Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Top franchisemogelijkheden


Wilt u een bedrijf vanaf nul beginnen, maar opereren binnen een bewezen bedrijfsmodel met een goed ingeburgerd ondersteuningssysteem? Een franchise is misschien perfect voor u. Overweeg een van deze populaire franchisemogelijkheden:

 • 01

  Food Franchises

  Een top franchisemogelijkheid: Denny's

  Subway: een fris en gezonder alternatief voor fastfood, Subways kan voor een bescheiden bedrag worden opgestart en behoort voortdurend tot de beste franchisemogelijkheden. Geschatte opstartkosten: $ 116.000 tot $ 263.000.

  Denny's: Deze 24-uur per dag sit-down restaurantketen heeft grote affiniteit in steden en dorpen in het hele land. Geschatte opstartkosten: $ 1,3 miljoen - $ 2,6 miljoen

  Pizza Hut: Zelfs tijdens de economische recessie bleef de pizza-verkoop sterk, waardoor een Pizza Hut-franchise een veilige gok was. Geschatte opstartkosten beginnen bij $ 295.000 plus een franchise vergoeding van $ 25.000.

  Eetbare arrangementen: Eetbare arrangementen profiteren van de populariteit van gezonde voeding en leveren kleurrijke boeketten van fruit en chocolade. Geschatte opstartkosten: $ 80.000 aan liquiditeit.

  Taco Bell: een sterk internationaal merk, Taco Bell biedt opstartopties die variëren van een kleine winkelcentrumkiosk tot een vrijstaand gebouw van 2400 vierkante meter. Totale investering vereist: $ 1.193.300- $ 2.465.600, inclusief franchisevergoeding. En voor een andere kant van Taco Bell, bekijk de Amerikaanse Taco.

 • 02

  Horeca Franchises

  Hampton Hotels: Het Hampton-merk, waaronder: Hampton Inn, Hampton Inn & Suites, Hampton Inn by Hilton, Hampton Inn, Suites by Hilton en Hampton by Hilton, is een bekroonde leider in het middelste geprijsde hotelsegment. Totale investering vereist: $ 3.693.600 naar $ 6.577.500.

  Days Inn: Days Inn® is een toonaangevend wereldwijd merk in het segment van de economie met meer kamers dan welk ander merk in de wereld dan ook en meer dan 1.850 vestigingen over de hele wereld. Onder de 'Best Value under the Sun'-marktpositionering bieden Days Inn-hotels waardebewuste consumenten gratis snel internet en de meeste hotels bieden een gratis Daybreak®-ontbijt. Veel hotels hebben ook restaurants, zwembaden en vergaderzalen. Totale investering vereist: $ 394.700 tot $ 5.725.600

 • 03

  Fitness-franchises

  CrossFit: om eerlijk te zijn, CrossFit is geen franchise, maar een "aangesloten" systeem, waarbij eigenaars een gelieerde vergoeding betalen om de naam "CrossFit" te gebruiken in een van hun aangesloten sportscholen. CrossFit South Brooklyn-eigenaar David Osorio startte zijn CrossFit-dochteronderneming in 2007 in een lokaal park met een handjevol klanten. In de loop der jaren is die bootstrap-operatie uitgegroeid tot een grote speciale ruimte in Gowanus, Brooklyn met 600 leden en 20 werknemers.

  Altijd Fitness: Anytime Fitness is een sportschoolketen met bescheiden opstartkosten en een laag aantal mislukte leningen, volgens CNN Money. Opstartkosten zijn $ 84.700 - $ 417.900, met een franchisevergoeding van $ 20.000 - $ 35.000.

  Jazzercise: Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve fitnessfranchise met een hoge naamsbekendheid, overweeg Jazzercise. De initiële franchisevergoeding is slechts $ 1.250.

 • 04

  Goedkope franchises

  H & R Block: H & R Block, een nationaal merk voor fiscale prep-merken, heeft tientallen jaren ervaring in de belastingsector. Totale investering: $ 31.505 - $ 148.700, plus franchisevergoeding van $ 2.500.

  Vanguard-reiniging: het Vanguard Cleaning Systems®-concept biedt twee onderscheidende commerciële franchisenemogelijkheden: het Master Franchise-programma en het Janitorial Franchise-programma. Minimale initiële franchisevergoeding is $ 100.000.

 • 05

  Home Based Franchises

  Snap-on-tools: met Snap-On-tools reist u naar uw klant met een auto van het merk. De initiële investering varieert van $ 159.742- $ 316.254.

  Cruiseplanners: een vertegenwoordiger van American Express, Cruise Planners is het grootste huisgebonden reisadviesfranchisenetwerk van de Verenigde Staten. Als franchise-eigenaar van een Cruise Planner hebt u de flexibiliteit om uw eigen reisagentschap overal te runnen. Totale investering begint in de lage duizenden dollars.


 • Video Van De Auteur: Gagawa opent vestiging op toplocatie in hartje Utrecht!

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - De kunst van de presentatie van 5 minuten beheersen

  ✔ - 5 Manieren om sociale media te stroomlijnen

  ✔ - Vergroot uw blog Publiek en verdien geld bloggen


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!