Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Texter Review - Gratis Texter-software maakt het invoeren van Flash Sweepstakes eenvoudig


Het komt neer op

Dit is een geweldig hulpmiddel om Roboform aan te vullen, vooral als het gaat om Flash-sweepstakes, waar Roboform niet werkt.

Bezoek hun website

Pros

 • Absoluut gratis te gebruiken
 • Hiermee kunt u vooraf gespecificeerde tekst invoeren met slechts enkele toetsen
 • Helpt u Sweepstakes in te voeren die Roboform niet kan
 • Draait op de achtergrond, werkt met bijna alle programma's
 • Veel ander gebruik buiten de ingang van Sweepstakes

Cons

 • Werkt alleen met Windows-computers
 • Als het apparaat niet correct is ingesteld, zijn sommige functies hinderlijk

Omschrijving

 • Texter vermindert de hoeveelheid die nodig is om een ​​prijsvraag in te voeren.
 • Texter werkt zelfs in gevallen waar Roboform dat niet doet; bijvoorbeeld met Flash-sweepstakes.
 • Geavanceerde functies schakelen tussen velden om eenvoudig hele formulieren in te vullen.
 • Texter is volledig gratis te downloaden. Werkt alleen met Windows-computers.
 • Ga voor meer informatie en instructies naar de Texter-downloadsite.

Guide Review - Texter Review - Gratis Texter-software maakt het invoeren van Flash Sweepstakes eenvoudig

Ik ben dol op Roboform, omdat het me helpt om in een fractie van de tijd meer sweepstakes in te voeren. Roboform werkt echter niet met Flash-sweepstakes, wat betekent dat ik al mijn informatie handmatig in Flash-formulieren moest typen.

Ik las echter over een nieuw softwareprogramma genaamd Texter. Texter is, volgens zijn website, een programma dat "je tekst substitutie hotstrings laat definiëren die, wanneer geactiveerd, hotstring zal vervangen door een groter stuk tekst."

Met andere woorden, in plaats van mijn volledige naam, e-mailadres of andere informatie uit te geven, kan ik een paar karakters definiëren en Texter zal het hele ding voor mij wegschrijven. Ik heb bijvoorbeeld de tekenreeks "swem" ingesteld gevolgd door het tabteken om mijn sweepstakes-e-mail in een formulier in te voegen. Het beste van alles is dat Texter werkt met elk formulier, zelfs met Flash-sweepstakes.

In het begin was ik er niet zeker van of Texter voor mij zou werken omdat het enkele rare veranderingen leek aan te brengen toen ik typte. Gezien het feit dat snelheid en nauwkeurigheid erg belangrijk voor me zijn, vond ik het niet leuk om vertraagd te worden en mijn woorden automatisch te laten veranderen. Het blijkt echter dat dit een functie was, geen bug. Blijkbaar kan Texter automatisch spelfouten corrigeren, wat mij niet lukte. Gelukkig kan de functie worden uitgeschakeld in het voorkeurenmenu en sindsdien heb ik het erg leuk gevonden om mijn sweepstakes-vermelding te versnellen.

Het zou mogelijk zijn om dit programma te gebruiken in plaats van Roboform, maar ik denk dat Robo's invoer met één klik sneller is. Echter, als een aanvulling wanneer Roboform niet werkt, is het een geweldig hulpmiddel voor toegang tot sweepstakes. En als iemand zich zorgen maakt over het feit dat hij gediskwalificeerd wordt voor het gebruik van Roboform, kan het moeilijk voor te stellen zijn dat een sponsor bezwaar kan maken tegen Texter (aangezien u de informatie nog steeds met de hand invult, maar kortere weg neemt bij het typen).

Bezoek hun website


Video Van De Auteur: Week 7, continued

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Intel - Hitman 2 Sweepstakes

✔ - Reebok - WOD on the Waves Sweepstakes (Verlopen)

✔ - NBC Sports - Ultimate Sports Fan Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!