Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Tips voor het voorbereiden van een SBA-lening

Weet welke stappen u moet nemen voordat u een SBA-lening aanvraagt ​​voor uw bedrijf


Velen van ons hebben altijd al onze eigen bedrijven willen bezitten. Een van de sleutelfactoren die ons achterhoudt, is echter een gebrek aan geld. Jaren geleden hebben kredietverstrekkers, zoals banken en andere financiële instellingen, hoge eisen gesteld die de meesten van ons niet kunnen halen. Problemen zoals slechte leningsdocumentatie, lage persoonlijke kredietscores en gebrek aan onderpand hebben u verschillende soorten leningen ontzegd.

Als het gaat om het verkrijgen van een lening, heeft de kleine bedrijfsadministratie het voor leningaanvragers gemakkelijk gemaakt om verschillende soorten leningen te krijgen. Dit komt omdat, wanneer u een lening aanvraagt ​​die door de SBA wordt gesteund, banken meer bereid zijn om de lening te overwegen, omdat in geval van wanbetaling een deel van de lening wordt gedekt door de SBA.

Het is goed om op te merken dat leningen met SBA-ondersteuning ook niet zo gemakkelijk goedgekeurd kunnen worden. De leningaanvrager moet voldoen aan alle minimumvereisten zoals vastgesteld door de SBA. De meeste leningaanvragers weten niet hoe ze moeten navigeren en moeten ervoor zorgen dat hun lening wordt goedgekeurd door de SBA. Desondanks zijn er mensen die weten hoe ze op de juiste manier door het SBA-bedrijfsleningproces kunnen navigeren. Als u niet weet hoe u ervoor moet zorgen dat uw lening wordt goedgekeurd en gegarandeerd door SBA, volgen hier vijf belangrijke tips.

1) Onderzoek naar potentiële kredietinstellingen

Als een lening aanvrager of liever een ondernemer die een bedrijf wil starten, is het goed om achtergrondonderzoek te doen over de meest levensvatbare kredietverstrekkers. Het is raadzaam op zoek te gaan naar geldschieters met een goede reputatie en SBA-gesteunde leningen af ​​te staan. Wist u dat er een aantal financiële instellingen zijn die geen SBA-leningen verstrekken?

Veel experts adviseren u om verschillende geldschieters te bezoeken voordat u de meest geschikte financier kiest. Misschien wilt u een SBA Preferred Lender overwegen, omdat zij SBA-leningen veel sneller kunnen verwerken. Vergelijk en vergelijk de rentetarieven en de voorwaarden van verschillende financieringsprogramma's. Als u dat doet, besluit u en kiest u een programma met lage rentetarieven en minder strikte voorwaarden. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door naar de SBA-website te gaan en de tool voor subsidies en leningen te bekijken en verschillende geldschieters te vergelijken.

2) Bereid uw lening aanvraag

Als je echt behoefte hebt aan een lening met SBA-ondersteuning, wil je zeker weten dat je leningsaanvraag en documenten voldoen aan alle vereisten. Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat u aangeeft hoeveel u nodig hebt en waarvoor u het geld wilt gebruiken. Als u een lening nodig heeft voor werkkapitaal, verduidelijk dat dan altijd in uw aanvraag. Wees kort en nauwkeurig voor een gemakkelijke en snellere goedkeuring van de lening.

Er zijn enkele problemen die ook moeten worden opgenomen in uw applicatie, zoals uw persoonlijke credit score. Als u een goede FICO-score hebt, zal de geldschieter uw lening feitelijk sneller verwerken dan u had verwacht. Vergeet niet dat de SBA geen rechtstreekse leningen verstrekt, maar dat alle leningaanvragers de aanvragen indienen bij geldschieters die de documenten ter goedkeuring doorsturen naar SBA.

3) Maak kennis met Essential Basics van een bedrijfslening

Verschillende banken en geldschieters kunnen verschillende eisen stellen aan SBA-leningen. Zoals eerder vermeld, is het goed om een ​​SBA Preferred-geldschieter te kiezen, omdat deze leningen sneller kan versnellen. Dit zal uiteindelijk het proces voor het aanvragen van leningen voor u vereenvoudigen. Aangezien al deze leningen worden ondersteund door de SBA, zijn er echter enkele algemene eisen waaraan de leningaanvrager moet voldoen. Bijvoorbeeld het leningsaanvraagformulier, de lijst met uw bezittingen en uw persoonlijke financiële overzichten.

Het is ook goed om in uw aanvraag aan te geven hoe u de lening wilt uitgeven waarop u heeft gesolliciteerd. U moet ook aangeven hoe u van plan bent om de lening terug te betalen. We hebben onder andere ook een persoonlijke kredietrating en uw financiële overzichten in het verleden voor uw bedrijf. Het voldoen aan al deze eisen zal de SBA helpen om uw lening binnen een korte tijd goed te keuren.

4) Verzamel al uw documentatie

Om een ​​lening te krijgen die wordt ondersteund door de SBA, moet u ervoor zorgen dat u elk document bij uw bedrijf hebt. U moet de jaarlijkse financiële documenten van de afgelopen paar jaar presenteren. Dit is om de positie van uw belegging te beoordelen en of het de mogelijkheid heeft om de lening waarvoor u zich heeft aangemeld terug te betalen.

Zorg er ook voor dat de documenten up-to-date en correct zijn. U kunt de website Business.gov bezoeken voor meer informatie over de juiste documentatie voor de leningaanvraag.

5) Grondig interview Voorbereiding

Meestal kunnen geldschieters u bellen voor een mondeling interview voordat u de zakelijke lening verstrekt. Het is goed om jezelf op een zeer professionele manier te presenteren. Wees in een positie om de informatie in uw leningsverzoek met tastbare feiten te ondersteunen. Dit zal uiteraard de lener u de lening toestaan ​​zonder bang te zijn voor het verzuim van uw terugbetalingen.

Bovendien adviseren financiële experts u duidelijk uw aflossingsplan te vermelden. Het plan moet zeer levensvatbaar zijn en een bewijslast hebben. Uw bedrijfsplan moet ook levendig worden beschreven. Er zijn financiële professionals en richtlijnen voor businessplannen aangeboden door de SBA. Pas op voor hen en bedenk een bedrijfsplan dat kan worden aanvaard door kredietinstellingen.

Als u het bovenstaande heeft, is de kans zeer groot dat uw lening wordt goedgekeurd. Zorg ervoor dat u over alle juiste documenten beschikt zoals vereist door de SBA. Zorg dat de financiële overzichten in het verleden bij uw bedrijf passen, zorg ervoor dat uw persoonlijke FICO-scores goed genoeg zijn en volg ook de wettelijke procedure zoals bepaald door de wet.

Als u inderdaad aan al het bovenstaande voldoet en de zakelijke lening niet wordt goedgekeurd, moet u de documenten doornemen en controleren wat ze bevatten. Corrigeer eventuele fouten en stuur de aanvraag terug naar de kredietverstrekker die u had geïdentificeerd. In het geval dat u fouten niet opmerkt, neem dan contact op met de geldschieter en vraag wat het probleem zou kunnen zijn. Het zal gemakkelijker zijn dan het probleem achteraf te identificeren. Volg de gegeven richtlijnen en dien de leningaanvraag later opnieuw in


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De vele voordelen van outsourcing

✔ - Hoe de marktprijs per aandeel te berekenen

✔ - Electronics Recycling-Rich Source of Precious Metals


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!