Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De toplanden die exporteren naar de VS

Deze Naties voorzien miljarden dollars in handel


Het is gebruikelijk dat Amerikaanse bedrijven handelen met bedrijven in andere landen. Van Europa tot Azië zijn Amerikaanse bedrijven wereldwijd actief. Sommige landen zijn populairder dan andere vanwege hun gunstige bedrijfsregels en minder tijdrovende douaneprocessen. Vanaf september 2018 - het laatste dat uitgebreide statistieken beschikbaar zijn - doen deze landen miljarden dollars aan handel.

China

China is verreweg de grootste exporteur naar de VS, met goederen die ultimo september 2018 in totaal $ 395 miljard bedragen. De meeste computers en andere technologische apparaten, zoals tablets en smartphones, worden in China vervaardigd. en geëxporteerd naar de Verenigde Staten. De Chinese elektronische assemblage-industrie is een enorm bedrijf, met miljoenen mensen in het hele land.

Mexico

De primaire export naar de VS ten zuiden van de grens zijn gefabriceerde of geassembleerde goederen, zoals auto's, computers en machines. Lagere lonen en de nabijheid van productiefaciliteiten maken Mexico een aantrekkelijke exporteur voor Amerikaanse bedrijven. Tot nu toe is er dit jaar voor $ 258 miljard uit Mexico geïmporteerd.

Canada

Onze buurman in het noorden is een van de grootste exporteurs, die $ 241 miljard dollar aan olie, voertuigen en machines naar de export van de Canadese VS stuurt voor meer dan 12 procent van de totale producten die het land binnenkomt.

Japan

De auto-industrie is de primaire bron van de Japanse export van producten naar de VS. Het verzenden van auto's en andere goederen naar het land, er is $ 105 miljard aan Japanse goederen geïmporteerd in het land in 2018.

Duitsland

Net als Japan en Canada zijn Duitsland's grootste export naar de Verenigde Staten personenauto's, gevolgd door machines en farmaceutische producten. Er is $ 94 miljard aan import geweest.

Zuid-Korea

De Zuid-Koreaanse export is de afgelopen jaren gegroeid en stuurde in 2018 $ 54 miljard aan goederen naar de VS. De producten die dit land levert zijn voornamelijk auto's, elektronica, machines en olie.

Verenigd Koninkrijk

De industrieën van het Verenigd Koninkrijk hebben dit jaar tot nu toe $ 44 miljard aan goederen geëxporteerd. De primaire export blijft voertuigen en machines.

Ierland

Uitvoeringen van in totaal $ 43 miljard zijn dit jaar vanuit Ierland naar de Verenigde Staten verzonden. Ierland is een belangrijke exporteur van farmaceutische en organische chemicaliën.

Indië

India is een van de snelst groeiende exportmiddelen, hoewel het land jaren geleden niet eens in de buurt van de top 10 kwam. De belangrijkste exportproducten van India zijn edelstenen, farmaceutische producten en olie. De farmaceutische industrie is met name in een stroomversnelling geraakt doordat steeds meer Amerikaanse bedrijven de productie naar India uitbesteden en vervolgens de afgewerkte producten exporteren naar de VS India heeft dit jaar tot nu toe $ 41 miljard geëxporteerd naar de VS.

Italië

Italië heeft ook veel economische groei gekend en dit komt tot uiting in de export. Het land staat vooral bekend om zijn machines, geneesmiddelen en dranken - ja, wijn weer - wat neerkomt op 2,1 procent van de Amerikaanse invoer. Het heeft in 2018 $ 40,3 miljard naar de VS geëxporteerd.

Het economische klimaat

Terwijl de economie blijft evolueren en verschuiven, worden meer landen belangrijke exporteurs in verschillende industrieën. De exportactiviteiten zullen naar verwachting aanzienlijk blijven groeien, waarbij miljardenwinsten worden behaald en de economie van die landen zal profiteren, omdat de VS werk blijft uitbesteden en meer producten uit het buitenland haalt. Natuurlijk kan een veranderend politiek klimaat van invloed zijn op de groei en vooral op handelsovereenkomsten. Veranderingen kunnen optreden bij elke presidentiële administratie.


Video Van De Auteur: Import Export USA: Top 10 Exports Countries and Products In World 2017

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Huidige schroot prijzen 2017 in China en India

✔ - Hoe wordt het rendement op geïnvesteerd vermogen berekend?

✔ - Commerciële eigendomsverzekering voor Schone Kunsten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!