Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Teamwork.com (Teamwork PM) Beoordeling projectbeheer

Teamwork Projects is geweldig voor freelancers en kleine teams


Teamwork Projects (voorheen Teamwork Project Manager) is een web- en app-gebaseerde projectbeheersoftware voor freelancers en kleine teams aangeboden door Teamwork.com

Teamwork.com biedt drie kernproducten:

 • Teamwork projecten, wat een projectmanagementtool is
 • Teamwork Desk, een helpdesk voor klantenondersteuning
 • Teamwork-chat (bèta), een samenwerkingsprogramma / chatprogramma voor teams

Deze beoordeling zal zich richten op Teamwerkprojecten.

Met Teamwerkprojecten kan elk project mijlpalen, takenlijsten en taken, berichten heen en weer tussen teamleden (en klanten), bewerkbare groepen documenten, delen van bestanden en tijdregistratie hebben.

Zie ook: Meer focus, betere productiviteit en snellere resultaten voor uw bedrijf

Teamwerkprojecten: volledig gehost, web en app-gebaseerd

U hoeft niets te installeren. Teamwork Projects is een volledig gehoste en cloudgebaseerde abonnementsservice.

Teamwork Projects is een fantastische web- en app-gebaseerde projectmanagementtool voor freelancers en kleine teams die klantwerk doen.

Projectprijzen voor teamwork

Teamwork Projects biedt een gratis Onbeperkte proefperiode van 30 dagen zonder creditcard, vereist om aan te melden, geen kosten per gebruiker en een optie om op elk moment te annuleren.

Zodra uw gratis proefperiode afloopt, heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor een van de zes (6) abonnementen, afhankelijk van uw behoeften; inclusief:

 • PERSOONLIJK - $ 12 / maand, 5 projecten, 1 GB ruimte
 • STARTUP - $ 24 / maand, 15 projecten, 5 GB ruimte
 • KLEIN KANTOOR - $ 49 / maand, 40 projecten, 20 GB ruimte
 • KANTOOR - $ 99 / maand, 85 projecten, 45 GB ruimte
 • PROFESSIONEEL - $ 149 / maand, 200 projecten, 100 GB ruimte
 • BUSINESS - $ 249 / maand, 500 projecten, 400 GB ruimte

Alle plannen worden geleverd met een onbeperkt aantal gebruikers en het bedrijf meldt dat het OFFICE-plan de meest populaire optie is.

Er zijn extra functies en voordelen bij de meerlaagse plannen; je ziet hier een volledige vergelijking van alle plannen.

Zie ook: 3 manieren om e-mailautomatisering voor uw bedrijf te laten werken

Teamwork Projects Functies

Dit zijn functies die vergelijkbaar zijn met andere webgebaseerde projectbeheersoftware. Voor elke functie beschrijf ik het aanbod van Teamwerkprojecten en vergelijk ik het met de industriestandaard.

 • projecten - Een project is het hoogste niveau van organisatie. Elk project heeft mijlpalen, takenlijsten en taken, notities (wiki-achtige documenten), tijdregistratie en bestandsuploads. Gebruikers en bedrijfstoegang worden op projectniveau afgehandeld.
 • Tijd volgen - U kunt de tijd die u besteedt aan het doen van taken loggen. Gelogd werk kan worden gemarkeerd als factureerbaar, waardoor factureringsklanten eenvoudiger worden.
 • Bestanden delen - Bestanden kunnen binnen projecten worden geüpload en gedeeld. Opslagruimte voor geüploade bestanden is beperkt op basis van het plan dat u kiest.

 • Takenlijsten en taken - Taken (todo-items) zijn gegroepeerd in takenlijsten. Lijsten kunnen aan een mijlpaal worden gekoppeld. Een leuke functie van Teamwerkprojecten is de mogelijkheid om opmerkingen te maken bij taken. Soms groeit een taak uit tot een complexer actie-item en is het prettig om opmerkingen / voortgangsrapporten achter te laten.
 • Notes - Notities zijn documenten die elk teamlid kan bewerken. Goed voor het bijhouden van projectspecificaties, inloginformatie of ander referentiemateriaal voor het team.
 • berichten - Vrij standaard tarief. Projecten hebben een prikbord, zodat teamleden en klanten met elkaar kunnen praten. Berichten kunnen worden uitgelezen naar teamleden en hun e-mailantwoorden worden automatisch toegevoegd aan het prikbord. Deze opzet zorgt voor eenvoudige teamcommunicatie.

Zie ook: LinkedIn-netwerktips om uw bedrijf te laten groeien

Wat is uitzonderlijk? Over teamwerkprojecten

Dit zijn de functies waardoor Teamwork Projects zich onderscheidt van andere webgebaseerde projectbeheersoftware.

 • Meer functies en goedkoper dan Basecamp - Er zijn veel parallelle diensten die Basecamp proberen te kopiëren. Teamwerkprojecten is een van de betere.
 • Onbeperkte bedrijven en gebruikers - Sommige online projectmanagementtools beperken het aantal actieve gebruikers dat is toegestaan ​​in hun abonnementsprijzen.
 • Risicoregister - Een uniek kenmerk van Teamwork-projecten. In het risicoregister kunt u potentiële problemen voor het project melden. Voor elk mogelijk probleem kunt u hieraan een prioriteit toewijzen (of de kans dat het probleem optreedt). Deze functie helpt teamleden en klanten opletten voor potentiële snafus die een project kan laten ontsporen.

 • E-mailintegratie - Ontvang meldingen en meldingen via e-mail. Dat is een standaardfunctie. Wat geweldig is, is dat u de e-mails van het bericht kunt beantwoorden en uw opmerking automatisch aan het prikbord voor het project kunt toevoegen.
 • Takenlijstsjablonen - Als u een standaardchecklist met taken hebt voor elke nieuwe client, zult u de mogelijkheid waarderen om sjablonen voor takenlijsten op te slaan.
 • Klantenservice - Ik stuurde het Teamwork Projects-team wat feedback terwijl ik de service aan het beoordelen was. Ze kwamen snel terug (binnen 12 uur) en het was niet eens een standaardbrief! Ze waren oprecht bezorgd over de feedback en zullen bij de volgende upgrade een van mijn suggesties implementeren! Uitzonderlijke klantenservice betekent praten en luisteren aan uw klanten, en Teamwork Project geeft die test met vlag en wimpel.

Teamwerk Projecten Cons

 • Kan sneller zijn - Ik zou het niet traag noemen, maar de service kan veel overzichtelijker zijn. Dit kan alleen maar komen doordat Teamwork Projects op dit moment snel groeit. Ik heb onlangs veel nieuwe aanbevelingen voor deze service gezien en ik verwacht van Teamwork Projects dat het binnenkort meer hardwarecapaciteit toevoegt om de belasting te verlichten.

Als u op dit moment op de markt bent voor een projectmanagement- en teamcommunicatiedienst, kunt u overwegen om Basecamp, Wrike, Asana en LiquidPlanner te overwegen.

Zie ook: 5 redenen waarom u uw eigen bedrijfspagina op Facebook zou moeten starten

Bewerkt door Online Business / Hosting Expert Brian T. Edmondson


Video Van De Auteur: Teamwork Projects Webinar - An introduction to Teamwork Projects

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een nieuwsbrief voor uw kleine onderneming te maken

✔ - Federale integratie versus provinciaal in Canada

✔ - 6 Jaars belastingadvies voor kleine bedrijven (Canada)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!