Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

SweepSheet: Sweepstakes nieuwsbriefrecensie


Als u meer tijd wilt besteden aan post-in-sweepstakes en minder tijd besteedt aan het zoeken naar nieuwe sweepstakes om in te voeren, is een nieuwsbrief zoals SweepSheet wellicht uw antwoord. SweepSheet is opgericht in 1990 door Sandy Gulliver en is sinds 2008 uitgegeven door Patti Osterheld. Het biedt veel manieren om te winnen voor een redelijke vergoeding.

Problemen worden om de andere week verzonden en abonnees kunnen ervoor kiezen om hun kopieën per e-mail te ontvangen (alleen verzonden naar Amerikaanse adressen) of online.

De nieuwsbrief richt zich op mail-in-sweepstakes en elke nieuwsbrief biedt meer dan drie dozijn nieuwe weggeefacties.

Elk nummer bevat een profiel van een 'sweepstakes-fanaat', hints en tips om abonnees te helpen succesvoller te zijn, trivia-antwoorden en meer. De nieuwsbrief richt zich op sweepstakes die open zijn in de Verenigde Staten, zodat alle abonnees er zeker van kunnen zijn dat ze verschillende sweeps hebben om binnen te komen. Sweepstakes met bijzonder hoge kansen om te winnen zijn gemarkeerd om leden te helpen met beperkte tijd of verzendkosten om efficiënter binnen te komen.

Om een ​​beter gevoel voor de nieuwsbrief te krijgen, kun je online een voorbeelduitgave bekijken.

Voor mensen die nog meer kansen willen winnen, vermeldt de SweepSheet-website ook andere soorten weggeefacties, waaronder online, lokale, blog-, tekst- en sociale media-sweepstakes voor abonnees.

SweepSheet's website: extra voordelen voor leden

Een abonnement op SweepSheet omvat niet alleen de nieuwsbrief zelf, maar ook toegang tot zones die alleen leden van de website zijn.

Functies die alleen voor leden zijn, omvatten de Conversation Corner, waar abonnees hints en adviezen kunnen uitwisselen en Patti's Hot Flashes, met sweepstakes met bijzonder spannende of hogere winstkansen.

De online sweepstakes-aanbiedingen bieden verschillende secties, waaronder:

  • Patti's Opvliegers: bevat bijzonder opwindende sweepstakes, weggeefacties die binnenkort eindigen en lokale sweepstakes. Deze sweepstakes hebben meestal veel betere kansen om te winnen dan grotere wedstrijden.
  • Website Sweepstakes: een overzicht van online sweepstakes per categorie met een aantal leuke functies, zoals een "nieuw" pictogram voor sweepstakes waar je nog niet eerder naar hebt gekeken.
  • Social Sweepstakes: een lijst van sweepstakes die worden uitgevoerd via sociale mediasites zoals Facebook, Twitter en Pinterest.
  • Alle Sweepstakes: toont je elke beschikbare weggeefactie.

De online sweepstakes-sectie biedt enkele leuke functies, zoals de mogelijkheid om de sweepstakes te sorteren in uw eigen lijsten.

De Conversation Corner is een online sweepstakes-forum waar je vrienden kunt maken, vragen kunt stellen en tips en adviezen kunt delen die je kunnen helpen meer prijzen te winnen.

Hoe krijg Sweepstakes een vermelding op SweepSheet?

SweepSheet heeft een staf van ongeveer 10 werknemers die sweepstakes vinden en verifiëren. Leden kunnen ook prijsvragen indienen ter overweging. Het lijkt er niet op dat SweepSheet betalingen van sponsors accepteert om hun giveaways extra promotie te geven.

Hoe lid te worden van SweepSheet

Om de functies van SweepSheet te kunnen gebruiken, moet u een betalende abonnee worden. Je kunt de huidige prijzen hier vinden. Op het moment van schrijven variëren de prijzen van een enkel online probleem voor $ 7,00 tot een jaarabonnementsprijs van $ 78 per jaar. Online prijzen variëren van $ 6 voor een enkel probleem tot $ 96 voor een lidmaatschap van twee jaar.

Als u besluit deel te nemen, kunt u betalen met een creditcard (Visa of Mastercard), per cheque of per postwissel.

Moet u zich abonneren op SweepSheet?

Naarmate meer en meer sweepstakes-mappen hun focus uitsluitend op online sweepstakes richten, is SweepSheet vooral aantrekkelijk voor mensen die graag per post sweepstakes invoeren. Maar hun online vermeldingen zijn ook waardevol, vooral de verzameling lokale weggeefacties.

Deelnemen aan SweepSheet kan het ook gemakkelijker maken om sweepstakes burn-out te verslaan. De redactie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de sweepstakes die ze opsommen accuraat zijn, en ze werken er hard aan om hun lezers te motiveren en het invoeren van meer plezier te maken.

Aan de andere kant bieden veel andere sweepstakes-directory's vergelijkbare services zonder een abonnement of lidmaatschapskosten in rekening te brengen.

Als u buiten de Verenigde Staten woont, is dit misschien niet de nieuwsbrief voor u.

De gedrukte versie van de nieuwsbrief wordt alleen naar Amerikaanse adressen verzonden en de sweepstakes zijn meestal alleen toegankelijk voor inwoners van de VS.

Is SweepSheet het geld waard? Als de nieuwsbrief u aanspreekt, kunt u zich altijd aanmelden voor een enkele nieuwsbrief om te zien of u het leuk vindt voordat u zich verbindt aan een langer abonnement.

Als je geïnteresseerd bent in andere gerenommeerde nieuwsbrieven over sweepstakes, bekijk dan eens TheBalance's review van Sweeping America.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe Sweepstakes in te voeren zonder Spammed te worden

✔ - Hoe Spot & Vermijd Fake Sweepstakes Check Scams

✔ - Pool and Spa - Win een gratis hot tub-sweepstakes (verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!