Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Belastingverminderingen voor startende bedrijven

De touwen leren


Eigenaren van kleine bedrijven staan ​​voor een moeilijke beslissing in de beginfase van het opzetten van een onderneming. Opstartkosten kunnen gemakkelijk worden omgezet in verzonken kosten, tenzij ze zijn opgenomen in de juiste plaats op de belastingformulieren van het bedrijf.

De IRS-belastingsecties begrijpen

Startende bedrijfskosten zijn anders dan de normale bedrijfskosten en moeten worden ingediend onder het juiste gedeelte van de belastingcode. Veel eigenaren van kleine bedrijven die hun eigen boekhouding en belastingaangifte doen, begrijpen de verschillende secties niet, dus dure fouten zijn heel gewoon. Het correct categoriseren van elk type uitgave en uitgaven is noodzakelijk om de belastingen van het bedrijf correct in te dienen.

De belastingcode lijkt vaak verwarrend en het kost tijd om te leren hoe u verschillende uitgaven en kapitaaluitgaven nauwkeurig kunt indelen. De meest gebruikelijke aftrekkingen voor bedrijven worden bijvoorbeeld gearchiveerd op grond van artikel 179 van de belastingcode. Deze items worden noodzakelijk geacht voor de normale bedrijfsvoering van het bedrijf. Opstartkosten zijn echter uitgesloten. Hier zijn enkele voorbeelden van aanloopkosten die in aanmerking komen voor een belastingaftrek op grond van artikel 162:

  1. Apparatuur die is aangeschaft voor normale, dagelijkse bewerkingen wordt onder deze sectie afgetrokken.
  2. Transportkosten zijn aftrekbaar onder deze sectie; Er zijn echter enkele beperkingen aan deze aftrek, die alleen van toepassing is op de kosten van het woon-werkverkeer tussen twee bedrijfslocaties.
  3. De aftrek voor thuiskantoor is beschikbaar onder dit gedeelte van de belastingcode.

Volgens de IRS moeten bedrijfsaftrekken voldoen aan hun definitie van zowel noodzakelijk als gewoon. Veel opstartkosten vallen niet in deze categorieën omdat deze kosten optreden nadat het bedrijf actief is. De meeste opstartkosten zijn nodig voor planning en voorbereiding, en ze kunnen duur zijn. Het kennen van het verschil tussen deze twee categorieën is essentieel voor nauwkeurige belastingaangifte. Aangezien opstartkosten door de IRS worden gedefinieerd als kapitaaluitgaven, kunnen deze artikelen niet worden afgetrokken op de manier die algemeen wordt begrepen door eigenaren van kleine bedrijven.

In plaats daarvan worden deze items afgetrokken via een proces dat amortisatie wordt genoemd.

Hier zijn enkele voorbeelden van opstartkosten die kunnen worden afgetrokken via verschillende afschrijvingsopties:

  1. Gekwalificeerd eigendom is onderworpen aan de regels voor afschrijvingen, waardoor het bedrijf de kosten van bedrijfseigendommen over een periode van meerdere jaren kan aftrekken. De precieze hoeveelheid tijd dat deze jaarlijkse aftrek van kracht wordt, hangt af van de methode van afschrijving. Hoewel ondernemers deze beslissing zelfstandig kunnen nemen, kunnen onze gekwalificeerde belastingadviseurs waardevolle inzichten verschaffen over de voor- en nadelen van elke methode.
  2. Kosten in verband met marktonderzoek en productanalyse komen in aanmerking voor deze belastingaftrek.

  1. Kosten in verband met onderzoek naar de potentiële locatie van de bedrijfssite komen in aanmerking voor deze belastingaftrek.

Andere beschikbare onttrekkingen

Andere aftrekkingen zijn beschikbaar voor startende ondernemingen, maar er kunnen bepaalde voorwaarden van toepassing zijn. Een populaire aftrek voor startende bedrijven is bijvoorbeeld alleen beschikbaar als de totale kosten van het starten van het bedrijf minder dan $ 50.000 bedragen. In dit geval is de totale beschikbare aftrek $ 5000, dus deze kan worden toegepast zolang het totale bedrag $ 55.000 of minder is. Op dit moment is geen van de aftrek beschikbaar. Als het totale bedrag van de opstartkosten bijvoorbeeld $ 52.000 is, komt het bedrijf in aanmerking voor een aftrek van $ 3.000.

Zoals altijd, overleg met een professionele accountant of belastingadviseur voordat u iets doet.


Video Van De Auteur: Wat is de taxshelter? Aelbrecht Van Damme | WinWinner.be

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe de 80/20 regel te verslaan in verkoopprestaties

✔ - Hoe om te gaan met niet-opgeëiste eigendommen

✔ - Beleid ten aanzien van claims versus beleid ten aanzien van incidenten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!