Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Telewerken: legale werk-aan-huis-banen vinden

Ontvang een baan voor telewerken die geen scam is


Veel mensen willen vanuit huis werken, maar zijn niet geïnteresseerd in freelancen of een bedrijf starten. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om aan huis te komen werken. Steeds meer mensen werken vanuit huis als docent, schrijver, boekhouder, medewerker van de klantenservice, virtueel ondersteunend personeel, verpleegkundigen en nog veel meer soorten banen. Veel bedrijven die u waarschijnlijk herkent, zoals Amazon, Aetna, Humana, American Express, Capital One, Hilton en meer thuiswerkende werknemers.

Het probleem bij het vinden van een baan thuis is tweevoudig:

 1. Er zijn veel oplichters die je proberen voor de gek te houden door te denken dat er banen zijn die in wezen snel rijk worden en andere geldstelsels.
 2. Een baan aannemen voor een baan thuis is niet eenvoudig.

Voors voor telewerken

Er zijn een aantal geweldige voordelen voor telewerken, waaronder:

 • Stel loon of salaris in
 • Vermijd woon-werkverkeer
 • Soms zijn er extraatjes zoals voordelen of gratis apparatuur
 • Soms kun je een flexibel schema hebben
 • Tenzij u in de verkoop bent, hoeft u niet druk te staan ​​om klanten of klanten.

Nadelen van telewerken

Er zijn nadelen aan thuiswerk, waaronder:

 • Betalen is vaak minder dan wanneer u een freelancer bent of een eigen bedrijf hebt
 • De concurrentie is hevig, waardoor het een uitdaging wordt om aangenomen te worden.
 • Het kan zes tot twaalf maanden of langer duren om te vinden en te worden aangenomen voor een baan thuis
 • Work-at-home banen zijn niet veiliger dan traditionele banen, wat betekent dat je op elk moment kunt worden losgelaten.
 • Werken in een baan thuis biedt geen flexibiliteit, wat betekent dat je een vast schema en binnen de vastgestelde parameters van de werkgever moet werken.
 • Sommige werkgevers met een baan thuis huren alleen lokaal in.

Hoe krijg je een legitieme baan thuis?

Het belangrijkste om te onthouden over het vinden en krijgen van werk vanuit huis, is dat telewerk zoeken naar werk net zo goed werkt als traditionele zoekopdrachten naar een baan. Je zult je niet zomaar ergens aanmelden en dan een baan hebben. In plaats daarvan hebt u een cv of toepassing nodig die aantoont dat u beschikt over de vaardigheden en ervaring die de werkgever zoekt. Vaak zal er een interview per telefoon of Skype zijn.

Dit zijn de beste manieren om een ​​baan thuis te vinden:

Vraag je baas om je te laten telewerken.Als u een gewaardeerde werknemer bent en een baan hebt die bevorderlijk is voor werken vanuit huis, schrijf dan een voorstel voor thuiswerk dat uw bijdragen aan het bedrijf schetst, hoe thuiswerken het bedrijf kan helpen (dat wil zeggen geld bespaart of de productiviteit verhoogt) ) en presenteer het aan je baas of manager.

Zoek thuiswerk in uw branche. Misschien laat je baas je thuis niet werken, maar een ander bedrijf in jouw branche. U kunt direct contact opnemen met soortgelijke bedrijven en informeren naar telewerkvoorzieningen, samen met het verzenden van uw cv of u kunt zoeken naar banen in uw branche.

Zoeken naar vacatures in werkgerelateerde bronnen. Gebruik Google niet om te zoeken naar mogelijkheden voor telewerken. Bezoek in plaats daarvan legitieme websites voor het zoeken naar werk, zoals CareerBuilder, Indeed.com en Monster.com, en gebruik telewerktoetsen (thuiswerken, telewerken, bediening op afstand, enz.) Om de vacatures te vinden waarmee u thuis kunt werken. Houd er rekening mee dat deze zoekwoorden vermeldingen weergeven die ook zeggen: "Geen telewerken", en bij gelegenheid sluipen zakelijke kansen en oplichters hun lijsten op vacaturesites.

