Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Top 10 online groothandel directory sites


Met het steeds veranderende tempo van het bedrijfsleven zijn veel gedrukte publicaties, zoals mappen, soms verouderd, zelfs voordat ze worden afgedrukt. Probeer de informatie van een online groothandelwebsite te verkrijgen voor nauwkeurigere informatie.

 • 01

  4WholesaleUSA

  Tevreden vrouw die op laptop zit

  Met meer dan 54 categorieën en 700 leveranciers worden in deze gids enkele van de beste Amerikaanse groothandelaren in de branche vermeld. Producten zijn over het algemeen consumentgericht, van kleding en geuren tot elektronica en speelgoed.

 • BAOlink wordt geassocieerd met enkele van 's werelds meest opmerkelijke beurzen. Niet alleen presenteert de site een aantal van 's werelds toonaangevende groothandels, maar het vergemakkelijkt ook de transactie van zaken tussen kopers en leveranciers.

 • 03

  Greatrep.com

  Greatrep.com richt zich specifiek op geschenken, woninginrichting en meubels die in de groothandel worden verkocht. De site bevat Find a Rep and Find a Store om u in contact te brengen met fabrikanten in meer dan 70 productcategorieën.

 • 04

  Top tien groothandel

  Top Ten Wholesale is een zeer diverse bron voor productinformatie voor groothandel en closeout merchandise. Gekoppeld aan een aantal van 's werelds beste leveranciers, heeft de site wat tijd nodig om door zijn vele producten te bladeren.

 • 05

  Closeoutcentral

  Closeoutcentral verbindt leveranciers met kopers en biedt een breed scala aan producten, zoals kleding, sieraden en gereedschappen en hardware. Het biedt producten als gevolg van liquidaties, closeouts en extra voorraad. Als je wilt worden toegevoegd aan hun directory, vul dan het online formulier in om je closeouts te posten.

 • 06

  ToyDirectory.com, Inc.

  ToyDirectory.com is een upscale map met meer dan 2000 best verkopende specialiteitsspeeltjes in meer dan 90 categorieën, van games tot knutselacts, tot actiefiguren en educatief speelgoed.

 • 07

  Groothandel Directory

  Hoewel de naam het niet onderscheidt, heeft Wholesale Directory de site om een ​​back-up te maken van de alomvattende naam. Met duizenden leveranciers en honderdduizenden producten beschikbaar, is dit een map die u zeker moet controleren.

 • 08

  Wholesale Hub

  Hoewel misschien niet vollediger dan de andere sites die op deze lijst worden genoemd, is de vrij unieke eigenschap van Wholesale Hub het vermogen om leveranciers naast elkaar te vergelijken terwijl u naar de beste deal zoekt.

 • 09

  Alibaba.com

  Alibaba.com biedt miljoenen groothandels en leveranciers uit meer dan 190 landen en regio's over de hele wereld. De site biedt miljoenen items in meer dan 40 hoofdcategorieën, van elektronica tot kleding.

 • 10

  Wholesalers4u.co.uk

  Hoewel deze site op het Verenigd Koninkrijk is gericht, worden ook Amerikaanse en Europese leveranciers vermeld. Een nieuwe functie is gebruikersbeoordelingen waarin kopers verkopers beoordelen.

 • Online-telefoonlijsten gebruiken

  Deze websites bieden een gemakkelijke en efficiënte manier voor kopers en leveranciers om met elkaar contact te maken in de groothandel. Sommige bedrijven zijn uitsluitend in de VS gevestigd, terwijl andere klanten wereldwijd bedienen.

  Video Van De Auteur: One Direction - History (Official Video)

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Productieproces productieproces

  ✔ - Wat zijn royalty's en hoe werken ze

  ✔ - Hoe de huidige waarde van een som geld te berekenen


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!