Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Top 3 soorten onroerend goed


De overgrote meerderheid van makelaars in onroerend goed en makelaars werken met drie belangrijke soorten onroerend goed die de meeste eigendomsoverdrachten van onroerend goed voor hun rekening nemen. Als nieuwe agent of makelaar wilt u misschien uw focus beperken en u specialiseren in een of meer soorten objecten. Een studie van het aantal eigenschappen van elk type in uw gebied, en hun relatieve waarden, zou de mogelijke financiële voordelen van het werken met elk type aangeven.

Niche-marketing in de online wereld van vandaag heeft de nichebeslissing een beetje duidelijk gemaakt. Terwijl in het verleden een agent zich misschien alleen in flatgebouwen of alleen boerderijen en boerderijen specialiseerde, heeft het internet het mogelijk gemaakt om effectief in meer dan één niche te verkopen en ook in niches is minder aandacht voor het type woning dan voor demografische aantrekkingskracht.

Het is nu bijna gebruikelijk om agenten te zien die zich specialiseren in de Baby Boomer-niche of de Millennial-niche, of zelfs de nichemarkt in de Spaanse markt als een focus op het eigendomstype. Nog interessanter is dat de agent meerdere markten met succes kan werken. Websites kunnen tegen lage kosten worden gebouwd en gepubliceerd, waarbij elk exclusief een specifieke focus heeft. Omdat die niche alleen wordt behandeld in de inhoud van de site, is gerichtere SEO het resultaat.

 • 01

  Vrij land

  Niet-verbeterd Land

  Farm- en ranchspecialisten zijn al lange tijd behoorlijk succesvol in deze branche. Het is belangrijk om de specifieke inkoopvereisten en -motieven van potentiële kopers en verkopers te begrijpen. Over het algemeen is de grootte van het onroerend goed en de prijs vrij groot, met bijbehorende commissies.

  In snelgroeiende gebieden kan het specialiseren in het bouwen van percelen voor eigenschappen lucratief zijn voor een agent. Weet gewoon dat, zolang de verspreiding voortduurt, het gebied dat u moet bedekken onvermijdelijk verder uit de stad en mogelijk uw kantoor zal komen.

  In sommige gebieden geeft leegstaande grond feitelijk een hoger provisiepercentage, maar met minder frequentie omdat de gewoonten van vraag en prospectie veranderen. Omdat grondprijzen en -waarden zijn gestegen, zijn er maar weinig validaties voor hogere provisies. De notering en het transactieproces is eigenlijk aanzienlijk eenvoudiger en er zijn geen structurele inspecties, plattegronden of verzekeringskwesties bij te wonen, dus de commissies zijn grotendeels geëgaliseerd met andere commissies voor vastgoedtransacties.

 • 02

  Woningen

  Droomhuis

  Creative Commons CC0 //pxhere.com/en/photo/113628

  Residentiële eigendom is veruit het meest populair bij zowel nieuwe als ervaren agenten. Dat is geen verrassing - sinds het jaar 2000 toont US Census meer dan 105 miljoen bezette wooneenheden.

  Makelaars in onroerend goed specialiseren zich vervolgens verder in soorten woningen, waaronder nieuwbouw, flatgebouwen, afzonderlijke woningen, duplexen, huurwoningen, onroerend goed in onroerend goed (REOS), panden die in het algemeen eigendom zijn van een bank, geldschieter, overheidsinstelling of leningverzekeraar als gevolg van afscherming en falen om te verkopen op executieveiling) of hoogwaardige huizen, vakantie huizen, etc. Er is genoeg te doen.

  Welke focus (sen) ze ook kiezen, de meeste agenten starten in deze niche en blijven daarin, omdat ze het qua inkomen heel goed kunnen doen.

  Er zijn zelfs subniches, meestal gebaseerd op prijsklassen. Zoals multi-generaties eigenschappen. Sommige agenten werken alleen met luxe-eigendommen met hoge dollarkoersen, terwijl andere alleen werken op de minder dure thuismarkten op instapniveau.

  De truc is om te doen wat je leuk vindt en wat je interesseert. Je gaat betere klantenservice leveren als je enthousiast bent over je niche en vooral als je je inspant om een ​​expert te worden.

 • 03

  Commerciële eigendommen

  Top 3 soorten onroerend goed: soorten

  Creative Commons CC0 //pxhere.com/en/photo/1069397

  Commercieel vastgoed kan lege gronden zijn voor commercieel gebruik, of een bestaand bedrijfsgebouw of gebouwen.

  De waardering van commercieel onroerend goed vereist een complexere boekhoudmethode, inclusief het inkomenspotentieel van het onroerend goed, historische inkomsten, cashflow met eigendommen van de eigenaar en nog veel meer. Zonder uitgebreide ervaring met bedrijfsevaluaties, is het beter om deze specialisatie met zorg in te voeren na een tijdje in het bedrijf in markten voor onroerend goed of onroerend goed.

  Voor deze discussie omvat de commerciële multi-familie en appartementen. Dat komt omdat geldschieters, kopers en verkopers verschillende waarderingsmethoden gebruiken en voor financiering in aanmerking komen veel anders wordt behandeld dan in normale woningen.

  Wat betreft kantoorgebouwen, supermarkten, winkelcentra, industriële, benzinestations en andere soorten commercieel vastgoed, is het een complexere onderneming, maar de inkomens zijn beter als u er goed in bent. Subniches, zoals alleen werken met winkelcentra en winkelcentra zijn ook heel gewoon.


 • Video Van De Auteur: How to Pick the Perfect Glasses for Your Face Shape | Beauty Within

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - BIM-risico's (Building Information Modelling)

  ✔ - Heeft u een Property Manager nodig?

  ✔ - De basisprincipes van een vrijwilligersaanmelding


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!