, die wereldwijd in duizenden winkels worden verkocht.

  Wat begon als een nevenexperiment toen Sheila G. Main Brownies maakte voor goede restaurants en themaparken heeft een benijdenswaardig snacksucces bereikt - Weightwatchers.com noemde haar Brownie Brittle ™ "... de droom van de gezondheidsbewuste chocoholic komt uit."

  De lijn heeft talloze prijzen en editors gekregen, van publicaties variërend van Convenience Store-nieuws voor Fitness Magazine's die het een Healthy Food Award Sweet Treat noemden.

  Het succes van het succes van het vrouwvoedingsondernemer - met producten in duizenden winkels over de hele wereld - bewijst het aforisme dat iemands brownierandstekken de schat van een andere persoon zijn.

 • 06

  Zachte Amerikaanse geitenkaas gepionierd door Laura Chenel

  Harley Farms zachte chevre-kaas met bloemen en kruiden

  Vandaag kun je Trader Joe's binnenlopen en drie geitenkaascrostini scoren voor ongeveer $ 5. Toen ik op de universiteit zat, moesten we reizen boeken naar Frankrijk om de zachte, verse geitenkaas te vinden die we chevre noemen.

  Laura Chanel was een pionier in de Amerikaanse chevre-industrie op de klassieke manier dat zoveel door vrouwen gerunde geitenbedrijven die haar volgden: Het begon allemaal met een paar geiten. Zoals de ervaring van zoveel voedingsondernemers was, kwam haar grote doorbraak uit een vaste bestelling van Alice Waters in Chez Panisse in de vroege jaren 1980.

  Vanaf daar groeide het bedrijf naarmate Amerikanen van deze kaas hielden, net als chocoladeschilferkoekjes. Terwijl ze Laura Chenel Chevre in 2006 aan een Frans kaasbedrijf verkocht, leeft haar nalatenschap voort en zorgt distributiekracht voor chevaliefhebbers in het hele land.

 • Koffiebranderwerknemer die een cupping leidt

  Het is niet eetbaar, maar GoodFoodJobs.com heeft een revolutie teweeggebracht en vereenvoudigd hoe foodbedrijven, restaurants, duurzame boerderijen, kruideniers en organisaties voor voedselbehartiging zich verbinden met nieuwe werknemers die gepassioneerd zijn over de oorzaak van goed, schoon voedsel.

  Via vision, hard werk en input van de gemeenschap hebben Taylor Cocalis en Dorothy Taylor deze bloeiende zoekmachine voor het zoeken naar voedsel gebouwd, die toekomstige vrouwelijke voedingsondernemers zeker zal verbinden om meer goede bedrijven op te bouwen dan Good Food.

 • Vrouwen en voedselinnovatie gaan hand in hand

  Dit artikel belicht vrouwen die de weg hebben gebaand voor het bedenken of creëren van ongebruikelijke voedingsproducten. Vele duizenden meer hebben thuisgebaseerde en grote voedsel- en drankbedrijven gebouwd met vindingrijkheid, doorzettingsvermogen, visie en teamwork.

  Video Van De Auteur: How to save water in the agricultural sector - interview with inventor Pieter Hoff

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Leer hoe je een Speech Writer wordt

  ✔ - Hoe een restaurantnaam kiezen

  ✔ - Hoe word ik een freelance schrijver: voorbereidende stappen


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!