Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Top New Year's resoluties voor zakelijk succes

Succes en balans werk en privéleven: volg deze resoluties om het allemaal te hebben


Het einde van het jaar is een goed moment om na te denken over de voortgang van uw bedrijf in het afgelopen jaar en te plannen hoe u uw bedrijf wilt laten ontwikkelen. Wil je meer succes in het komende jaar of meer kansen om te genieten van het succes dat je hebt bereikt? Deze goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn ontworpen om u te helpen beide te doen: een betere balans tussen werk en privé vinden en uw zakelijk succes in het nieuwe jaar vergroten.

1. Leer om te delegeren en doe er meer van

Er zijn zoveel dingen te doen als je een klein bedrijf hebt, het is gemakkelijk om onszelf te misleiden dat we ze allemaal moeten doen. Dan vragen we ons af waarom we zo moe en uitgeput zijn en geen tijd hebben om iets anders te doen. Laat iemand anders een deel van de taken voor de verandering doen. Delegatie is de sleutel tot een gezonde balans tussen werk en privéleven.

2. Promoot uw bedrijf regelmatig en consistent

Te vaak glijdt de taak van het promoten van een klein bedrijf naar de bodem van de takenlijst in de pers van dringende taken. Als u nieuwe klanten wilt aantrekken, moet u van promotie een prioriteit maken. Een van de beste nieuwjaarsresoluties moet zijn om een ​​marketingexpert in te huren of de tijd te nemen om zelf een marketingplan op te stellen en door te nemen. Probeer enkele van deze goedkope manieren om uw bedrijf te promoten en aan de slag te gaan.

3. Maak bedrijfsplanning een wekelijks evenement

Planning is van vitaal belang als u een gezond, groeiend bedrijf wilt. Met bedrijfsplanning kunt u de balans opmaken van wat wel en wat niet werkte, en kunt u nieuwe richtingen bepalen of oude doelen aanpassen. Dus waarom doe je het gewoon een keer per jaar of een keer per kwartaal? Houd elke week tijd vrij om te evalueren, aan te passen en vooruit te kijken - of beter nog, maak bedrijfsplanning een deel van elke dag. Dit zal niet alleen u helpen om dure fouten te vermijden en op het goede spoor blijven, maar u zult meer gefocust en ontspannen voelen.

4. Leer iets nieuws

Wat u kiest om te leren, kan rechtstreeks verband houden met of volledig los staan ​​van uw bedrijf. Als u iets nieuws leert, kunt u uw vaardigheden uitbreiden en een nieuwe dimensie van uw leven toevoegen - een ander belangrijk onderdeel van het bereiken van een gezonde balans tussen werk en privé en het vergroten van uw zakelijk succes. Bedrijfsconsultants, trainers en bedrijfscoaches kunnen u helpen om nieuwe vaardigheden aan te leren. Afhankelijk van hoe u ervoor kiest om te leren, kunt u nieuwe en interessante mensen ontmoeten, die klanten, collega's of vrienden kunnen worden.

Hoe kun je de tijd vinden om iets nieuws te leren? Delegatie.

5. Word lid van een New Business Organization of Networking Group

Er gaat niets boven praten met andere zakenmensen voor het vonken van nieuwe ideeën, het verfijnen van oude ideeën, en het leggen van contacten. Of het nu gaat om een ​​groep die speciaal is ontworpen voor netwerken of een organisatie die zich toelegt op een bepaald type bedrijf, in persoon of op het internet, het leveren van de inspanning om deel uit te maken van een groep zal u en uw bedrijf nieuw leven inblazen. Door netwerkevenementen met een strategie te benaderen, wordt uw volgende time-out een meer succesvolle ervaring.

6. Geef terug aan uw gemeenschap

Er zijn allerlei waardige organisaties die een verschil maken in uw gemeenschap. Degenen die geven, krijgen. Niets zal beter voor u en uw bedrijf zaaien en goede wil doen groeien dan terug te geven aan uw gemeenschap. Dus maak een van je beste nieuwjaarsresoluties om een ​​oorzaak te vinden die belangrijk voor je is en te geven wat je kunt. Maak dit het jaar dat je in een commissie zit, een mentor bent, vrijwilliger bent of regelmatig donaties doet aan de groepen in je gemeenschap die proberen de plek te maken waar je woont.

7. Zet tijd voor jezelf op je kalender

Het is zo belangrijk om de tijd te nemen om jezelf op te laden en op te frissen; een gezond evenwicht tussen werk en privéleven en het succes van uw kleine bedrijf vragen om time-out. Alle werk en geen spel is een recept voor mentale en fysieke rampen. Dus als je problemen hebt om tijd vrij te maken om de dingen te doen die je leuk vindt, schrijf dan regelmatig tijd in je schema om 'jezelf te ontmoeten' en houd je aan die belofte. Als je niet in jezelf investeert, wie dan wel?

8. Stel realistische doelen

Het stellen van doelen is een waardevolle gewoonte als de doelen eerder tot succes leiden dan tot leed. Los op dat de doelen die je stelt haalbaar zullen zijn, in plaats van onrealistische pijpdromen die zo ver buiten het bereik liggen dat ze alleen maar tot frustratie leiden. Als u problemen ondervindt bij het stellen van realistische doelen, zijn er manieren om een ​​formule in kaart te brengen die voor u zinvol is.

9. Do not Just Make Do; Koop een nieuwe

Is er een apparaat in je kantoor dat je succes belemmert of iets dat je mist waardoor je werk moeilijker wordt? Of het nu een oud faxapparaat is dat lastig te gebruiken is of de behoefte aan een nieuwe medewerker om uw werklast te verlichten, stop met uitstel krijgen wat u nodig hebt. De irritatie van 'doen' is het niet waard.

10. Zet neer wat niet werkt en verder gaat

Alle producten worden geen superverkopers, alle verkoopmethoden werken niet voor iedereen, en alle leveranciers of aannemers zullen niet bij uitstek geschikt zijn voor uw bedrijf. Als een techniek, product of zakelijke relatie niet werkt, stop dan met het gebruik ervan. Investeer niet veel energie in het proberen om het onwerkbare werkbaar te maken. Ga verder. Er zal iets beters verschijnen.

Naar een beter jaar

Het bereiken van een gezonde balans tussen werk en privéleven is als het onderhouden van een goede relatie; je moet eraan blijven werken. Maar als u het hele jaar door deze topvoornemens voor het nieuwe jaar toepast, zult u zich niet alleen beter voelen, maar zult u ook meer energie hebben om in uw bedrijf te steken en het het succes te maken dat u verdient.


Video Van De Auteur: #AskGaryVee Episode 174: Peach App, Interruptions, & New Year's Resolutions

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe geld verdienen met e-boeken online

✔ - Een businessplan opstellen: resourceplanning

✔ - Veelgestelde vragen over Mystery Shoppers en Mystery Shopping


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!