Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De beste online veiligheidsopleidingen voor de bouw


De bouw is een van de meest gevaarlijke beroepen. Werknemers in de bouw worden blootgesteld aan risico's die kantoor-, winkel- of zelfs fabrieksarbeiders niet hoeven te maken. Gezondheid en levens staan ​​op het spel. Dus indirect is werkzekerheid: de verborgen kosten van ongelukken in de bouwsector kunnen een bouwbedrijf financieel schaden en zijn werkgelegenheid in het algemeen in gevaar brengen. Veiligheidstrainingen en -educatie zijn daarom van het grootste belang. Online bouwveiligheidscursussen bieden gemakkelijk toegang op elk moment.

Werknemers kunnen hun leerproces aanpassen aan hun planning.

Komt de cursus overeen met de juiste standaard?

Verschillende online cursussen variëren in inhoud, cursusduur en accreditaties. Als u op zoek bent naar algemene veiligheidstraining, begin dan met het bekijken van de veiligheidsnormen of -voorschriften die aan de cursus zijn gekoppeld. Certificering volgens een overheidsnorm is een garantie dat de cursus essentiële veiligheidsaspecten omvat. Certificerende organisaties voor verschillende landen zijn onder meer:

 • Verenigde Staten van Amerika. De Occupational Safety and Health Administration (OSHA), een agentschap van het Amerikaanse Department of Labor (DOL).
 • Canada. Construction Safety Training System (CSTS).
 • UK en internationaal. De nationale examencommissie voor veiligheid en gezondheid op het werk (NEBOSH) en instelling voor veiligheid en gezondheid op het werk (IOSH). Dit zijn beide onafhankelijke organisaties in het VK met cursusaanbieders in andere landen (33 extra andere landen voor NEBOSH.)

Cursuscertificaten en examenspecialisaties

Online veiligheidscursussen waarnaar door OSHA voor de VS wordt verwezen, kunnen de deelnemers het recht geven om de 'DOL Wallet Card' na voltooiing te ontvangen. Deze kaart verklaart dat de houder de cursus met OSHA-verwezen heeft gevolgd. Ter vergelijking, een NEBOSH-gecertificeerde online cursus bereidt een deelnemer voor op twee examens die nodig zijn om het NEBOSH National Certificate in Construction Health and Safety te behalen. De examens moeten apart van de online cursus worden geboekt.

Specialisatie veiligheidsonderwerpen

Naast algemene dekking van de bouwveiligheid zijn ook gespecialiseerde online cursussen beschikbaar. Specifieke onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer veiligheid bij het werken met beton en metselwerk, toegang tot besloten ruimten, uitgravingen, valbeveiliging, steigers en elektrische veiligheid. Ze kunnen waardevol zijn om ongevallen te helpen voorkomen in omgevingen waar deze risico's bijzonder hoog zijn.

En nu de lijst!

Onze lijst met online bouwveiligheidscursussen is voor officiële certificering en houdt ook rekening met onafhankelijke gebruikersfeedback. Sommige lerende organisaties bieden cursussen van goede kwaliteit die niet zijn gecertificeerd volgens de normen van de overheid of de industrie. In eerste instantie speelden we echter veilig door te zoeken naar officiële naleving.

 1. Alberta Safety Construction Association. Biedt online cursussen die leiden tot CSTS-certificering geldig in Canada. Biedt ook gespecialiseerde cursussen op het gebied van wegenbouw en veiligheid van pijpleidingen aan.
 2. AdvanceOnline. Biedt cursussen van 10 uur en 30 uur voor veiligheid in de bouw waarnaar wordt verwezen door OSHA met een Learning Management System (LMS), ook geschikt voor grotere bouwbedrijven.
 3. BC Construction Safety Alliance. Biedt online cursussen die leiden tot CSTS-certificering geldig in Canada. De algemene cursus met 15 modules behandelt een aantal veiligheidsproblemen, zoals valbeveiliging, gebruik van mobiele apparatuur, machines en gereedschappen en defensief rijden.

 1. British Safety Council. Biedt NEBOSH National Certificate in Construction Health and Safety via een online cursus en afzonderlijke examens. Deelnemers kunnen tot 12 maanden de tijd nemen om de online cursus te voltooien als ze dat willen.
 2. ClickSafety. Biedt 10-uurs en 30-uurs bouwveiligheidscursussen waarnaar wordt verwezen door OSHA. 'Toolbox Safety Talk'-video's helpen deelnemers ook meer te weten te komen over specifieke interessegebieden.
 3. PureSafety. Biedt 10 uur en 30 uur OSHA-conforme bouwveiligheidscursussen met pay-as-you-go-aankoopopties.

 1. Summit Training Source. Biedt OSHA-verwezen 10-uurs en 30-uur online bouwveiligheid cursussen met meer geavanceerde educatieve modules ook beschikbaar.
 2. Turner constructie. Voor onderaannemers van Turner Construction en anderen, met OSHA-verwezen 10-uurs en 30-uur online bouwveiligheidstraining.
 3. Universiteit van Zuid-Florida. Biedt een uitgebreid volledig assortiment van OSHA-verwezen online bouwveiligheidscursussen. Audio-vertelling geeft de deelnemers de keuze om naar het materiaal te luisteren of het te lezen.

 1. 360Training. Biedt 10-uurs en 30-uurs bouwveiligheidscursussen waarnaar wordt verwezen door OSHA. Bouwveiligheidscursussen zijn beschikbaar in zowel het Engels als het Spaans om ervoor te zorgen dat de Spaanstalige bouwvakkers ook goed zijn opgeleid.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hardline- en Softline-goederen in de detailhandel

✔ - Waarom mensen willen werken voor non-profitorganisaties

✔ - Verander boeken in uw huis in contanten op eBay


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!