Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Sweepstakes Odds: Wat maakt een giveaway gemakkelijker om te winnen?


De beste sweepstakes die je kunt doen, zijn die met een goede kans om prijzen te winnen die je echt wilt ontvangen. Maar hoe kunt u mogelijk weten of een weggevertje gemakkelijker of moeilijker te winnen is als u niet kunt zien hoeveel andere mensen zijn binnengekomen? Het kunnen voorspellen van de lotgevallen van de sweepstakes helpt je te beslissen hoe je je inspanningen kunt concentreren, zodat ze vaker zullen worden beloond. Maar welke factoren maken giveaways gemakkelijker of moeilijker om te winnen?

Er zijn drie factoren die de kans op sweepstakes beïnvloeden. En als u de beste kansen wilt hebben om prijsvragen te winnen, zoekt u naar manieren om die factoren in uw voordeel om te zetten. Die drie factoren zijn:

 1. Hoeveel items u ontvangt
 2. Hoeveel andere mensen betreden de weggeefactie
 3. Hoeveel prijzen worden er toegekend?

Elk van deze factoren kan worden aangepast om uw winstkansen te maximaliseren.

Stimuleer uw winkans door elke dag meer vermeldingen te ontvangen

Hoe vaker je deelneemt, hoe hoger je kans om te winnen, zolang je maar voorzichtig bent om de regels voor ingangsfrequentie te volgen. (Je hebt helemaal geen kans om te winnen als je wordt gediskwalificeerd om vaker deel te nemen dan je mag.) Zelfs single-entry sweepstakes bieden soms extra kansen om te winnen, dus lees de regels aandachtig door voor kansen. U kunt het aantal inzendingen dat u ontvangt verbeteren door:

 • Sweepstakes sneller invoeren om de kansen te maximaliseren die je moet winnen in de tijd die je beschikbaar hebt.
 • Een sweepstakes-strategie maken om efficiënt binnen te komen en prioriteit te geven aan de weggeefacties die u het meeste wilt winnen.
 • Profiteren van verwijzingen naar sweepstakes.
 • De regels zorgvuldig lezen om te zien of de sponsor extra kansen biedt om te winnen door de wedstrijd op Twitter of Facebook te plaatsen, webinhoud te bekijken, in te schakelen voor het ontvangen van nieuwsbrieven of andere acties.
 • Een specifieke tijd reserveren om sweepstakes in te voeren en vervolgens elke dag invoeren.

Uw kansen verbeteren door te kijken naar hoeveel andere mensen er binnenkomen

In de lotgevallen van sweepstakes is competitie het aantal inzendingen van andere mensen. Op enkele uitzonderingen na ziet u niet het exacte aantal vermeldingen dat andere mensen hebben ingevoerd wanneer u invoert, maar u kunt raden welke weggeefacties wellicht gemakkelijker kunnen worden ingevoerd omdat de concurrentie niet zo zwaar is. Bijvoorbeeld:

 • Lokale sweepstakes die worden beperkt door een gebied zijn gemakkelijker te winnen dan nationale competities.
 • Sweepstakes beperkt door leeftijd, geslacht, industrie of andere criteria zijn gemakkelijker te winnen dan weggeefacties voor iedereen.
 • Sweepstakes die moeilijk of moeilijk in te voeren zijn, zijn gemakkelijker te winnen omdat minder mensen de tijd nemen om binnen te komen.
 • Creatieve wedstrijden hebben om dezelfde reden betere kansen dan willekeurige sweepstakes: ze nemen de tijd en moeite om binnen te komen.
 • Sweepstakes met korte instapperioden zijn gemakkelijker te winnen omdat minder mensen zullen horen dat ze kans maken om te winnen voordat het eindigt.
 • Sweepstakes met kleine prijzen zijn gemakkelijker te winnen omdat veel mensen niet de moeite nemen om deel te nemen.
 • Sweepstakes met prijzen die niet iedereen zou willen, zijn gemakkelijker te winnen omdat veel mensen niet geïnteresseerd genoeg zijn om mee te doen.
 • Sweepstakes die niet zwaar geadverteerd zijn, zijn gemakkelijker te winnen omdat minder mensen zullen horen over de kans om binnen te komen.
 • Giveaways met de gebruikelijke toegangsmethoden, zoals Twitter-sweepstakes, blogwedstrijden, e-mailinvoer, etc. zijn gemakkelijker te winnen omdat minder mensen deze invoermethoden gebruiken.

Door je inspanningen te concentreren op weggeefacties die andere mensen overslaan, kun je je kansen vergroten om een ​​prijs mee naar huis te nemen.

Je kansen verbeteren door je te richten op Sweepstakes met veel prijzen:

Deze is vrij eenvoudig. Hoe meer prijzen weggegeven worden, hoe meer kans je hebt om er één (of meer) te winnen. Sommige prijsvragen geven tienduizenden prijzen weg, en je kansen om weg te lopen met een van hen zijn torenhoog. Snel winnende sweepstakes zijn daarom vaak gemakkelijk te winnen en u kunt deze lijst met sweepstakes met veel prijzen bekijken.

Soms zijn zelfs moeilijk te winnen sweepstakes de moeite waard om binnen te komen

Het is logisch om de meeste van uw inspanningen op sweepstakes te richten met een goede winstkans. Maar betekent dit dat het niet de moeite waard is om te schieten op de grote prijzen zoals de HGTV Dream Home of andere echt smakelijke weggeefacties?

Natuurlijk niet. Een van de redenen om deel te nemen aan sweepstakes is om de kans te hebben om groot te winnen. De kunst is om die grote namen te verzilveren met meer winstgevende weggeefacties, zodat je regelmatig wint en sweepstakes burn-out vermijdt.


Video Van De Auteur: GESLOTEN SUPER WIN WEEK #5 • WIN VANS! & MIJN ZOMER OUTFITS DAARMEE • YARA MICHELS

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Top manieren om te winnen met publishers Clearing House

✔ - L. Rob Hubbard - Writers of the Future Contest

✔ - Hot Wheels - Chevy Camaro Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!