Omdat verschillende bedrijven verwijzen naar telewerken en thuiswerken met andere voorwaarden, loont het om op de hoogte te zijn van enkele variaties en ze in uw zoekopdracht te verwerken. Bijvoorbeeld:

 • Telecommute
 • "Werk vanuit huis" en "Thuis werken" (gebruik citaten rond zoektermen)
 • afgelegen
 • virtueel
 • Telewerken (met name op vacaturesites buiten de VS)

U moet mogelijk meerdere woorden proberen om alle vacatures te vinden. Careerbuilder, telewerken en "thuis werken" leveren bijvoorbeeld resultaten op, maar het zijn andere resultaten. Telewerken brengt meestal een professioneler niveau of technische banen met zich mee. Het loont dus om verschillende zoekwoorden uit te proberen, zelfs als je goede resultaten behaalt.

De beste sites voor het vinden van werk thuis zijn traditionele vacaturesites zoals CareerBuilder en Monster.com. Craigslist.org kan een bron zijn, maar u zult nog meer aandacht moeten besteden aan zwendel en zakelijke kansen vermomd als banen. Job-aggregators, zoals Indeed, SimplyHired en ZipRecruiter, kunnen goede bronnen zijn omdat ze banen uit meerdere gebieden naar één site trekken. Maar nogmaals, u moet op de hoogte blijven van zwendel en andere niet-werkgebonden thuiswerkschema's. Vergeet ten slotte niet om LinkedIn te proberen om thuis werk te vinden.

Volg de aanwijzingen voor het indienen van uw cv of applicatie. Dit lijkt een no-brainer, maar soms in een poging om opvallende kandidaten meer of minder te sturen dan wat de werkgever vraagt. Als u niet verzendt wat wordt gevraagd, weet u niet hoe u de aanwijzingen moet volgen. Werkgevers krijgen meer aanmeldingen dan ze nodig hebben en de snelste manier om het pakket te verwijderen, is door diegenen die niet indienen wat werd gevraagd onmiddellijk te verwijderen.

Zorg dat je een fantastisch CV hebt waarin je vaardigheden worden uiteengezet die betrekking hebben op de baan. Pas uw cv aan aan de behoeften van de werkgever om uw kansen te vergroten om opgemerkt te worden. Een cv is een verkoopdocument, dus hoe meer u kunt laten zien dat u beschikt over de vaardigheden en ervaring waar de werkgever om vraagt, hoe meer kans dat u een interview krijgt.

Work-at-home scams vermijden

Oplichters zijn slim en krijgen vaak hun schema's op legitieme sites. Om die reden moet u uw due diligence doen om uzelf te beschermen tegen oplichting. Hier zijn een paar tips om te helpen:

 • Legitieme banen zullen je nooit in rekening brengen om je aan te nemen. Elke taak die om geld vraagt ​​voor iets anders dan een achtergrondcontrole is niet een baan. Het is misschien geen oplichterij, maar het is zeker geen baan.
 • Blijf op de hoogte van de meest voorkomende thuis-op-huiszwendel, zodat u ze onmiddellijk kunt wieden uit uw zoekresultaten. Assemblagewerk, verwerking van kortingen, e-mailverwerking en envelopvulling zijn allemaal oplichting.
 • Houd er rekening mee dat oplichters soms traditionele functietitels gebruiken om mensen te misleiden. Typen en gegevensinvoeropdrachten zijn vaak oplichting, dus onderzoek ze zorgvuldig.

 • Solliciteer nooit op een baan die u vraagt ​​uw eigen bankrekening te gebruiken om zaken te doen. Dit zijn valse cheque scams die duizenden dollars kosten, verlies van bankprivileges en eventueel gevangenisstraf.

Hoe meer u weet over thuis-op-huiszwendel, hoe eenvoudiger uw zoektocht naar een baan zal zijn. En als je denkt dat je bent opgelicht door een thuis-werkkans, zijn er enkele dingen die je kunt doen om het te melden en hopelijk wat verhaal te halen.


Video Van De Auteur: ONLINE GELD VERDIENEN (THUISWERK)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe neem je een minivakantie uit je eigen bedrijf?

✔ - Een definitie van baksteen en mortel

✔ - Doekluier Service Small Business Idea


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!